Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium taatsdeur leveren en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium taatsdeur leveren en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium taatsdeur leveren en monteren

Taatsdeur van zwart staal of aluminium plaatsen

Wij ontvangen graag een prijsopgave van een stalen taatsdeur. Een enkele deur met 3 vlakken. Afmeting 110 x 235 cm. De deur moet tussen de hal en de woonkamer komen.

Aluminium taatsdeur plaatsen

Ik wil een aluminium taatsdeur laten maken en plaatsen. Het gaat om 1 deur van 1,20 breed en een paneel van 43 cm, met een hoogte van 2,53 meter. Deuren met een roe verdeling van 4 met witte coating, veiligheidsglas van 6 mm met folie ertussen. Het aluminium moet een slank profiel (met glas) hebben.

Taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen

Ik wil een taatsdeur in het gedeelte van de hal naar de woonkeuken. Afmetingen circa 210 hoog x 120 breed. Dit moet een aluminium deur met slank profiel (met glas) worden.

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur met 4 ramen. Afmeting is 91 breed en 243 cm hoog gemeten van het plafond tot de vloer en breedte is van de deur die we nu hebben inclusief een kozijn. Ik wil een aluminium deur met slank profiel (met glas). Nu zit er een raam boven met een stalen lat tussen.

Dubbele pendeldeur aanbrengen

Ik wil graag een taatsdeur (dubbele deur) tussen mijn hal en woonkamer. De totale sparing is 135 centimeter breed bij 235 centimeter hoog. Graag zou ik een offerte van jullie willen ontvangen voor zowel een hout met glas als aluminium met glas profiel.

Taatsdeur in een nieuwbouwhuis plaatsen

Ik wil graag 1 taats deur met kozijn in de maat 1010 x 2600 mm (plafond hoogte). Ik ben geïnteresseerd in een taatsdeur 3 vaks, graag een indicatie voor aluminium en staal.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

De klant wil graag een taatsdeur laten maken met een slank aluminium profiel. De klant wil dat er glaswerk in wordt verwerkt. De afmetingen zijn 2,65 meter hoog bij 1 meter breed.

Taatsdeur van hout met glas installeren

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en de kamer 2.360 x 1.015 meter Graag ook een voorstel voor hout met glas Aluminium met slank profiel (met glas).

Kozijnen met aluminium taatsdeur plaatsen

Ik zou graag een zwarte aluminium taatsdeur tussen de hal en de woonkamer willen, afmeting ca 261 x 110 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Enkele taatsdeur plaatsen

Graag een offerte voor een enkele taatsdeur van 100 x 232 cm. Met vlakverdeling in het glas. Aluminium of staal met slank profiel.

Partners

Partners van Casius