Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium taatsdeur leveren en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium taatsdeur leveren en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium taatsdeur leveren en monteren

Taatsdeur leveren en plaatsen

Hoogte 2,6 mtr Aluminium met slank profiel (met glas)

Taatsdeur plaatsen tussen woonkamer en hal

Ik wil graag een taatsdeur als afsluiting tussen woonkamer en hal, 2.60 hoog en 1.30 meter breed. Aluminium met slank profiel (met glas).

Houten of aluminium taatsdeur monteren

Houten of aluminium ( hier ben ik nog niet uit) taatsdeur monteren.

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Aluminium taatsdeur leveren en monteren

Momenteel wordt er in onze woning een verbouwing gestart door een aannemer. Daarbij wordt een kozijn en deur verwijderd en de opening gedicht. Er wordt een nieuwe doorgang gemaakt tussen de gang en de woonkamer. We willen in die doorgang graag een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profilering laten plaatsen. De maat van de deur is 93 cm breed en ongeveer 220 cm hoog. In de deur moet een vakverdeling met glas komen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte met daarin aparte posten voor de materialen en montage.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profielen en een glasverdeling. De maat van die deur is 135 cm breed en 262 cm hoog.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

Ik wil een offerte ontvangen voor een taatsdeur van 75 x 233 cm. De deur moet worden uitgevoerd in aluminium met een slank profiel en glas.

Dubbele taats binnendeur plaatsen

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een industriele dubbele stalen/aluminium taatsdeur waarbij elke deur ongeveer 90cm breed is en 220cm hoog. De vlakverderling is 3 of 4 vlakken over de hoogte.

Taatsdeur leveren en plaatsen in een nieuwbouwwoning

Wij gaan als kleinschalig bouwbedrijf een woning bouwen voor een klant. Wij willen daar een taatsdeur laten plaatsen tussen de hal en woonkamer. Het gaat om een opening van 100 cm breed en 250 cm hoog. De uitvoering moet in aluminium met een slanke profilering en indeling met 4 vlakken voor glas. Deze uitvoering zal over 6 maanden zijn. Graag ontvangen wij uw offerte.

Taatsdeur tussen hal en woonkamer plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur tussen hal en woonkamer. Afhankelijk van de kosten in aluminium of hout. Maten ongeveer 2. 50 hoog/1. 80 breed. Aluminium met slank profiel (met glas)

Partners

Partners van Casius