Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden

Dakluik vervangen van stacaravan

Een dakluik vervangen van een stacaravan. Het dakluik is met de storm eraf gewaaid. Alles is nat geworden. Het aluminium dak is wel afgedekt. Het dakluik is een Eurovent RF62. Graag eenzelfde dakluik terugplaatsen. Ik kan het dakluik zelf bestellen, als dat sneller gaat. Er is haast bij.

Aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden

Ik heb een aluminium stacaravan BK Caprice en wil deze graag met kunststof laten bekleden aan de buitenzijde vanwege vochtproblemen. Graag advies of canexel buitenschotten een optie zou zijn.

Dakraam in een stacaravan vervangen en reparatie uitvoeren

Onze aluminium stacaravan staat op een campingterrein. We hebben momenteel lekkage doordat een dakraampje in de douche is gescheurd. Ik heb inmiddels een nieuw dakraampje aangeschaft en wil dat laten monteren. Daarbij moet ook even worden nagekeken of het dakhout gerepareerd moet worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Aluminium deur in de stacaravan vervangen

Ik ben op zoek naar een aluminium deur voor in de stacaravan, de maten van de deur zijn: 58.5 cm breed x 175.5 cm hoog, 2.5 cm sponningdiepte. De maat van het kozijn is: 64 cm breed, 181 cm hoog, 6 cm diep. Graag een offerte inclusief plaatsingskosten.

Aluminium kozijnen door kunststof of hout vervangen

Ik wil graag de aluminium raamkozijnen laten vervangen door kunststof of hout met dubbelglas. Het betreft een stacaravan die ongeveer 10 maanden per jaar wordt bewoond. Het gaat om 6 ramen waarvan 1 raam 1 x 2.20 meter groot is, 4 ramen 1 x 1.20 meter groot zijn en een badkamer raampje van 0.60 x 1 meter.

Isolatie/verbouwing caravan

Onze aluminium stacaravan van 3.65 x 10.95 meter willen we rondom aan de buitenzijde isoleren met rockwool en afwerken met rabatdelen. Er zijn hardhouten kozijnen aanwezig welke daarbij geplaatst moeten worden. Het dak willen we verhogen en afwerken met sandwichplaten. Benodigd materiaal kan eventueel zelf aangekocht worden.