Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aluminium achterpui openslaande deuren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aluminium achterpui openslaande deuren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aluminium achterpui openslaande deuren

Aluminium achterpui openslaande deuren

2x 2 openslaande deuren en tussenraam in de achterpui. Van Aluminium, kleur zwart. Totale breedte ca. 470 cm. Bijgevoegde foto is een voorbeeld gevonden op internet om indruk te geven wat we zoeken.

Gehele achterpui vervangen

Momenteel hebben wij een aluminium schuif achterpui. Deze willen wij graag laten vervangen voor een houten variant. Huidige breedte: 265 cm (incl. kozijn) Huidige hoogte: 213 cm (incl. kozijn) Gewenste breedste: 265 cm (incl. kozijn) Gewenste hoogte: 230 cm (incl. kozijn) We willen 1 vast raam en 1 deur. De deur moet wat groter zijn dan de normale afmetingen. Wij denken zelf aan 110 cm. Het hout werk van het raam en de deur moeten zoveel mogelijk gelijk lopen. Dus niet dat de deur aan de onderkant veel hout heeft. Wij willen graag op korte termijn de achterpui vervangen!

Achterpui vervangen door harmonicadeur

Wij willen graag de achterpui vervangen door een aluminium of kunststof harmonica pui, liefst staal look, afmetingen 3.40 meter breed bij 3.60 meter hoog. Graag zien we foto's te tegemoet.

Harmonicadeuren laten monteren

Ik wil de achterpui in mijn woning graag laten vervangen door 4 harmonicadeuren in staal met glas. Ik wil grijskleurig metaal en beslist geen aluminium. De maat is 3206 cm breed en 2468 cm hoog. De huidige pui bestaat uit een deur, een onderpaneel en 7 ramen in verschillende maten. Ik ontvang hiervoor graag een globale prijsindicatie. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Vervangen gehele achterpui plus leveren kamerhoge taatsdeur in staal

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een -kap woning, een herenhuis uit de jaren '20. Wij willen daar een doorbraak laten maken, zodat er een open keuken ontstaat. Wij willen er een kamerhoge taatsdeur laten plaatsen, maat ongeveer 88 x 300 cm, uitgevoerd in aluminium met glas. Wij willen daar verder de achtergevel met houten openslaande deuren laten vervangen. Er moet een opening van 550 cm breed en 300 cm hoog in komen, waarin hetzelfde type stalen deuren worden geplaatst. Bedoelde maten zijn globale maten. Aan de hand van deze maten ontvang ik graag een prijsindicatie, zodat wij die in de financiering kunnen meenemen. Wij zijn in het bezit van een uitgebreide brochure van de woning.

Achterpui wijzigen met aluminium harmonicadeuren

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht waarvan op 4 juli de overdracht gepland staat. Wij willen daar de achtergevel van de keuken laten wijzigen. Er zijn daar nu een paar kozijnen in een gemetselde muur. Wij willen die laten vervangen door zes aluminium harmonicadeuren, waarvan één loopdeur. De maat is ongeveer 570 cm breed en 250 cm hoog. Wij kunnen het pand even met u bezoeken voor het beoordelen van de situatie en het inmeten van de nieuwe pui. Wij ontvangen graag een gespecificeerde offerte met daarin ook een post voor het openen van de bestaande gevel en het voorbereiden van de gevel voordat het kozijn kan worden geplaatst.

Aluminium harmonicadeuren installeren

Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte voor onze achterpui. We willen aluminium, zwart, gepreanodiseerd, vanwege plaatsing bij zee Harmonicadeuren 7 of 9 stuks, midden sluitend ,met loopdeur. Naar buiten draaiend. We zoeken een alternatief voor de Solarlux 80 vanwege budgettaire overweging. Afmetingen zijn ongeveer 820 cm breed en 260 cm hoog. Ik verneem graag van u.

Aluminium kozijnen leveren

Achterpui met 2 openslaande deuren in het midden en 2 vaste zijramen, hoogte 2200 keer breedte 3200 mm. Graag wil ik alleen de aluminium kozijnen met dubbel glas en zonder montage. Tevens wil ik graag weten hoe lang de levertijd zal bedragen.

Achterpui vervangen

Ongeveer 5.10 meter breed dubbele beglazing kunststof of aluminium of eventueel hardhout kozijnen vervangen van huidige houtwerk. Vanaf 1 september, ik ga het huis kopen graag van alle 3 de opties een prijsopgave.

Het slopen van een L-leuken; het ...

Het slopen van een L-leuken; het uitbreken van de achterpui (incl. aluminium schuifraam); het verleggen van water- en elektraleidingen en het plaatsen van kunststof openslaande deuren met een bovenraam.