Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen

Afstellen en onderhoud van 10 houten draai kiep ramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 10 draai-kiep-ramen van het merk GU kan controleren en onderhoud bij kan uitvoeren. Daarnaast moeten de ramen opnieuw afgesteld worden. Het gaat om houten kozijnen.

Onderhoud aan draai-/kiepramen

In een net gekochte woning, zowel op begane grond als eerste en tweede verdieping alle ramen (draai en kiep circa 10 á 12) controleren en opnieuw afstellen casu quo smeren. Bij bouwkundig rapport is aangegeven dat er afstelling nodig was.

Onderhoud aan draai-/kiepramen

Graag zou ik mijn kozijnen willen laten afstellen. Ik heb Unilux inzethorren gekocht, maar nu willen de draai-/kiepramen niet voldoende sluiten. Offerte voor afstellen van alle draai-/kiepramen, totaal 7 stuks.

Kunststof schuifpui met kiepstand onderhouden

Ik heb een kunststof schuifpui met kiepstand, oud model van Exakta, en sluit niet helemaal meer. Kwestie van afstellen, denk ik. En eventueel ook de hendel om te openen heeft een doorgedraaid schroefje door de speling laat ook een 2de schroef vaak los. Kan dus wel wat onderhoud gebruiken. Wat zou me dit gaan kosten als ik dit door jullie wil laten doen? Heeft u iets van een prijs opgave?

Houten draaikantelramen afstellen

In onze slaapkamer hebben wij 3 houten draaikantelramen (bouwjaar 1983). Wij willen deze door een vakman laten afstellen en wat onderhoud laten plegen aan het mechanisme. De ramen zijn niet kapot maar werken stroef.

Draai-/kiepramen goed afstellen

Mijn woning heeft 5 draai/kiepramen die niet goed meer functioneren. 1 Raam gaat niet meer op slot, de anderen openen en sluiten moeizaam. De kozijnen zijn van hout. Graag ontvang ik van uw een offerte voor het onderhoud en de afstelling.

Kiep-/kantelramen repareren

Betreft een combinatie van reparatie (2 ramen), onderhoud (schoonmaken/smeren) en afstellen van totaal 6 houten kiepkantelramen. Van 1 raam is een onderdeeltje kapot/afgebroken en dat betreffende raam zit bij kiepen maar in 1 hoek vast.

Draai-/kiepramen afstellen en onderhouden

Graag offerte voor het onderhoud en afstellen van 13 kunststof draai- en kiep ramen, 2 kunststof (achter)deuren en 2 kunststof schuifdeuren.

Kunststof kozijnen afstellen

Onderhoud en afstellen 13 stuks draai,kiepramen 2 deuren en 2 schuifpui -deuren.