Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afstellen en afhangen buitendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afstellen en afhangen buitendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afstellen en afhangen buitendeur

Deur opnieuw afhangen

Onze houten voordeur sluit al enige tijd slecht en moeilijk. Sommige dagen krijgen we de deur amper open/dicht. wij zouden graag de deur opnieuw willen laten afstellen/ afhangen

Afstellen en afhangen buitendeur

Ik wil een buitendeur afhangen, maar de maat van de huidige deur is 85,5 bij 208,5 cm. Een nieuwe deur zal dan korter/kleiner gemaakt moeten worden omdat dit geen standaard maat is. Is het mogelijk om al een andere aanwezige deur, 91,5 bij 211,5 cm kleiner te maken of moet er dan een andere maat komen?

Buitendeur afstellen of opnieuw afhangen

Mijn achterdeur lijkt na verloop van jaren iets scheef te zijn gaan hangen. Daardoor valt deze niet meer goed in het slot. Ik zou graag de deur weer recht laten hangen zodat het slot weer goed werkt.

Tochtende buitendeuren opnieuw afhangen

De buitendeuren sluiten niet goed. Denk opnieuw afstellen

Voor-, binnen- en buitendeuren afhangen

Graag een offerte voor het afhangen van meerdere deuren in een nieuwbouwhuis: 1 x voordeur; 2 x buitendeur; 10 x binnendeur. De deuren zijn al besteld, ik zoek iemand die ze goed kan afhangen en, indien nodig, kan bijschaven en afstellen.

Voordeur met driepuntsslot opnieuw afstellen

Voordeur hangt niet meer recht in het kozijn, waardoor de driepuntssluiting niet meer werkt. Graag zouden wij de deur opnieuw willen laten afhangen, zodat de driepuntssluiting weer kan werken.

Stompe binnendeur afhangen

Ik wil graag 1 nieuwe binnendeur Sanne stomp laten afhangen en 1 bestaande binnendeur opnieuw laten afstellen.

Alcoa deur afhangen

Mijn huis heeft Alcoa-deuren. 1 deur hangt een beetje af en sluit moeilijk. Ik zoek iemand die de deur op de juiste manier kan afstellen. Wie heeft er verstand van Alcoa aluminium deuren?

Deur met dievenklauwen afstellen

De scharnieren van de keukendeur zijn slecht geworden door het gebruik, daardoor klemt deze op de dievenklauwen en gaat de deur niet meer gewoon dicht. Ik wil de deur graag opnieuw laten afhangen.

Bestaande tuindeur corrigeren

Graag een offerte voor het afhangen en/of aanpassen van onze bestaande tuindeur. De deur is voorzien van een meerpuntssluiting maar de haken en het slot lijken niet meer in de sluitkommen te vallen en ik lijk niet voldoende mogelijkheid te hebben om dit met het afstellen van de sluitkommen te verhelpen. De deur moet erg hard dichtgetrokken worden om gesloten te kunnen worden, de onderste sluitkom is al verwijderd omdat hier de haak vast liep tegen de kom aan. Dit probleem wordt erger bij warm weer.