Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afhangen keuken buitendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afhangen keuken buitendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afhangen keuken buitendeur

Afhangen keuken buitendeur

Ik zoek iemand die een nieuwe buitendeur kan afhangen / monteren. Tevens hulp voor het plaatsen van dubbel glas in deze deur. Het betreft een vervanging van een oude bestaande keukendeur.

Binnendeuren met glas laten afhangen

Ik wil 3 binnendeuren laten afhangen: Beneden 2x stompe deuren met glas, rechts draaiend - gang > woonkamer: 83 x 208 (207,5) cm met helder glas; - keuken > bijkeuken 83 x 209 cm met melkglas. Boven opdekdeur, links draaiend met melkglas - overloop > zolder (83 x 201,5) cm. Ik heb de deuren nog niet aangeschaft; kan ik via Gamma doen of via uitvoerder.

Binnenkozijn maken en binnendeur afhangen

Opening tussen de keuken en de woonkamer is 120 * 240 cm. Wij willen hier een kozijn, een deur en glasrand in hebben. Kunt u deze klus uitvoeren? Zo ja, tegen welke kosten?

Deur afhangen en bergingdak isoleren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de volgende 2 klussen: 1e klus: Afhangen van een nieuwe deur tussen de keuken en de berging. Het betreft de Gamma binnendeur Lieke + montage van het glas. Afmetingen 78 x 201.5 centimeter, linksdraaiend. 2e klus: Het isoleren van het schuine plafond van de berging. De breedte van de berging is 160 centimeter, totaal te isoleren oppervlakte ongeveer 6 m2. Zelf dacht ik aan steenwol en gipsplaten, maar een betere oplossing is altijd welkom.

Binnendeur in de keuken afhangen

Het betreft het afhangen van een stompe deur in de keuken. De deur en scharnieren heb ik al, de deurkruk moet nog wel bevestigd worden.

Kozijn aanpassen en deur afhangen

Ik wil graag een binnenkozijn om laten draaien. De deur zit tussen de keuken en garage, inpandig. Hij draait nu de keuken in, echter wil ik dat hij de andere kant opdraait, de garage in. Het kozijn is in principe nog in goede staat, dus hoeft slechts omgedraaid te worden.

Taatsdeuren afhangen

Ik wil graag 2 taatstdeuren van hout en glas (lijken op stalen deuren) laten afhangen. Het gaat om deuren van ongeveer 2600 mm bij 1000 mm, met argenta pivorica pro systeem, dat is al ingefreesd in de deuren. Deuren besteld bij topdeuren. Worden geplaatst in de opening tussen de woonkamer en de keuken, zonder kozijn.

Binnendeur in de keuken monteren

Ik wil graag een binnendeur laten afhangen in de keuken. Volgens mij is het een stompe deur. Graag zie ik de reactie tegemoet. Ik heb al een deur gekocht. Er hoeft geen oude deur verwijderd te worden.

Houten keukendeur afhangen

Het ophangen en afhangen van een hardhouten buitendeur van de keuken. De maat is 83 x 201,5 cm. De deur is 40 mm dikte en de stelbreedte is 14 cm. Het isolatieglas, glaslatten en het deurbeslag dienen te worden gemonteerd.

Binnendeur vervangen

In de binnendeur van de keuken zit een gat, veroorzaakt door derden. Nu wil de veroorzaker (keukenfirma) een offerte. Wil graag offerte voor levering en montage van een opdek boarddeur, wit gelakt, rechtsdrechtdraaiend van 93 x 201.5 cm. De handgreep en sluiting/snapper dienen erop gemonteerd te worden. Aangezien een deur geleverd wordt zonder gat voor de handgreep, wil ik niet het risico lopen dat ik verkeerd boor. Daarvoor wil ik een professioneel iemand. Graag een offerte voor de deur, het afhangen ervan plus de montage van de handgreep. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius