Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afdakje in tuin bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afdakje in tuin bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afdakje in tuin bouwen

Afdakje in tuin bouwen

Ik wil een afdakje gebouwd hebben in de achtertuin. Afmetingen zijn ongeveer 4.55 breedte x 2.75 diep. De hoogte aflopend van 2.50 x 2.10. We willen het gebouwd hebben met paalvoeten, osb tong en voeg en shingles.

Afdakje in tuin maken

Ik wil een schuin afdakje in de tuin om spullen onder te zetten. Achterkant tegen hek aan voor versteviging bij storm. Een zijkant muur, andere kant zit een tuindeur. Lengte 1,95 m , diepte 1,50 m, hoogste laagste punt 1,80 m. Dak graag met doorzichtige golfplaten afmaken.

Overkapping in de tuin maken

Ik wil in de tuin een overkapping/afdakje van golfplaten laten plaatsen. Vanaf het schuurtje naar het hek. De afmeting is ongeveer 360 x 275 cm. Graag zou ik de totaalprijs willen weten inclusief materiaal. De tuin heeft een achterom.

Afdakje voor de motor laten maken

Wij willen graag een afdakje voor een motor tegen de schuur aan. De lengte zal 2.32 meter zijn, de breedte 2.21 meter en de hoogte 2.47 meter. Er dienen waterbestendige materialen gebruikt te worden waarbij de voorkeur naar hout gaat. Echter ontvang ik hier advies over. De tuin heeft een achterom.

Afgewaaid afdak laten herstellen

Ik wil dat het kunststoffen afdakje (3 bij 3 meter) van mijn schuur gerepareerd wordt. De tuin is goed toegankelijk.

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schutting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Afdak aan de schuur laten maken

Een afdakje aan de schuur (tuin) maken/bestaande steunbalken vervangen. Het golfplatendak is door de storm beschadigd en ingestort. De afmeting van het afdakje komt op ongeveer op 3 x 3 meter. Het dak heb ik het liefst van ander materiaal dat kunststof golfplaten, die schijnen niet duurzaam te zijn. Anders een vergelijking tussen weer golfplaten en een houten dak. Graag, voor zover mogelijk, een gedetailleerde inschatting van de kosten doorgeven.

Afdakje van golfplaten boven de tuin

Ik zou graag een afdakje laten maken van golfplaten. Ongeveer 2 x 3 meter, tegen de gevel aan. Op ongeveer 2 meter hoogte. Ik weet niet wat dat gaat kosten daarom wil ik graag een offerte aanvragen wat uit eindelijk de kosten zijn.

Afdak aan de schuur laten maken

Achter in de tuin staat al een schuurtje en daarnaast wil ik een afdakje, zodat je er eventueel kan zitten en je was laten drogen. Het bovendeel mag transparant golfplaten zijn, zodat het licht er goed door heen kan komen. Het gaat om grofweg 3 bij 3 meter. Deze zal gemaakt worden óf aan de schuur, óf op 4 staanders.

Overkapping in de tuin plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een tuin/terrasoverkapping van hout of eventueel aluminium aan de zijkant van onze woning in de tuin. Afmeting ong. 3 x 5 mtr. Eventueel willen we ook een afdakje boven de voordeur en ramen laten maken.