Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afdak aan berging achterzijde tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afdak aan berging achterzijde tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afdak aan berging achterzijde tuin

Afdak aan berging /achterzijde tuin

Wij willen ons huidige afdak vervangen door een nieuwe wat groter afdak. Het nieuwe afdak zal ongeveer 6 x 3,5 meter moeten worden. Geen polycarbonaat platen maar een dicht dak met bitumen heeft onze voorkeur. Afdak komt over de gehele breedte van onze tuin. Zie foto voor bestaande situatie.

Afdak maken voor fietsen

Wij zijn op zoek naar iemand die een afdak voor onze fietsen kan bouwen in de voortuin van Lariks Douglas hout met dakpannen. Het moet ongeveer 2.50 x 1.95 x 1.90 meter worden. (L x b x h). Het afdak komt tegen de gevel van onze berging en de zij-en achterkant dient dichtgemaakt te worden. Voor een idee, zie foto's. Ik ontvang graag een richtprijs voor deze klus.

Afdak plaatsen bij de berging

Ik wil achterin de achtertuin naast de bestaande berging een afdak/overkapping plaatsen (boven de bergingsdeur). Breedte maximaal 2,80 meter Lengte maximaal 4,00 meter Hoogte ongeveer 2,70 meter We weten niet of hier een vergunning voor nodig is.

Afdak (pergola) Formaat: 315 cm x 270 ...

Afdak (pergola) Formaat: 315 cm x 270 diep. 2 Staanders van 75 x 75 mm (vurenhout) in de grond met een beschermingsaag tegen het rotten? met 2 Steunen van 45 graden Balklaag 100 mm x 50 mm bevestigt aan de dakgoot. Als dak: polyester golfplaatjes (geel) Aan de afloopkant een goot op beugels met een (dia 85 mm) afvoerpijp (150 mm) aangesloten (onder de grond) op de afvoer bij de berging. Het geheel in de grondverf geplaatst