Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtergevel huis betimmeren met kunststof schroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtergevel huis betimmeren met kunststof schroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtergevel huis betimmeren met kunststof schroten

Achtergevel huis betimmeren met kunststof schroten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gevel met kunststof schroten kan bekleden. Ik wil ook een klein raampje van 40 x 60 cm laten plaatsen. De gevel is 10 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Kunststof kozijnen en dubbel glas installeren

Wij willen aan de achterzijde van ons huis kunststof kozijnen en dubbelglas. Het gaat om 2 ramen en een dakraam. Een glasbedrijf heeft de ramen opgemeten: - Dagmaat tuimelraam is 1055 x 1100 mm. B x H. - Dagmaat 2 stuks gevelkozijnen achtergevel is 2070 x 1340 mm. B x H

Ramen vervangen door openslaande deuren

In de achtergevel van een jaren 30 stijl huis 2 ramen, waartussen een stuk muur van ongeveer 1,5 meter, vervangen door 2 x 2 openslaande deuren. Eventueel (afhankelijk van de prijs) het tussenmuurtje ook wegbreken en een steunbalk plaatsen). Materiaal hout

Schuifpui plaatsen in achtergevel

2,5m hoog en 3,65 m breed er zit nu een deur en groot raam in de achterzijde van het huis hier moet een kunstof schuifpui in komen.

Raamkozijn plaatsen in dichte achtermuur

Ik wil een raamkozijn (dat bestel ik zelf) laten plaatsen in de achtergevel van mijn huis. Het betreft hier een achtergevel van een aanbouw waar verder geen gewicht meer op rust van het dak van de aanbouw. Het raamkozijn is 1,10 meter breed en 1,40 meter hoog. Wellicht is een latei nodig en de buitenzijde van de muur dient bijgewerkt te worden (er zit een stuclaag op). Afwerking aan de binnenzijde is niet nodig. Inclusief het afvoeren van materialen.

Houtrot kozijn repareren

De achtergevel van mijn huis heeft houten kozijn, waarvan de onderste balk is verrot, deze wil ik in zijn geheel laten vervangen en er is ook reparatie nodig van de verticale kozijnbalken die hierop staan. Breedte is 310 cm.

Kunststof schuifpui plaatsen

Huidige kozijnen (4 delen) verwijderen. Nieuwe 2-delige kunststof schuifpui voorzien van veiligheidsglas HR++ plaatsen. Moet over het huis getakeld worden dus graag inclusief kostenberaming huur kraan. Het gaat om de achtergevel van de woning, gelegen aan het water.

Houten pui in de schuur vervangen

Ik wil de houten pui van mijn schuur vervangen door een kunststof pui. In de achtergevel van mijn huis heb ik 16 jaar geleden een pui van het merk Profel laten plaatsen. Ik wil of nogmaals Profel of kunststof dat daar erg op lijkt. Het gaat om een deur van ongeveer 90 bij 1.90 meter met daarnaast een raam van ongeveer 1 meter breed en 1 meter hoog met daaronder een afgesloten deel.

Achtergevel van harmonicadeuren voorzien

Voor ons gekochte huis willen we de achtergevel voorzien van harmonicadeuren van geïsoleerd staal of aluminium, hout mag eventueel ook. Graag ontvangen wij een offerte voor een pui van 6,2 meter breedte en 3.8 meter hoog. De deuren liefst maximaal 4 stuks, dus ca 1,5 meter per stuk. HR++ glas en gelaagd in verband met doorval beveiliging. Graag aparte prijzen voor uitgevoerd in hout/ staal geïsoleerd of aluminium geïsoleerd. Graag uw offerte voor de levering en plaatsing van de deuren.

Stalen schuifpui aan achterzijde woning

Ik wil graag een stalen schuifpui in de achtergevel. Het gaat om een gevel met een afmeting van 6075 mm breed en circa 2500 mm hoog. In een nieuwbouw huis. Of we willen een stalen serre van een meter diep, met daarin de stalen schuifpui, met een glazen dak zodat we de lichtinval bij het huis vergroten.

Partners

Partners van Casius