Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen

Achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen

In de achtergevel willen we graag 2 openslaande tuindeuren laten plaatsen op de plek waar nu een raam in de gevel zit (raam ca. 1 meter breed met metselwerk eronder). In de bijlagen is de huidige situatie en gewenste situatie weergegeven met schetsen en foto's. De binnenmuur bij de keuken willen we ook deels laten afbreken (hoeft niet meegenomen te worden in deze offerte). Werkzaamheden zouden vanaf 15 augustus kunnen worden uitgevoerd.

Puien in de achtergevel vervangen en de gevel aanpassen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 september de sleutel. Daarna willen we de woning in 2 maanden gaan/laten verbouwen en per 1 november verhuizen. Wij willen in de achtergevel 2 puien laten vervangen. Een groot raam met daaronder een borstwering moet worden vervangen door een pui met 2 openslaande deuren. De andere pui bestaat uit een kozijn met een deur en daarnaast een ruit met een borstwering. Die pui willen we vervangen door een kozijn met een raam van 1 meter breed zonder borstwering. Het stukje muur tussen beide puien zal vergroot worden van 38 naar 100 cm. Ook moet er aan de rechterzijde van het raam metselwerk buiten en HSB binnen worden geplaatst. Als de huidige eigenaar vakantie houdt, krijg ik de beschikking over de sleutel. Ik kan dan de woning bezoeken met de vakman voor inventarisatie en het opnemen van de maatvoering. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Achtergevel aanpassen en een nieuwe schuifpui of deuren plaatsen

In de achtergevel van mijn woning zit een groot kozijn, met daarin een tuindeur, een vast en een draaibaar raam. Wij willen die pui laten vervangen door een nieuwe pui maar weten nog niet precies in welke vorm. De maat is ongeveer 350 cm breed en 220 cm hoog. De woning dateert uit 1975 en er is toen een betonnen binnenblad gemetseld. Dat moet ingezaagd worden en er moet metselwerk verwijderd worden en een steunbalk worden aangebracht. We denken aan een schuifpui of harmonicadeuren, maar willen ons laten voorlichten over de mogelijkheden en uitvoeringen in hout, aluminium of kunststof. We nodigen bedrijven graag even uit en ontvangen dan advies en de bijbehorende prijsindicatie.

Houten terrasoverkapping maken en plaatsen

Houten terrasoverkapping maken en plaatsen. Breed 6 a 6,5 meter. Diep 4 meter. Staanders 15 x 15 cm, rest aangepast aan model, geen tussenstaander, moet zo gemaakt worden dat er later eventueel een schuifwand in kan. Ook hemelwater afvoer aanpassen en tuin gedeeltelijk aanpassen. Houtsoort bij voorkeur Douglas. Dak mag schuin zijn maar plat dak kan ook. Er moet wel een lichtstraat inkomen. GEEN lichtkoepel, dakbedekking bij plat dak rubber, bij schuin dak in overleg. Wordt tegen achtergevel van het huis gebouwd.

Vervangen boeidelen en binnendeuren

- vervangen boeideel schuur 3 meter ongeveer; - vervangen boeideel achtergevel 2 meter; - leveren, bestellen en afhangen slaapkamerdeur (standaardmaat); - inmeten, bestellen, leveren en afhangen badkamerdeur (afwijkende maat) en aanpassen kozijn indien nodig; - afwerken gestucte rand met hoekprofiel. Foto's beschikbaar op verzoek.

Huidig kozijn in de achtergevel bevat ...

Huidig kozijn in de achtergevel bevat een loopdeur en een groot raam, dubbel glas. Project bedraagt het plaatsen van drie nieuwe deuren: aanpassen bestaand kozijn of plaatsen nieuw kozijn en hangen van twee nieuwe openslaande tuindeuren (90cm) en een nieuwe loopdeur (90cm), allen incl. dubbelglas en hang-en sluitwerk.

Het betreft het tekenen en aanpassen/ ...

Het betreft het tekenen en aanpassen/ bouwen van een casco garage van 8 x 5 meter volgens bestaande plannen. Er is nu een carport langs de rechterzijgevel van het huis aansluitend op een schuur achter de achtergevel van het huis. De carport en schuur moeten samengetrokken worden tot een garage die deels om de hoek en aansluitend op de woning loopt. De kanteldeur wordt dus naar voren in de huidige carport geplaatst. De garage is dan vanuit de woning bereikbaar Principe vergunning is al goedgekeurd In de achtergevel van de garage komt een 4,5meter lange raampartij, in de linker zijgevel twee ramen en een grote dubbele deur naar de tuin. Het betreft het tekenen en constructie berekeningen leveren, fundering maken, muren(dubbel steens) optrekken en ramen plaatsen. Evt. dak mat. leveren