Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterdeuren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterdeuren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterdeuren vervangen

Achterdeuren vervangen

Het 3 puntslot van de achterdeuren is afgebroken. 1 Van de deuren lijkt krom te trekken waardoor dit nu gebeurd is. We willen graag nieuwe deuren en die moeten dan ook geplaatst worden. Het gaat om 2 openslaande deuren. De deuren zijn totaal ongeveer 230 bij 182 cm.

Achterdeuren vervangen

Na een inbraakpoging wil ik wil mijn 2 achterdeuren inclusief ramen laten vervangen. De deuren zijn 201 x 78 cm. Dubbele openslaande deur.

Deuren herstellen of vervangen na een inbraak

Bij een inbraak via onze openslaande achterdeuren is daaraan flinke schade ontstaan. We willen deze schade laten repareren of indien nodig de deuren geheel laten vervangen. We maken graag op heel korte termijn een afspraak om het werk op te nemen en een offerte te maken. Deze hebben we ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Paneel in een kunststof voordeur vervangen

Ik heb 2 kunststof paneel achterdeuren. Bovenste deel is glas, onderste deel is kunststof paneel. Ik wil graag het kunststofpaneel eruit halen en van boven tot beneden glas plaatsen in beide paneeldeuren.

Balkondeur vervangen

Ik heb een verrotte balkondeur die ik graag wil laten vervangen. De deur is 4.5 cm dik, ongeveer 182 cm hoog en 92.5 cm breed. De juiste maten moeten hier wellicht nog even worden nagemeten. Ik wil een deur merbau balkondeur, borstwering hoogte 66 cm met isolatieglas. Ik heb als voorbeeld de BW70 uit de serie achterdeuren op de site Deuren.nl. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

2 achterdeuren inclusief kozijn vervangen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van 2 achterdeuren inclusief houten kozijnen en een eenvoudig slot (betreft toegang tot schuur). Specificaties: vuren hout, enkelglas, 83 x 201,5 centimeter, borstwering 90 centimeter. Eventuele deuren zonder glas maar wel met slot mogen ook voorgesteld worden. Behandeling met grondverf mag als meerprijs worden opgegeven.

Deuren leveren en monteren

Ik zou graag twee achterdeuren (stomp) willen vervangen in kunststof of hout. Wat is de prijs hiervan? Klein raampje in de deur.

Deuren vervangen in de garage

Betreft achterdeuren van een garage. Deze willen we vervangen hebben voor de helft vast materiaal (hout of steen) en de andere helft een schuifdeur die achter de andere helft schuift met een solide slot erop gemonteerd (slot is reeds in ons bezit).

Achterdeuren vervangen

Balkondeur en boerendeur vervangen, inclusief meerpuntssluitingen en veiligheidssloten. Boerendeur moet waarschijnlijk iets worden ingekort. Plaatsen tochtvaldorpel bij boerendeur (bij balkondeur al gemonteerd). Deuren en sloten zijn al gekocht.

Nieuwe achterdeuren

Voor de achtergevel willen we de bestaande deuren vervangen voor nieuwe deuren met dubbel glas. Het gaat om een kozijn ven 180cm breed x 210cm hoog. Het is een bestaand houten kozijn met 2 deuren die beiden open kunnen. Kozijn blijft dus zitten en het gaat om nieuwe deuren leveren en plaatsen.