Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achterdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achterdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achterdeur plaatsen

Onderkant deur aanpassen voor kattenluik

Ik wil graag het houtwerk van de achterdeur, van de woonkamer naar de tuin, aan de onderkant hoger laten maken, zodat hier een gat in kan voor een kattenluik. Het glas begint al laag. Nu is het hout niet hoog genoeg, 21 cm om een kattenluik te plaatsen. Ik wil graag weten of deze aanpassing mogelijk is en wat de prijs is voor het aanpassen van het kozijn, het maken van een gat voor het kattenluik en het plaatsen van nieuw dubbel glas. De breedte van het glas is 63 cm en de hoogte nu is circa 192 cm.

Achterdeur met kozijn vervangen

Mijn achterdeur is echt aan vervanging toe, maar helaas kan ik dat niet zelf. Ook het kozijn en de dorpel zijn aan vervanging toe. Ik zit te twijfelen tussen een houten of kunststof deur, wat zijn de verschillen en kunt u de kosten apart in de offerte plaatsen? Het is geen standaard deur, het gaat om de afmeting 1.81 meter hoog bij 0.89 meter breed.

Achterdeur plaatsen

Ik wil een achterdeur plaatsen. De deur is ongeveer 211 bij 83 cm.

Voordeur en achterdeur plaatsen

Graag wil ik een voordeur en achterdeur laten vervangen. Dus oude deur eruit halen en nieuwe deuren plaatsen en goed hangen/stellen. Deuren moeten luchtdicht en waterdicht geplaatst worden! :)

Achterdeur afhangen en oude afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - hardhouten achterdeur 2015 x 830 mm - linksdraaiend naar buiten - blank isolatieglas - 3 puntsluiting cilinder bediend - nemefslot - 4 nieuwe scharnieren - valtochtdorpel - rondom nieuwe tochtstrips op kozijn - afvoeren bestaande deur - montage van nieuwe deur(afhangen) - inclusief plaatsen glas Gaarne een borstwering van circa 490 mm.

Driepuntsluiting in voor- en achterdeur

Meerpuntsluiting in de voor- en achterdeur maken. Graag een prijsopgave voor plaatsen van een driepuntsluiting inclusief het beslag. Cilinders overzetten. Het zijn houten deuren met aan de bovenzijde een glaspaneel. Bij de scharnierende delen dievenklauwen plaatsen. De deuren zijn van de jaren 1980.

Kattenluik in de achterdeur plaatsen

Wij willen graag een kattenluik in de achterdeur laten plaatsen. Het is een PVC deur. Wij hebben het kattenluik nog niet gekocht, omdat we nog niet zo goed weten welk luik we het beste kunnen kopen voor deze deur. Wie zou dit voor ons kunnen doen?

Nieuw slot plaatsen in achterdeur

Ik heb nog een heel ouderwets slot in de achterdeur. Ik wil daar graag een nieuw goed slot in.

Inbraakstrips/slot op poort

Ik wil graag inbraakstrips op mijn voor- en achterdeur en eventueel twee raamkozijnen. Daarnaast een slot op mijn poort hebben. Ik denk een kelderband slot. Een kennis van mij in dezelfde straat had al geprobeerd een inbraak strip te plaatsen maar dat was niet gelukt omdat het slot te dicht erop zit.

Anti-inbraak strips plaatsen

Ik wil graag anti-inbraak strips laten plaatsen op een naar buiten draaiende achterdeur. Ik heb nog geen materiaal gekocht. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.

Partners

Partners van Casius