Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

6 stompe binnendeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 6 stompe binnendeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 6 stompe binnendeuren plaatsen

6 Stompe binnendeuren plaatsen

Ik ik graag 6 binnendeuren laten plaatsen. Stompen deuren in ijzeren kozijnen. Scharnieren zitten vast aan het kozijn.. Een deur moet omgedraaid worden. Draait nu naar binnen en moet naar buiten. Kozijn kan er niet uit. Twee deuren van 73 x 201,5 cm. Een van 63 x 201,5 Een van 83 x 201,5 Een van 78 x 201,5 En een van 77 x 199. Deze deur moet andersom gaan draaien.

Binnendeuren, kozijnen en bovenlichten plaatsen

Mijn appartement heeft nu aluminium deurkozijnen en bovenlichten. Alle 6 wil ik laten vervangen. Kozijnen, deuren en bovenlichten. Wellicht geen aluminium meer maar hout. Graag een offerte, ik heb geen voorkeur voor stompe of opdekdeuren.

Plaatsen en leveren van binnendeuren en kozijnen

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van nieuwbouwwoning in jaren '30 stijl. De woning zal naar verwachting na de bouwvakantie in 2017 worden opgeleverd. De woning wordt standaard met stalen kozijnen met bovenlicht en opdekdeuren geleverd, maar wij willen er graag houten stompe kozijnen met stompe binnendeuren in jaren '30 stijl in hebben. De aannemer zal dan de woning zonder kozijnen en met een latei en daarboven metselwerk opleveren. Ik wil er ook bijpassend hang- en sluitwerk op. Het gaat om 6 deuren en kozijnen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

6 stompe binnendeuren afhnagen

Graag het plaatsen en afhangen van 6 stompe binnendeuren in reeds bestaand kozijn. 2x 78x201,5 cm en 4x 83x201,5 cm. Merk Cando. Materiaal e.d. al beschikbaar. Betreft dus alleen het afhangen en afschaven van de deuren.

Stompe binnendeuren plaatsen

Het plaatsen van 6 stompe binnendeuren. De deuren zijn nog niet geleverd. Als de vakman een goede aanbieding heeft dan mag die de deuren leveren anders koopt klant de deuren bij Praxis. De deuren hoeven niet afgelakt te worden.

Graag zou ik 6 tot 7 binnendeuren ...

Graag zou ik 6 tot 7 binnendeuren geleverd willen hebben en deze plaatsen en laten afhangen. Ik wil er graag sloten op en deurklinken. Het moet niet te duur zijn. Het gaat om stompe deuren. Alle deuren hebben dezelfde maat.