Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen

10 draaiende delen vervangen van houten kozijnen

Ik had graag een offerte voor 10 draaien delen hout dikte 37 mm breedte van het hout +\- 68 mm. Afmetingen van de draaiende delen is +\- 102 cm x 70 cm. Alles moet voorzien worden voor dubbelglas.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laten wij voor ons gehele nieuwbouwhuis horren op maat maken en monteren. We zullen ze zelf aanschaffen. Het gaat om: - 10 horren voor draai-kiepramen (naar binnen draaiende) - 2 horren voor kanteldakramen - een hordeur voor een schuifpui We horen heel graag op welke prijs u uitkomt.

Open trap met een kast dicht maken

De draaiende open trap zit in een nis. Ik wil graag de trap dicht gemaakt hebben en in de ruimte onder de trap een kast met deur. De nis is 2. 10 m breed en 2. 60 m hoog, steen. Onder de trap zit de lichtschakelaar, die moet verplaatst worden. In de kast kunnen simpele planken komen, wel elektriciteit. We laten ons graag adviseren over het materiaal.

Draaiende delen van kozijnen aanpassen en rolluiken plaatsen

Draaiende delen van twee kozijnen aanpassen. Wij willen aan de achterkant op de eerste verdieping graag 2 rolluiken hangen maar in beide hardhouten kozijnen zit een openslaand raam wat naar buiten toe draait. En dat raam loopt helemaal door tot bovenaan en eindigt ter hoogte van de goot. Dus als we nu een rolluik zouden hangen kan door de bak van het rolluik het raam niet meer open. We komen ongeveer 10 cm te kort aan de bovenkant. Dus de vraag is dit voor een voor ons acceptabel bedrag opgelost kan worden. Ik had zelf al paar opties bedacht, maar misschien heb jij nog betere ideeën: - kozijn en raam aanpassen zodat het voortaan naar binnen toe open gaat - eventueel een vast bovenlicht plaatsen en draai gedeelte kleiner maken, dan kan het raam gewoon naar buiten open blijven gaan maar hebben we dus wel ander glas nodig. - omdat we maar 10 cm hoeven te winnen is draaigedeelte 10 cm kleiner maken en met hout boven die 10 cm weer dichtmaken misschien ook een optie. Allen twijfel ik of dat mooi is... Het gaat om 2 hardhouten kozijnen, en door de aanbouw is het heel makkelijk werken zonder ladder vanaf het platte dak. De draaiende delen zijn nu allebei H=153 x B=70 cm. Schilderen is net nodig en doen we zelf wel na de werkzaamheden. Graag hoor ik de ideeën van een vakman, en een prijs indicatie voor het aanpassen, en als je de rolluiken ook kan leveren en plaatsen is dat ook bespreekbaar. Ter plekke komen kijken mag altijd.

Deuren afhangen en aanverwant werk

Ik wil graag een aantal timmerklussen laten verzorgen. Het gaat om het afhangen van 10 stompe deuren aan kelpscharnieren, plaatsen van sloten, sluitplaten en het beslag. De hoogte van de onderzijde van de deur moet in overleg worden vastgesteld, omdat er nog een vloer wordt gelegd. Er moeten 9 kozijnen 2-zijdig worden afgetimmerd met platstukken en neutjes. Een brievenbusopening moet worden gedicht. De beveiliging van de ramen op de begane grond moet worden verzorgd: In de woonkamer betreft dit 5 naar buiten draaiende ramen, die moeten worden voorzien van 2 afsluitbare veiligheids raambomen en 2 veiligheids dievenklauwen. In het toilet, de garage en het trappenhuis/kelder moeten 3 naar binnendraaiende ramen worden voorzien van 2 afsluitbare veiligheids raambomen en 2 veiligheids sluithaken. Verder moeten er 3 drie­punts­sluitingen ,incl. sluitkommen, cilinders en veiligheidsbeslag worden geplaatst. Wij hebben al het beslag, de scharnieren en de sloten inclusief 3 x driepuntssluiting al in huis. De deuren staan ook klaar. Het werk gaat dus enkel om het plaatsen van al het materiaal.

Houten schuur laten maken

Uitvoering houten schuur van 850 x 500 x +-500 cm als bijgevoegde schets. Uitvoering wanden: - Zwarte vuren planken, gedroogd, geïmpregneerd en gefixeerd, opnieuw gedroogd, aan de voorzijde 2 keer en aan de achterzijde 1 keer gespoten met zwarte Tikkurila beits en voor bevestiging opnieuw gedroogd. Potdekselmotief en van binnen glad, 18 cm werkend. - RVS gespijkerd. - Degelijk regelwerk van 95 x 44 mm van geïmpregneerd vurenhout. - De wanden voorzien van 18 mm spouw en vochtwerende folie. - Met in totaal 3 zwarte Douglashouten kolommen in de rechte voorrzijde, van 15,5 x 15,5 cm dik. Over deze kolommen aan de voor en de rechterzijde een zwarte Douglashouten ligger van 20,5 x 20,5 cm en aan de achterzijde een zwarte Douglashouten ligger van 20,5 x 10 cm dik. - Bij de open gedeeltes de kolommen afgewerkt met zwarte schoren van 15,5 x 15,5 cm. - De onderzijde van het dak van het overkappingsgedeelte betimmeren met zwarte planken van 20 x 2 cm, met kieren van 0,5 cm en daarboven zwarte dpc folie voor een donkere inkijkUitvoering ramen en deurenhardhouten ramen van 70,5 x 96,5 cm, uitgevoerd met dubbel glas, zonder roeden. - 2 draaiende nok ramen van 75 x 75 cm, uitgevoerd met dubbel glas, zonder roeden. - 1 dubbele Okoumé garagedeur van 244 x 211,5 cm, in hardhouten kozijn, met hoeklijn, kogelscharnieren en een driepuntssluiting. Rechter deur als eerst open. - 1 linksdraaiende Okoumé deur van 93 x 211,5 cm, in hardhouten kozijn, met hoeklijn, kogelscharnieren en een driepuntssluiting. - De kozijnen van de ramen en deuren in witte grondverf (Raldeze zullen wij zelf schilderen. Indeling: - Achterzijde geheel dicht. - Linkerzijwand, ±100 cm vanaf de achterzijde de enkele deur. Boven in de nok het linksdraaiend nok raam. - Rechterzijwand, ±200 cm vanaf de achterzijde geheel dicht. Daarna ±270 cm overkappingsgedeelte, op de hoeken afgewerkt met kolommen. Boven in de nok rechtsdraaiend. Er is geen vergunning nodig.

Dubbelglas plaatsen en kozijnen aanpassen

Het betreft het vervangen van het enkelglas door dubbelglas. De woning is uit 1930. Het gaat om 10 ramen op de 1e etage. De draaiende delen willen we eventueel laten vervangen door nieuwe houten draaiende delen inclusief dubbelglas, of 2 draai / kiepramen. Graag maken wij een afspraak om de situatie te beoordelen, in te meten en te offreren. Wij hebben een foto bijgevoegd.