Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Kozijnen taatsdeuren

Wij zijn op zoek naar glazen deuren voor de scheiding tussen keuken en woonkamer. Bij voorkeur in een onzichtbare rails. Hoogte is 263 en breedte is +-450. Graag ontvangen wij een totale prijs. Hout (met glas)

Plaatsen zoldertrap

Voor onze jaren 30 woning willen we de huidige 'trap in kast' vervangen voor een vaste open trap naar de zolder verdieping. De hoogte van vloer naar plafond is ong 2. 40m. Zoldervloerdikte is ong 20cm. De nieuwe zoldertrap moet bij voorkeur boven de bestaande trap, van de begaande grond naar de 1ste verdieping, komen. Eventueel kan de vaste kast op de overloop opgeofferd worden, maar liever niet. Drie foto's van de huidige overloop situatie toegevoegd. En twee voorbeeld foto's van wat we mooi vinden. Een van de voorbeelden is een dichte trap, we zoeken wel een open trap. Een trap die lui genoeg is om op een fatsoenlijke manier op zolder te komen, om die in de toekomst als slaapkamer te gebruiken. Maar die stijl genoeg loopt om op een slimme manier van de beperkt aanwezige ruimte gebruik te maken.

Kozijnen repareren en ruit vervangen

Wij willen een ruit laten vervangen en ook een aantal door houtrot aangetaste houten kozijnen op de 1e en 2e verdieping van ons huis laten repareren. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Kunststof paneel vervangen van de voordeur.

Een gesloten kunststof paneel van de voordeur moet vernieuwd worden. (deze zit een scheur in) In de paneel moet de huidige pionneke en brievenbus gehandhaafd blijven.

Slot in een slaapkamerdeur zetten

Wij gaan binnenkort op vakantie en hebben dan via Airbnb ons huis verhuurd. Dit gaan wij meerdere malen per jaar doen. 1 kamer wil ik gebruiken voor de opslag van spullen, zodat gasten er niet bij kunnen. Daarom wil ik in die houten slaapkamerdeur een slot laten zetten. Ik zoek een timmerman die dit binnen 2 weken voor ons kan regelen, omdat wij dan vertrekken. Graag ontvang ik uw offerte.

Velux tuimelraam plaatsen

Ik wil een veluxraam tuimel dakraam laten plaatsen/ vervangen. Er zit nu een GGL-8 ( oud model) 134x140. Graag een offerte voor veluxraam+benodigdheden+plaatsen.

Deuren van CanDo inhangen

Ik wil 6 nieuwe Cando deuren afhangen. De scharnieren zijn al aangeschaft. Verven niet nodig. Alles is al afgemeten dus er hoeft alleen afgehangen worden. De oude deuren voeren wij zelf af. De afmetingen zullen wij per mail doorsturen.

Opdek deuren plaatsen

Ik heb 8 nieuwe opdek deuren in huis staan en wil deze graag geplaatst hebben, het liefst nog voor de kerstdagen. Alle materiaal is aanwezig, de slotgaten zitten er al in, alleen de gaten voor de deurkrukken en sloten moeten nog geboord worden. Waar het slot in moet is er dus wel.

Kozijnen taatsdeuren

Wij willen graag een enkele taatsdeur tussen de woonkamer en de hal. De afmeting bedraagt ongeveer 100 cm breed en 220 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Inbraakstrips/slot op poort

Ik wilde graag inbraakstips op mijn voor en achterdeur/en twee raamkozijnen. Daarnaast een slot op mijn poort, ik denk een kelderbandslot.

Partners

Partners van Casius