Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

8 binnendeuren incl. Kozijnen vervangen

We willen graag de bestaande deuren (de huidige kozijn zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) laten vervangen door houten stompen deuren, en in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dien spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil in 3 ramen een hor plaatsen. Twee ramen met een afmeting van 1,57 m breed bij 1,14 m hoog te monteren via plat dak. En 1 raam van 1,125 m hoog bij 0,78 m breed. Het liefst opzet hor ramen in wit, geen rolhor.

Hordeur monteren

Ik zou graag mijn hordeur laten monteren. Het betreft een Hordeur van de Gamma. Plissedeur 900 serie 96x

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik een hordeur plaatsen op de begane grond. Ik moet de hordeur nog kopen, omdat ik de maat moet opnemen. De hordeur moet afgemeten en geplaatst worden.

Voordeur met kozijn en dorpel plaatsen

Ik wil de oude voordeur verwijderen en een compleet nieuwe voordeur plaatsen met kozijn en dorpel. De deur is 103 bij 211 cm.

Blokhut plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het in elkaar zetten van tuinhuis Tahlin (240 x 270 cm) plus een schakelaar en stopcontact monteren.

Deuren vervangen door vaste wand met deur

Ik wil 2 bestaande deuren vervangen door een vaste glasplaat met 1 deur met houten kozijnen en voorzien van glas.

Trap in buurthuis plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2.60 hoge wenteltrap in buurthuis, balustrade gesloten in verband met veiligheid.

Trap zandstralen

Wij hebben een open houten trap van 12 treden met een bocht. Deze willen we graag laten zandstralen.

Taatsdeur plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur (zwart aluminium met slank profiel) over de gehele breedte van de muur in de woonkamer. De woonkamer is 5.75 meter breed en 2.60 meter hoog. Vanwege de breedte moeten er waarschijnlijk twee vaste glazen frames aan weerszijde geplaatst worden en dan twee openslaande deuren in het midden.