Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Trap met oude verf lagen en lijm resten tapijt. Geen leuning. Jaren 30 herenhuis trap

Deuren laten inkorten

Ik wil graag buiten deur inkoreten

Reparatie van 3 stalen kozijnen die onderaan verroest zijn

In de keuken en in de hal zijn 3 kozijnen die aan de onderkant verroest zijn.

Deur repareren

Mijn tuindeur met drie puntsluiting krijg ik moeilijk op slot , moet de deurhendel omhoog doen en flink naar me toe trekken alvorens ik hem op slot kan doen. Wat kost me dit om hier na te alten kijken repareren?

Pergola op maat laten maken op basis van de tekeningen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een pergola, steenschotten terras en schutting. Met de houtsoort: douglas, eiken of hardhout. Zie de bijlage voor foto's en tekening met de maatvoeringen.

Bouwen gemetselde garage

Bouwen aanbouw, als garage met zolder, aan hoekwoning. Met extra te realiseren buitendeur tussen hal en garage, een spoelbak met watertappunt en benodigde elektra.

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft de renovatie van een eikenhouten trap met een plateau in het midden en een balustrade aan de bovenzijde langs de overloop.

Louvredeuren op maat laten maken

Binnenmaat deurkozijn bijkeuken 73 cm. Gewenst 2 binnendeuren 36 cm breed per stuk, 140 hoog. Te monteren als klapdeuren. Materiaal vuren wit gegrond.

Hordeuren en hor voor ramen

Raam 1 132 cm bij 92 cm Raam 2 237,5 cm bij 88,5 cm Deur 233,5 cm bij 93 cm

6 Svedex deuren afhangen

Het afhangen van 6 binnendeuren, tevens de deurkrukken overzetten,