Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zwanenburg of directe omgeving.

153 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zwanenburg:

Verwijderen oud kozijn plaatsen nieuwe

Het gaat om het verwijderen van het oude kozijn en het plaatsen van een nieuwe. De maatvoering werksemaat is ca. 1565 cm hoog en 1040 cm breed. Het bovenraam is ongeveer 246 cm x 906 cm en zit vast in kozijn. Het onderraam is: 1100 cm hoog en 906 cm breed. Dit is een draairaam naar rechts incl. beslag. Excl. sponninghout ed. Het moet hetzelfde formaat blijven ongeveer, maar dit graag opnieuw inmeten. Het nieuwe kozijn moet van mahonie hardhout zijn. Er is geen stijger nodig.

Badkamerraam vervangen

Wij hebben een badkamer raam met een houten kozijn, groot en oud, wat niet meer goed afsluit. Wij zouden dat graag willen laten vervangen/maken. Buiten schilder werk is tevens niet goed afgemaakt (we wonen hier net) lijkt alleen grondverf. Dit mag eventueel mee in offerte. Zou ik een afspraak kunnen maken voor het bezichtigen en offerte. En eventueel een inschatting wanneer, zouden graag vóór deze winter willen, gezien deze situatie kou binnen laat. Bijgesloten een foto van buiten. Het is zowel van binnen als van buiten goed bereikbaar. Indien gewenst kan ik nog meer foto's sturen. De afmeting van het raam is ongeveer 119 cm x 130 cm. Het raam moet dubbel glas worden.

Velux dakraam plaatsen

Ik heb een Velux dakraam gekocht. Het oude raam van 114 bij 118 cm en kan niet meer dicht en dient dus te worden vervangen. De afwerking wil ik graag in overleg bespreken.

Kleine steiger bouwen in de Ringvaart

Wij zouden graag een kleine steiger willen laten bouwen in de Ringvaart om onze boot aan te kunnen meren. Wat zouden de kosten hier ongeveer van zijn? En wat zijn de ervaringen met de gemeente Haarlemmermeer en Hoogheemraadschap Rijnland?

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe voordeur laten plaatsen met de volgende specificaties: -2.09 cm hoog -87,5 cm breed -driepuntssluiting -Geen brievenbus -Wel tochtdorpels -Moderne deur met klein raampje. We horen heel graag of er op basis van bovenstaande info al een offerte kan worden gemaakt. Als er meer info nodig is hoor ik het graag.

Taatsdeur realiseren

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de keuken voor een nog te bouwen woning. De afmetingen zijn ongeveer 1 meter breed en 2,5 hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Prieel demonteren en opnieuw monteren

Ik wil een prieel demonteren in Dordrecht en opnieuw plaatsten in Zwanenburg. Maat 3x3x3

Kiepraam repareren

Tijdens een storm is er een kantelpraam in mijn dakkapel kapot gewaaid. Het scharnierende deel aan de onderzijde is kapot en de onderdorpel van het raam is gescheurd. Het glas is wel heel gebleven. Ik laat het raam graag op korte termijn repareren.

Deuropening maken in buitenmuur en deur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een buitendeur, te plaatsen in ons bijgebouw te Zwanenburg. Hierbij gaat het om het realiseren van een ingang in bestaande bouw. Wij willen graag een kunststof kozijn en deur geplaatst hebben van de standaard maat.

Louvredeuren op een rails op maat laten maken

Bij mij thuis aan de achterzijde heb ik een kozijn met de afmetingen: 2.59 meter breed bij 2.68 hoog. Hiervoor ben ik op zoek naar 4 louvredeuren, die in een railsysteem en per 2 scharnierend als een "harmonica" open en dicht kunnen. Ze moeten aan de binnenkant van het raam komen te hangen. De materialen laat ik graag leveren door de timmerman.

Dakbedekking, boeiboorden en kozijnen vernieuwen

Ik wil graag het bitumen dak van de schuur vernieuwen (2.97 x 2.17 meter) inclusief de boeiboorden, kozijnen en schuurdeur.

Trap bekleden met tapijt

Ik wil graag een houten trap laten bekleden met vloerbedekking. De trap heeft 13 traptreden. Het gaat om een dichte trap. Graag offerte met meerdere bekledingstoffen. De foto is een voorbeeld van een vergelijkbare trap.

Kledingkast onder de schuine wand maken

Ik wil graag op zolder in een schuine wand een kast laten maken met deuren. De schuine wand loopt van rechts naar links. Maten zijn H 1.32 cm, B 1.35 cm, D 55 cm. De kleur moet wit zijn. Graag weten wat de kosten hiervan zijn.

Brandwerende deur met kozijn plaatsen

Het plaatsen van een minimaal 60 minuten brandwerende deur plus kozijn in de muur van een stookhok voor CV, bij een beneden/flatwoning. Afmeting van de deur is ongeveer 211 cm hoog en 88 cm breed en de sparing voor de deur is er al. Een aantal elektraverbindingen moeten brandwerend worden weggewerkt. Let wel: deze klus zou vóór 22 november uitgevoerd moeten worden.

Harmonicadeur met isolatieglas plaatsen

Ik wil graag harmonica deuren van 3600 breed en 2400 hoog laten leveren en plaatsen. In de deuren wil ik graag isolatie glas. Het werkadres is in Zwanenburg.

Oude Velux dakraam vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mij oude GGL-8 Velux dakraam. Graag wil ik een kunststof tuimelvenster in dezelfde maat (GGU) met handmatig zwart verduisteringsgordijn.

Trap naar de eerste verdieping laten leveren en plaatsen

Een houten trap van de begane grond naar de eerste verdieping plaatsen. Er zit wel al een trapgat. De trap leveren en plaatsen. Een trap met onderaan een kwart draai naar rechts.

2-deurs StoreMax rolsysteem plaatsen

Onder het dakraam wil ik graag een tweedeurs bodemrollend, StoreMax, systeem laten plaatsen. De breedte zal 2.03 meter zijn en de hoogte 1.20 meter. De deuren moeten wit worden met greepje zoals bij "Doe het zelf" winkels te zien is. Het systeem moet rollend zijn.

2-deurs StoreMax plaatsen

Onder dakraam plaatsen tweedeurs bodemrollend systeem. Breedte 2. 03 hoogte 1. 20 Deuren kleur wit met greepje zoals bij Karwei Haarlem te zien is. Systeem moet bodemrollend zijn

Kast met louvredeuren laten maken

Ik wil graag drie Louvre schuifdeuren laten maken. Iedere deur 92 cm breed en 220 cm hoog. De houtsoort maakt niet uit. Ze moeten wel wit worden. Wat zijn hiervoor de prijzen?

Lekkend dakraam nakijken

In 2 hoeken van ons dakraam is vocht zichtbaar. Graag laten wij het dakraam controleren en repareren daar waar nodig is zodat er geen houtrot kan ontstaan.

Plafond verlagen in woonkamer en keuken

Ivm doorbreken van de muur tussen woonkamer en de keuken zodat het een open keuken wordt, heb ik een verlaagd plafond nodig voor de nieuwe afzuigkap. Oppervlakte woonkamer 7 mt breed en 4 mt lang verlagen met 10 cm. Oppervlakte keuken 3,5 mt breed en 4,11 mt lang verlagen met 10 cm. Boven het kookeiland extra verlaging van 20 cm ivm afzuigkap. Afm keukeneiland 3,20 lang en 1 mt breed. Daarnaast inbrengen spotjes op diverse plaatsen.

Kunststof draai-/kiepraamkozijnen repareren

Een van mijn draai-kiepramen functioneert niet meer. Het raam gaat niet meer dicht, kan wel draaien of kiepen. Het betreft het raam van de dakkapel, op zolder. Wat zijn de reparatiekosten?

Hendel van de schuifpui repareren

Als de deur dicht is dan krijg je deze dmv de hendel alleen nog maar met heel veel kracht open. Foto evt. beschikbaar.

Houten carport plaatsen

Houten carport opbouwen aan de zijkant van het huis. De materialen zijn gedeeltelijke aanwezig. Afmeting 7 x 4 meter. Nog te leveren: dakplaten / underlayment, dakbedekking, randafwerking (zink met kraal) en dakuitlopen en afvoeren. Eventueel ook trepa / plastica.