Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwaag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zwaag heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zwaag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zwaag of directe omgeving.

244 klanten uit Zwaag bevelen een bij Casius in Zwaag aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zwaag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Zwaag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zwaag:

Zoldertrap monteren

Ik wil graag een zoldertrap laten monteren. Wat voor trap? Houten trap , standaard zoldertrap

Dakraam vervangen

Kapot dakraam (46 x 55 cm) vervangen en verruimen naar : 140 x 78 cm.

Velux rolgordijn repareren en kanteldeur repareren

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende: 1. Velux rolgordijn, blijft niet meer dicht zitten, touwtje afgebroken. 2. Kanteldeur/raam kan nog wel op kantel-stand, maar niet meer normaal open gedaan worden. Deur zit dan ook aan bovenzijde los, wat dus niet de bedoeling is.

Dakramen plaatsen

Ik zou graag op zolder drie dakramen willen laten plaatsen. Dit zijn compleet nieuwe ramen, dus inclusief afwerking. Indien mogelijk wil ik dat de vakman voor alle materiaal zorgt, inclusief de dakramen.

Raamkozijn in de buitenmuur van de badkamer maken

Ik wil graag een raam in de buitenmuur van de badkamer maken. Nu zit er nog geen raam in en het betreft een houtskelet woning. We weten nog niet exact welke afmetingen. We willen graag een prijsindicatie van een liggend raam van 80 x 30 cm in wit kunststof. Kunt u in de prijs rekening houden met sloopwerk bestaande muur, afvoer afval en complete montage nieuwe raam? Het raam moet open kunnen. Eventueel afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Boeidelen vervangen door kunststof

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om mijn boeidelen te laten vervangen in kunststof. Ongeveer 6 meter lang hoogte ongeveer 40 cm. En dit 3 keer. En nog een zijstuk van ongeveer 2 meter.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt in Zwaag onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal in februari 2018 worden opgeleverd. Wij zijn ons aan het oriënteren op de aanschaf van taatsdeuren als scheiding tussen de woonkamer en keuken. We zijn benieuwd wat de kosten zijn voor zo'n constructie. De maat van het totale kozijn is 300 cm breed en 260 cm hoog. We willen in de opening 2 deuren met 2 zijpanelen. De uitvoering graag in aluminium met een slank profiel en voorzien van een mooie verdeling in diverse glasvlakken.

Storemax kasten maken onder schuin dak

Ik zou graag in 2 slaapkamers op 1e etage onder schuin dak (knieschot)met het Storemax systeem schuifdeurtjes willen hebben. Er hoeft geen vloerrails geplaatst te worden want er bestaan steuntjes waarmee de kastdeur op zijn plek gehouden kan worden. De ene slaapkamer is 5 meter breed en de andere is 3 meter breed.

Trapgat voor een vaste trap laten zagen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder. Daarvoor dient er eerst een trapgat gemaakt te worden in beton. Wij hebben ook een vlizotrap, zo'n 15 cm van die opening moet een nieuwe opening worden gemaakt.

Trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Ik heb een vlizotrap. Er moet een betongat gezaagd worden. Daarnaast moet er een deur voor de trap vanuit de slaapkamer komen.

Lekkage kunststof kozijn verhelpen

Kunststof kozijn lekt naar binnen bij heftige regen. De gaatjes in het gootje (onder het raam) voeren het water niet snel genoeg af. Gootje is schoon en heb zelf al een paar keer met raggertjes in de gaatjes zitten prikken, maar helpt niks. Het kozijn lijkt van binnen een ingewikkeld profiel te hebben, waar het water door afgevoerd moet worden. - Misschien heeft u een "doorblaas apparaat"? - Misschien hebben insecten iets "dichtgemetseld"? - Kan het kozijn-profiel opengemaakt worden? - Of kunnen op een verantwoorde manier extra gaatjes geboord worden? De leverancier (Schipper kozijnen) heeft een heel dure reparatieservice, toen ik ze het probleem voorlegde wilden ze niet komen, zeiden alleen "maak het gootje maar goed schoon".

Plaatsen van tuindeur met kozijn

Ik wil graag een nieuwe tuindeur (van de woonkamer naar de tuin) laten plaatsen. Het gaat dan om de tuindeur met standaard isolerende beglazing, hang- en sluitwerk, en het kozijn eromheen. Graag zou ik van jullie een offerte, gratis en vrijblijvend willen ontvangen.

Velux dakramen plaatsen

Wij willen een groot dakraam laten vervangen voor twee kleinere dakramen. Het gaat om twee Velux dakramen van 118 x 78 centimeter met een koppelstuk. Het materiaal heb ik al aangeschaft en in huis.

Spanplafond met spotjes maken

Wij hebben een nieuwbouw woning en willen graag een spanplafond. Het gaat om 60 m2 en wij willen graag een wit matte uitstraling, spotjes zijn niet nodig. Wel graag brede lijsten voor de afwerking.

Trap renoveren met vinyl of Flexxfloor

Ik wil graag mijn trap renoveren. Met de traprenovatie of de trap bedekken met vinyl of Flexx Floor. Ik wil graag weten wat de kosten zijn om dit te laten doen. Er zit nu niets op de trap. Het gaat om een trap met een draai. De trap heeft 13 treden.

Vaste trap naar de 1e verdieping plaatsen

Ik wil een vaste trap naar de eerste verdieping

Muizenboomtrappen met houten treden monteren

Voor onze woning die verbouwd wordt zijn wij op zoek naar twee trappen. Het liefst een muizenboomtrap met houten treden. De eerste kan recht, maar de voorkeur gaat uit naar een niet volledige kwart rechts onder en dan naar boven. De tweede trap is recht met boven kwart rechts.

CanDo houten overzettreden op de trap leggen

15. 5 treden totaal. 5 draai, rest recht. Trap is schoon en er kan direct begonnen worden.

Trap bekleden met Cando laminaat overzettreden

Wij willen onze dichte trap met 15 treden bekleden met CanDo overzet treden. De trap heeft 5 draai treden en 10 rechte treden, geen stootborden.

Vlizotrap door vaste trap naar zolder vervangen

Ik wil een vaste trap ter vervanging van mijn vlizotrap. Het mag een houten trap zijn. Er is voldoende ruimte om de trap te plaatsen.

Muur met deur bouwen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een te bouwen muur bij mij op zolder, inclusief deurposten en het afhangen van de deur. Vanwege het hoge plafond lijkt het mij handig als iemand het ter plekke komt bekijken.

Buitendeur op maat schaven

Onze buitendeur die naar de tuin toe opent klemt. We hebben al meerdere keren zelf afgeschaafd en weer geverfd, maar het probleem blijft terugkomen bij vochtig weer. Inmiddels moeten we er een trap tegenaan geven om de deur te openen. De deur is van hardhout dus het lijkt of er vocht in de deurstijl zit.

Lekkage bij het keukenraam herstellen

Het houten kozijn met dubbel glas aan de achterzijde van het huis, bij de keuken, lekt. Ik wil graag dat deze lekkage wordt verholpen. Tevens moet het raam aan de binnenzijde opnieuw worden gekit. Het huis is van 1970. We weten niet of het kozijn ook zo oud is.

Kunststof dakramen monteren

Ik wil graag 3 kunststof dakramen in de breedte plaatsen van ongeveer een formaat van 100 x 120 cm. per stuk. Het gaat om een gedeeltelijk schuin dak op de begane grond van ongeveer 1.50 m. en daarna loopt het weer recht. Graag offerte inclusief ramen en montage.

Uitzetramen maken en plaatsen

Raam 1: - Rechtsdraaiende uitzetraam,de scharnieren zitten van buitenaf gezien rechts - ik ben zelf niet zeker van de definitie maar na opzoeken lijkt het dit te zijn. - Breedte - 440 mm - Hoogte - 793 mm - Glas: - Breedte - 315 mm - Hoogte - 650 mm - Dubbel (hr++) glas - Hang en sluitwerk - 2 Veiligheidsscharnieren - 1 Metalen raamsluiting inclusief metalen sluitplaten (zonder slotje – knop optioneel) - 1 (Tele) raamuitzetter - Plaatsing - Het raam moet geplaatst worden in een bestaand kozijn op de 1e verdieping. Raam 2: - Linksdraaiende uitzetraam (de scharnieren zitten van buitenaf gezien links - ik ben zelf niet zeker van de definitie voor links- of rechtsdraaiend maar na opzoeken lijkt het dit te zijn) - Breedte - 489 mm - Hoogte - 1237 mm - Glas - Breedte - 355 mm - Hoogte - 1080 mm - Dubbel (hr++) glas - Hang en sluitwerk - 2 Veiligheidsscharnieren - 2 Metalen raamsluitingen inclusief metalen sluitplaten (zonder slotjes – knop optioneel) - 1 (Tele) raamuitzetter - Plaatsing - Het raam moet geplaatst worden in een bestaand kozijn op de 1e verdieping. Raam 3 en 4: - Dit zijn ramen die niet meer helemaal dicht kunnen doordat ze klemmen, waarschijnlijk aan de scharnierkant. Onderdeel van de offerte is om ze weer soepel te laten openen en sluiten. Deze ramen bevinden zich in een dakkapel op de 2e verdieping.