Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor konijnenhok laten maken:

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnen hok voor 2 franse hangoren, boven en beneden verdieping met een openslaande ren, ze moeten een ruim binnenhok hebben en het moet voor mij makkelijk schoon te maken zijn.
Onze klant uit Zuid-Scharwoude (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor konijnenhok laten maken uit heel Nederland:

Konijnenhok laten maken

Ik wil graag een konijnenhok laten maken voor binnen. Graag met 2 etages zoals op de foto. Ik zou erg leuk vinden als er ook een deurtje naar 'balkon' zit. Liever geen wit hout en ook graag onderop iets van plastic zodat het makkelijk te verschonen is.

Konijnenhok maken in de tuin

Graag wil ik een strak, modern, konijnenhok inclusief ren met dakbedekking laten maken, totale lengte ongeveer 2,50 meter, en anti knaag strips. Tekening is nog niet helemaal rond (het hoeft ook pas eind april klaar te zijn - dan kunnen de konijnen pas naar buiten). Ik laat me ook graag adviseren. Timmerman mag de materialen leveren en het zou fijn zijn als het ook geschilderd kan worden.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Konijnenhok laten maken

Wij willen graag een groot konijnenhok laten maken van 4 verdiepingen, verdeeld over 2 hokken zodat in beide hokken 2 verdiepingen zitten (dus met een trapje in beide hokken). Maten: 1,80 x 1,80 x 60 (lxhxb) denk hierbij aan de grootte van een schuttingpaneel. Materiaal: het liefste steigerhout, met anti knaag strips en in beide hokken een opvangbak voor uitwerpselen zodat dit niet op de tegels beland (bijvoorbeeld betonplex). Gaas kunnen wij zelf aanleveren, wij hebben een grote buitenren die over is. Een tekening is beschikbaar, zodat iets duidelijker word wat we bedoelen. Deze wilde helaas niet uploaden op deze website maar kan gemaild worden. Het betreft een hok voor 3 grote konijnen en 3 middelgrote konijnen.

Konijnenhok laten maken

Ik wil een konijnenhok laten maken met 3 etages voor op mijn balkon. Het probleem is dat het niet breder mag zijn dan 79 centimeter. Maar ik wil het hok wel zo groot mogelijk omdat ik 2 konijnen heb waarvan 1 heel groot. De bovenste etage zou wel 19 centimeter breder mogen zijn boven de 85 centimeter hoogte. De diepte is niet zo heel belangrijk.

Konijnenhok maken

Ik wil graag een konijnenren laten maken van 3 meter lang x 2 meter breed x 1 meter hoog. Dit moet een hok voor buiten worden. Zie foto als voorbeeld.

Konijnenhok met twee verdiepingen maken

Ik wil voor mijn dochter een konijnenhok laten maken. Het probleem is dat het hok niet breed kan zijn omdat ze een smal balkon hebben. Het hok moet in de breedte staan en niet breder zijn dan ongeveer 85 cm. Hok moet degelijk zijn met goed dak maar verder mag het budgetvriendelijk worden uitgevoerd. Ik hoor graag van u.

Konijnenhok laten maken

Ik ben op zoek naar een buiten konijnenhok voor mijn 3 sloperts, materiaal heb ik in principe geen voorkeur voor zolang het maar anti knaag is en dat het natuurlijk buiten in de hitte en de regen moet kunnen overleven. Ik zie zelf voor me: een 'flat' van 130-140 cm lang, 2 verdiepingen met een hoogte van circa 40 centimeter per verdieping en een diepte van 80 centimeter. Graag zou ik op de bovenste verdieping een uitschuifbare lade hebben en een tochtvrij schuil-/nachthok. Mijn belangrijkste eisen zijn dat het hok sloopproof (stevig, antiknaag) en goed schoon te maken is; het zaagsel moet niet tussen kiertjes/randjes kunnen vallen. Ik wil graag genoeg deurtjes in het hok, beneden moeten ze er zelf uit kunnen springen maar wil vooral goed mijn konijntjes kunnen pakken indien nodig en overal makkelijk schoon kunnen maken. Misschien de binnenkant bekleden met een hard materiaal? Helaas doen de hokken die veelal via internet verkocht worden gewoon niet aan mijn eisen. Hoor graag wat mogelijk is en wat ongeveer de kosten zullen zijn!

Konijnenhok maken en plaatsen

Ik wil erg graag een offerte van een (konijnen)buitenhok op poten, 120 breed, 80 diep, 60 hoog, zonder lade. Het hok moet een nachthok hebben wat apart open kan (klapdeurtje) van de rest. En het buiten gedeelte moet uit één stuk zijn met gaas waar eventueel een vliegenhor in geplaatst kan worden. Dit gedeelte moet eruit gehaald kunnen worden wat handig is bij verschonen. Er hoeft geen rand randje op de bodem aan de voorkant van het hok te komen, ik wil als het ware met verschonen alles er zo uit kunnen vegen zonder dat er bodembedekking en stro achter een rand blijft zitten. De zijkanten en achterkant van het hok wil ik helemaal dicht. Graag van lichthout wat we zelf nog in een leuke kleur kunnen verven. Degelijk hout omdat het hok buiten komt te staan. Graag een prijs inclusief aflevering.

Konijnenhok bouwen

Ik wil graag een konijnenhok laten maken met 2 verdiepingen. Binnenmaten: Lengte 2.75 x diepte 0. 80 en hoogte (incl. wielen) 1.60 Graag op grote wielen die ook vastgezet kunnen worden (6 denk ik) en boven en onder deuren met stevig nertsengaas en sloten. Middenstuk mag ongeveer 0. 75 meter vast gaas zijn. 1 Deur aan de bovenkant graag zonder gaas want dat zal een nachthok moeten zijn. Dus ook binnenin een stevige wand. Graag een trapgat met randje erlangs zodat ze niet vallen. Trap hoef niet, die bevestig ik zelf mits daar een rand voor wordt gemaakt. Houtsoort graag van vuren, hardhout of triplex. Bodems graag watervast. Dak 15 cm. laten uitsteken. Als het mogelijk is ook op alle randen anti knaag strips. Ik ben heel benieuwd wat zo'n hok gaat kosten. Dit zou echt het perfecte hok zijn. Ik zal het dan ongeveer tussen juni - eind juli 2016 nodig hebben.