Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 4 seizoenen pui plaatsen:

4 seizoenen pui plaatsen

Het gaat om een drie seizoenen pui met een maximale breedte van circa 25000mm en een hoogte van circa 22000mm. In de bijlage heb ik een foto van de achterkant gevoegd waarbij het gaat om de vervanging van de deur en het rechter raam op de foto (het raam met een stuk muur eronder). Graag zou ik drie openslaande deuren willen aan de rechterkant op de foto en één glaswand aan de linkerkant op de foto. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 4 seizoenen pui plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen 4 seizoenen pui of openslaande deuren

De pui van ons vakantiehuisje is heel slecht, met name de kozijnen (hout). Omdat dit toch vervangen moet worden, willen we hier graag meteen een 4 seizoenen pui (helemaal wegklappend) of openslaande deuren laten plaatsen (afmetingen van raam en deur zijn nu bij elkaar 228 breed en 190 hoog). Dit het liefst van hout (past beste bij het huisje) of hout-look-a-like. Het moet van de buitenzijde afsluitbaar zijn omdat dit tevens de ingang van het huisje betreft. Er moet daarom een aparte ‘loopdeur’ zijn. Het werk betreft dus het opnemen, evt. bestellen en plaatsen van de nieuwe deuren. De doorgang is nu nog te laag (190) en moet verhoogd worden naar ong 210. Er is geen dragende bint in deze muur en deze zal ook geplaatst moeten worden. Vanwege regels rondom geluidsoverlast, moeten de nieuwe deuren ruim voor de zomer geplaatst worden.

4 seizoenen pui in achtergevel

In mijn bestaande woning zorg ik zelf voor een aanbouw. Hiervoor zoek ik wel een vakman die een kozijn kan maken en eventueel kan plaatsen. Het is de bedoeling dat de aanbouw eind februari / begin maart gerealiseerd is. Mijn voorkeur gaat uit naar een 4 seizoenen pui. 3000(b)x2260(h) loopdeur rechts vanaf binnen bekeken. 3 delen voorkeur. Links 2 delen, rechts losse loopdeur.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning realiseren

Opdracht: Uitbouw achterzijde woning. Maten uitbouw: 2 bij 5,7 meter. 1 verdieping hoog, geen dakterras (plat dak). Een kant wordt tegen de uitbouw van de buren (3 m) aangebouwd (zie situatieschets). Deze bakstenen muur zal deels moeten worden weggehaald om binnenmuur te laten doorlopen, zonder verspringing. Andere zijde moet muur gebouwd/gemetseld worden. Pui: Maatwerk 4 seizoenen-pui met ventilatierooster in de deuren via tuindeuren-opmaat. We kunnen deze eventueel zelf bestellen, maar willen dit graag in de volledige opdracht laten vallen zodat er een integrale planning is, waarbij jullie de levering/plaatsing pui coördineren. Mag ook via andere aanbieder als prijs en aanbod vergelijkbaar zijn, maar regie dus via jullie. Vloerverwarming: Wens doortrekken/uitbreiden vloerverwarming (buizen) waarbij de verdeler/pomp waarschijnlijk vervangen moet worden door een grotere geüpgraded versie (huidige installatie 1994) met als functie hoofdverwarming woonkamer (geen radiatoren meer nodig in woonkamer) Elektra: Elektropunten in beide zijkanten van uitbouw en 1 lichtpunt boven eventueel inbouw spots. Dit graag in overleg. Buitenkraan doortrekken (eventueel op zijgevel buren?). Kabels: Weggewerkte kabelgoot over breedte huis in vloer of plafond. Afwerking: Plafond en muren glad afwerken/zo strak mogelijk op bestaande muren en plafond. Muren behang klaar.

4-seizoenen pui plaatsen

Wij willen graag in onze, nog te bouwen uitbouw een 4 seizoenen pui van 4 meter breed. Dat is precies de maat van de uitbouw. Kan dit? Zo ja, wat kost ons zoiets? Kleur graag antraciet.

4-seizoenenpui monteren

De aanvraag heeft betrekking op een harmonica deur /4 seizoenen pui voor een mogelijk aanbouw aan ons huis. Hier zouden we 2 puien van ieder 3 meter breed en 245 cm hoog nodig hebben, 3 deuren per pui en 1 loopdeur. De 2 puien zouden in een hoek van 90 graden tegen elkaar geplaatst worden, waarvoor ze 1 hoek van de uitbouw zouden vormen.

Houten pui laten plaatsen

Ik wil graag een 4 seizoenen pui met harmonicadeur (van hout) laten plaatsen. De hoogte= 213 cm x breedte 352 cm. Naar binnen draaiend, met een 8 vaks roedeverdeling, ventilatieroosters en dubbel glas. kunt u mij een offerte doen toekomen?

Vier seizoenen schuifpuien plaatsen

Wij zijn op zoek naar 2 vierseizoenen schuifpuien van ieder 4 meter breed, hoogte van 2.7 meter in bestaande bouw en 1 schuifpui van 2.4 meter breed en 2.70 meter breed in een nieuwbouw. Het gaat om smalle kozijnen, volledig weg te vouwen en de middelste 2 deuren ook afzonderlijk naar buiten te openen. De voorkeur gaat uit naar een aluminium pui of naar aluminium met kunststof. Graag horen wij de mogelijkheden voor deze werkzaamheden.

Woning uitbouwen en verbouwen

Wij hebben een huis op het oog om deze te kopen. Echter willen wij hier wat aan verbouwen. Aan de achterzijde moet een uitbouw komen over de hele breedte van het huis, 6 x 2,5 meter. Metselwerk met een 4 seizoenen pui. Nu staat de keuken aan de achterzijde en deze willen wij naar de voorzijde. Er zal dus leidingwerk en dergelijke verplaatst moeten worden. Tevens willen wij graag vloerverwarming voor ongeveer 30 m² en een gashaard laten plaatsen.

Schuifdeur en penant vervangen door kunststof harmonicadeuren

Op het moment hebben wij een schuifdeur, een klein stukje muur en een aparte deur in de achterpui. Wij willen graag weten wat de kosten zijn van een seizoenen pui incl. plaatsen. D.w.z. dat het kleine stukje muur eruit gesloopt moet worden en dat de pui vanaf de oude deur tot het einde van de schuifdeuren moet lopen. De totale lengte wordt dan ongeveer 3,70 m. Het slopen is voor ons geen probleem. Daar hebben wij genoeg familie voor.

Kozijn met aluminium harmonicadeuren plaatsen

Ik heb nu een Hamstra schuifpui en overweeg die te vervangen door een 4 seizoenen pui. Ik ben benieuwd naar de kosten van een pui met een buitenwerkse maat van 2610 mm en een hoogte van ongeveer 2110 mm, met één loopdeur. Ik heb een voorkeur voor aluminium, maar hout of kunststof zijn ook opties.