Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voordeur opnieuw afhangen:

Voordeur opnieuw afhangen

Onze voordeur is iets uit het lood gezakt, waardoor het op slot draaien zeer moeizaam gaat.
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voordeur opnieuw afhangen uit heel Nederland:

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.

Voordeur plaatsen

Deur afhangen hang en sluitwerk

Voordeur meten en monteren

Ik wil een nieuwe voordeur voor mijn huis aanschaffen en heb hulp nodig met het inmeten en afhangen van de deur. Ik heb de deur nog niet gekocht dus dat ik wil weten dat iemand kijkt voor mij hoe groot deze moet zijn, deze dan bestelt, en daarna gaat afhangen.

Lundia Boris voordeur afhangen

Wat zijn de kosten van het afhangen van een voordeur type Lundia Boris. Bijzonderheid is dat er nu een opdek voordeur in zit. De Lundia Boris is een stompe voordeur. Er zal dus een groef in de sponning moeten worden gefreesd.

Voordeur opnieuw afhangen

De voordeur klemt en dient opnieuw afgesteld te worden.

Voordeur met veiligheidsbeslag afhangen

Ik wil een voordeur boris af laten hangen. Compleet met veiligheidsbeslag. De breedte van de deur is echter 91,8 cm. De maat die ik kan bestellen is 88 cm of 93 cm. Als ik dan 93 bestel krijgen jullie die er dan in? Of moet ik echt een deur op maat bestellen.

Nieuwe voordeur afhangen/monteren

Wij willen onze voordeur vervangen (bestelling met 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, aluminium beslag, freeswerk), echter willen wij de montage/het afhangen laten uitvoeren door een vakman (-vrouw). Bovendien willen wij ook weten of het noodzakelijk is om het kozijn te vervangen. Het houtwerk van het kozijn is oud (60 jaar), maar nog wel goed. Graag vernemen wij wat de kosten kunnen zijn van het afmonteren van een nieuwe voordeur. Contact graag via mail.

Voordeur afhangen en schilderen

Ik wil graag mijn voordeur laten plaatsen inclusief schilderen. Het betreft een deur met 1-punt sluiting. Waarschijnlijk wordt het de kleur elders blauw Ral 5004.

Voordeur plaatsen en afhangen

Mijn voordeur is krom en vertoon een grote kier. Deze wil ik graag laten vervangen. De nieuwe deur dient voorzien te zijn van een deel glas en een 3 punts sluiting. De precieze maat laat ik graag door de vakman inmeten. De oude deur kunnen wij eventueel ook zelf afvoeren, graag ontvang ik hier een separate prijs voor.

Voordeur afhangen

Ik overweeg een geheel nieuwe deur, of een anti inbraakslot te plaatsen op mijn bestaande voordeur. Indien een nieuwe voordeur, dient deze te worden afgehangen, afgelakt en gemonteerd met het daarbij behorende veiligheidsbeslag onder andere; Driepuntssluiting, scharnieren, briefplaat monteren, anti inbraakstrip monteren. Als ik ga voor enkel een anti inbraakslot slot op de voordeur van mijn woning. Betreft dit het plaatsen van een 1 puntsslot ( 2 keer ronddraaiend) en een penslot. Daarnaast overweeg ik een deur onder aan de trap te plaatsen. Graag na bezichtiging gespecificeerde offertes hiervoor.

Partners

Partners van Casius