Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zaandijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zaandijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zaandijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zaandijk of directe omgeving.

103 klanten uit Zaandijk bevelen een bij Casius in Zaandijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zaandijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Zaandijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zaandijk:

4 seizoenen pui plaatsen

Het gaat om een drie seizoenen pui met een maximale breedte van circa 25000mm en een hoogte van circa 22000mm. In de bijlage heb ik een foto van de achterkant gevoegd waarbij het gaat om de vervanging van de deur en het rechter raam op de foto (het raam met een stuk muur eronder). Graag zou ik drie openslaande deuren willen aan de rechterkant op de foto en één glaswand aan de linkerkant op de foto. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.

Timmeren van kleinere meterkast in de gang

We willen een kleinere meterkast in de gang getimmerd hebben zodat het glas in lood raam weer zichtbaar wordt. (Deze zit naast de voordeur). De kast is nu 85 x 40 cm en het raam begint op een hoogte van 72 cm. Het gaat om een jaren 30 woning. De basis van de kast moet zo groot blijven, anders wordt het lastig met de parketvloer.

6 Kozijnen vervangen

Ik wil graag een aantal kozijnen laten vervangen. De kozijnen moeten van hardhout gemaakt worden. En er moet ook dubbelglas in en het zijn 6 kozijnen inclusief glas van ongeveer 1,30 x 0.85 meter.

Vervangen kozijnen

Graag zou ik de houten kozijnen bij mijn woning willen laten vervangen door kunststof kozijnen. Het gaat om het volgende: Voorzijde: 2 x raam + kozijn, 1 x buitendeur begane grond, 1 x raam met kozijn 1ste verdieping Achterzijde: 2 x raam 1ste verdieping + 1 x Raam/schot kozijn, vervangen voor kozijn met 2 openslaande tuindeuren en een kozijn met , boerenkeuken, deelbare buitendeur en raam/schot.

Timmerwerk aan kozijn

Het kozijn en raam zijn beschadigd. Het houtwerk moet hersteld worden en hang- en sluitwerk ook. De afmetingen weet ik niet zeker, deze kan ik later eventueel opsturen.

Houten kozijnen vervangen door kunststof

Vervangen van 4 houten kozijnen door kunststof. Afmetingen (b x h) 182 x 166 cm met 1 vast raam en 1 uitklapraam naar buiten (dit raam 2 keer, 1 maal raam links, 1 maal raam rechts), 190 x 133 cm met 2 ramen 90 cm breed, 242 x 121 cm met 1 vast raam 75 cm en 1 dubbel raam waarvan 1 uitklapraam naar buiten en 1 raam dat normaal vast zit maar ook naar buiten kan scharnieren (indien nodig). De eerste 2 ramen op 1 eerste verdieping aan de tuinkant. De andere 1 ramen zijn aan de voorkant maar zijn bereikbaar zonder trap.

Slot in de voordeur vervangen

Graag zou ik mijn voordeur slot willen vervagen.

Voordeur opnieuw afhangen

Onze voordeur is iets uit het lood gezakt, waardoor het op slot draaien zeer moeizaam gaat.

Boomstronk in lengtedelen zagen

Ik heb een losse stronk van 1.05 hoog en 33 cm-45 cm doorsnee (boven/ beneden). Voor een installatie wil ik deze in 3 lengtedelen laten zagen. Hoeft geen precisiewerk te zijn maar moet wel in schouwvorm tegen elkaar kunnen worden gelegd.

Achterdeur afhangen en oude afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: - hardhouten achterdeur 2015 x 830 mm - linksdraaiend naar buiten - blank isolatieglas - 3 puntsluiting cilinder bediend - nemefslot - 4 nieuwe scharnieren - valtochtdorpel - rondom nieuwe tochtstrips op kozijn - afvoeren bestaande deur - montage van nieuwe deur(afhangen) - inclusief plaatsen glas Gaarne een borstwering van circa 490 mm.

Kattenluik in de achterdeur plaatsen

Wij willen graag een kattenluik in de achterdeur laten plaatsen. Het is een PVC deur. Wij hebben het kattenluik nog niet gekocht, omdat we nog niet zo goed weten welk luik we het beste kunnen kopen voor deze deur. Wie zou dit voor ons kunnen doen?

Binnendeuren plaatsen

Mijn vrouw en ik gaan verhuizen. Twee binnendeuren (opdekdeuren) moeten van de woningbouw vervangen worden. Wij willen deze laten vervangen door de goedkoopste deuren natuurlijk. De kozijnen zijn van staal. De deuren zijn circa 200 en 201.5 cm hoog en 83.5 en 85 cm breed. Daarnaast laten we het liever doen, mits de prijs redelijk blijft.

Vaste zoldertrap en dakraam plaatsen

Ik heb een kleine zolder, nok op stahoogte, en wil die toegankelijk maken en de vlizotrap vervangen /dichten. Eventueel een dakraam (afhankelijk van de kosten). Op termijn een dakkapel (maar nu niet in deze aanvraag). We hebben een schuin pannendak. Ik wil dus graag een vaste trap plaatsen en eventueel een dakraam laten plaatsen.

Vaste trap plaatsen naar zolder en vlizotrap weghalen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Gewoon een simpele trap. Er moet dus ook een gat gemaakt worden. Daarnaast wil ik graag de vlizotrap weghebben en dat gat dichtgemaakt.

Trap van hout plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die ik graag wil vervangen naar een vaste houten trap. Er is genoeg ruimte.

Gevelbekleding vervangen en hout van raam vernieuwen

Het vervangen of herstellen van de Trespa gevelbekleding aan de achterkant van het huis. En de bevestigingsconstructie waaraan de Trespa is gemonteerd (raamwerk van hout) wat rot is vernieuwen. De maat van het Trespa gedeelte is 3900 x 975 mm.

Extra deurslot plaatsen in de voordeur

Extra slot in de voordeur. dievenklauw voor de schuurdeur en eventueel 1 extra in de achterdeur. liever niet per telefoon reageren, alleen per mail.

Gipsplaten plafond in de woonkamer maken

Ik wil de plafond van woonkamer laten platen rond 30 m, en ik wil graag een offerte materiel en werk

Buitendeur vervangen

Graag zou ik mijn achterdeur vervangen door een nieuw exemplaar, dat wederom 22 jaar lang mee kan gaan. Mijn budget is beperkt tot een euro of 500. Is het mogelijk om voor dat bedrag aan een acceptabele buitendeur te komen, de oude deur af te voeren en de nieuwe deur erin te hangen? Graag weer een houten deur, eventueel met een venster erin.

Afdak in de tuin laten maken

Wij hebben een vlonder onder twee heel grote lindebomen en nu willen wij het eronder dicht laten maken, een soort afdak! Het oppervlak is 5 bij 3 meter. Materiaalkeuze is nog niet gemaakt. Er naast staat een schuur.

Stormschade aan gevel herstellen

De storm van afgelopen tijd heeft schade aangericht aan het kozijn welk onderdeel is van een geluidswal. Het kozijn is gedeeltelijk los geraakt. Graag ontvang ik van u een offerte voor het herstellen van het kozijn, zodat het weer stormproef is. De offerte zal eerst bij de verzekering ingediend worden, daarna dient deze uitgevoerd te worden.

Vervangen onderdorpel schuifpui

De onderdorpel van onze schuifpui is verrot en moet vervangen worden. De dorpel is ca. 4m breed. Bij de bieding graag beschrijven hoe de dorpel gerepareerd wordt, zoals het materiaal dat gebruikt wordt en wat vervangen wordt

Ik heb een lekkend dakraam en wil graag ...

Ik heb een lekkend dakraam en wil graag een nieuwe geplaatst hebben.