Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijn plaatsen aan tuinkant:

Kozijn plaatsen aan tuinkant

Wij willen een groot kozijn met 1 grote, openslaande deur. Ongeveer 5 meter breed en 2.40 meter hoog. Het moet een hardhouten kozijn worden.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijn plaatsen aan tuinkant uit heel Nederland:

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. We willen een dakraam van ongeveer 1 bij 1 m. Graag overleg ik met u over de mogelijkheden. Het kozijn van kunststof. Ik heb een plat dak van beton van ongeveer 20/ 25 cm.

Deur plaatsen in dragende muur

Ik wil graag een deur plaatsen in een dragende muur. Het betreft een doorgang zagen in een bakstenen muur en een latei plaatsen, en kozijn + voordeur plaatsen. De deur dient 30 minuten brand vertragend te zijn. Bijgevoegd in foto's de situatie zoals deze nu is, en hoe het dient te worden. De extra deur komt op de 4e verdieping, de foto met deur is de situatie zoals de verdieping eronder. Er zijn geen verdiepingen meer boven de 4e verdieping (plat dak). De vergunning vanuit de gemeente en de VvE is rond. Constructie berekening is gemaakt. Het liefst een houten deur. Hardhouten multiplex deur van 1 x 2.10 denk ik

Uitbouw zijkant woning

Ik wil graag een casco uitbouw laten plaatsen inclusief elektra, zonder stucwerk, met een fundering: -Gevel: Baksteen Geel -kozijn: openslaande deuren met zijlichten - Wit gegrond -Regenpijp PVC - Rechts -Geen overstek -Daklicht 3 mtr. -AFM: diep 4,8x breed 3,60 cm

Keuken kozijn vervangen

Bestaand houten keuken kozijn (zie foto) vervangen voor kozijn met zelfde breedte (176 cm) maar doorlopen tot de binnenvloer (240 cm). Kozijn verticaal gelijkmatig verdelen in met twee vaste HR++ tweezijdig gelaagde ramen en ventilatie rooster. De werkzaamheden omvatten het verwijderen oud kozijn plaatsen nieuw kozijn en binnenzijde kozijn afwerken (stukadoor).

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Trapkast laten maken met verlichting

We zouden graag een trapkast willen laten maken onder een dichte trap. Het gaat dus vooral om het plaatsen van een deur met kozijn en een paar plankjes plaatsen. De afmeting vindt ik lastig in te schatten. We zouden ook graag verlichting willen hebben als dat mogelijk is. Dit graag apart op de offerte vermelden.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een grote deur in mijn woonkamer kan verwijderen en daar een vouwdeur voor in de plaats kan zetten. De binnenmaten zijn circa 212 bij 93 cm. Het bestaande kozijn is van metaal. Ik bespreek graag met de vakman wat er mogelijk is.

Tussendeur plaatsen in de hal

In de gang wil ik een tussendeur hebben, zodat er een apart halletje ontstaat (sluisje zodat de honden niet steeds naar buiten hollen als de bel gaat). Betekent het aanbrengen van een kozijn en eventueel nog glas erboven. Mooi zou zijn een zo groot mogelijke deur, zodat de gang licht blijft. Ik denk aan de CanDo Carno, stomp, 88 x 231,5 cm. Of is lager (211 cm?) handiger, met een glaspaneel er boven? het materiaal voor het kozijn zit ik nog te twijfelen of deze wit of zwart moet worden, maar ik denk in ieder geval van hout. De gang is 113 cm breed en 250 cm hoog. Op de foto zou de deur na de wc deur komen en voor de trap.

Nokverhoging 2 zijdig

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een nokverhoging met de volgende maten 5230 mm x 1600 mm x 31,5 ° In het kozijn graag 3 draai/kiepramen en prefab uitvoering. Het is bedoeling dat deze casco wordt opgeleverd.

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

We betrekken de garage bij de woonkamer en willen daarom graag een kozijn met ramen laten plaatsen, in plaats van de garagedeur. Als jullie ook de garagedeur verwijderen en afvoeren zou mooi zijn. Zie bijlage voor situatie, het gaat om de donkere deur. Ik kan later pas exact meten. Het is ongeveer 250 cm breed en 220 cm hoog gok ik. We denken aan aluminium, maar we staan open voor advies. We willen graag in juni beginnen.

Partners

Partners van Casius