Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen oude dakraam:

Vervangen oude dakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die onze oude Ubbink 40 bij 55 cm dakraam kan vervangen door een nieuwe kunststof dakraam van 55 bij 78 cm. Het gaat om een raam wat in een schuin pannendak geplaatst moet worden. Het oude raam dient verwijderd en afgevoerd moet worden.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude dakraam uit heel Nederland:

Dakraam vervangen

Wij willen een dakraam laten vervangen van 114 cm x 118 cm (denk ik). Ik heb aan de buitenkant de maten opgemeten, maar weet niet of dit goed is. Het gaat om dubbel glas met een kunststof kozijn.

4 pans dakraam Hr++ leveren en montage

Ik wil graag een oud 4 pans plastic dakraam laten vervangen door een nieuwe. Bij voorkeur Kantel, maar uitzet mag ook. wel HR++ glas. Het is voor een waskamer. Op het dak liggen neroma betonnen sneldakpannen.

Dakvervanging plat dak

Het gaat om een plat dak van ongeveer 50m2. Het is nu bedekt met EPDM er zitten 2 dakkoepels en 1 groot dakraam van 3.5 x 2 meter in. Het is de bedoeling dat deze terug komt na het herstel. Ik heb nu al een paar jaar verschillende lekkages. Ik vermoed dat het gehele dak moet worden vervangen.

Vervangen dakkapel + dakraam en een nieuw dakraam plaatsen

Wij willen de bestaande dakkapel vervangen voor een kunststof met dubbele beglazing. het gaat om de voorkant waar de ramen in zitten. De kleine ramen die open kunnen willen wij vervangen voor ventilatie roosters. De afmetingen durf ik niet te zeggen. Het Velux dakraam daar boven ggl sk06 willen wij vervangen en een zelfde 2e ernaast. Het grote raam beneden willen wij vervangen voor een schuifpui van kunststof. Deze komt in het grote raam met precies dezelfde breedte. De afmetingen durf ik niet te zeggen. Graag laten wij ook de stenen muren opnieuw voegen en schoonmaken. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van oude dakpannen. Het betreft voor en achterkant van mijn huis, totale oppervlakte is ongeveer 77 m². Achterkant heeft een velux dakraam, een klein raampje en en een pijp van de CV-ketel. De voorkant heeft een velux dakraam. Afmetingen van dakramen zijn: 1,2 bij 1,2 m. Nieuwe dakpannen moeten keramisch zijn. Verankering moet plaatsvinden conform windgebied 2. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. De buurman doet mee. Via het dakraam kan je op het dak komen. Aan de voorkant kan een steiger geplaatst worden, aan de achterkant kan er via de garage op de uitbouw op het dak gekomen worden. Graag ontvangen we een offerte.

Enkelglas dakraam vervangen door dubbelglas met ventilatieoptie

Ik heb vocht onder mijn raam zitten, het gaat om een enkelglas skylight deze lekt. Deze zal moeten worden vervangen door een dubbelglas optie, misschien met een ventilatieoptie of eentje die open kan. Het gaat om afmetingen van ongeveer 70 x 50 cm. Condensation forming underneath single glass skylight and dripping down on to floor. Need some better ventilation and double glass solution (perhaps mechanical). 70 x 50

Vervangen van een dakraam

Ons (kunststof) dakraam lekt en er zit zo te zien ook een barst in. Deze zou gerepareerd/ vervangen moeten worden. Zit op een (voor mij) lastige plaats boven trapgat. Als ik zoek op internet lijkt het veel op een Ubbink PE Dakraam Sneldek 6-pans SND2 zwart. Maar ik weet het absoluut niet zeker. Zou dus eerst moeten worden opgemeten/bekeken. Ik schat dat het raam 70 x 40 cm is. Afvoeren is niet nodig. Omdat het echt lekt op de trap graag spoedig uitvoeren.

Dakraam vervangen voor een grotere

We want to replace the old skylight with velux tuimelvenster 78 x 98cm. We willen het oude dakraam vervangen voor een Velux tuimelvenster van 78 x 98 cm. Het huidige raam is kleiner. Het glas zelf is: 42 x 48 cm en met kozijn is het 62 x 76 cm. Het oude raam moet afgevoerd worden. Het raam lekt nu. Graag ontvangen we een offerte.

Glas in een velux ggl8 dakraam vervangen

Ik wil een dakraam laten vervangen. Het huidige glas is het standaard glas in een ggl-8 velux dakraam (1186 x 1214.) Gaat om gewoon hr glas, zonder plusjes. Huidige glas heeft aanslag aan binnenzijde spouw. Dakraam kan gewoon vanuit de slaapkamer gekanteld worden op normale werkhoogte. Er zit wel een verduisteringshor voor, maar die verwijder en herplaats ik zelf wel. In slaapkamer (werkvloer) ligt laminaat.

Dakraam repareren of vervangen

Ik heb 2 veluxdakramen, 1 kleine en een wat grotere. Ik schat dat de kleine 80 x 80 cm is en de grote ongeveer 1 x 2 meter. De rubbers dienen denk ik vervangen te worden. de ramen vertonen lekkage, de kozijnen beginnen bol te staan. Mogelijk dat de kozijnen hersteld moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius