Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur afstellen:

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur afstellen uit heel Nederland:

Plissé hordeur goed werkend maken

Onze plissé hordeur zit er in maar we krijgen deze niet goed werkend. De ene keer schuift hij niet goed, de andere keer rolt hij niet goed op en worden de touwtjes slap. Ook het vermoeden, ondanks dat we het instructieboekje strikt hebben opgevolgd, dat de plissé deur niet goed is afgeleverd (horgedeelte te lang). Kortom: het afstellen en of aanpassen van de deur is de taak.

Rolhorren monteren

Ik wil graag twee rolhorren voor een deur laten monteren en afstellen. Type Bruynzeel 600 Serie. 205 cm Hoog. Inclusief twee oude demonteren, zonder afvoeren.

Niet goed sluitende deur afstellen

Ik heb een deur die niet goed sluit, er zit een flinke kier tussen. Ik zou dit graag opgelost willen hebben.

Diverse klusjes laten doen

Ik heb inmiddels een aantal kleine klusjes die ik niet zelf kan uitvoeren. -vervangen grijs kitrandje keukenvloer ,tussen tegels en parket -koelkastdeur opnieuw afstellen (sluit niet goed) -keukenkastje/-deur opnieuw afstellen -badkamerkraan vervangen

Douchecombinatie installeren

Ik heb bij de Praxis een Sealskin hoek douchewand gekocht met een Impact swingdeur en zijwand 1,80 cm bij 90 cm, maar tijdens het monteren is de deur kapot gegaan. Binnenkort ontvang ik een nieuwe deur. Deze wil ik laten monteren en afstellen.

Inbraakschade kozijn opknappen

Inbraakschade opknappen, Gaten in het kozijn opvullen en schilderen. Achterdeur hangt scheef en zit speling op, deze deur opnieuw afstellen. Even naar het slot kijken, of hij weer goed op slot kan.

Vouwdeuren van een kledingkast afstellen

Het betreft het afstellen van 4 vouwdeuren van een kledingkast. Deze kast is uit elkaar geweest en bij het in elkaar zetten krijg ik de deuren niet meer afgesteld. Per deur zitten 4 scharnieren en deze moeten of naar binnen en/of naar buiten afgesteld worden. De deur is 2.10 meter hoog en 40 cm breed.

Deur en ramen afstellen

Ik wil graag de voordeur, de achterdeur een de dubbele deuren buiten opnieuw laten afstellen alsmede 3 binnendeuren en 4 kiep/kantelramen op de 1e verdieping. Alle deuren en ramen zijn van hout. Er zitten sloten met politiekeurmerk op. Bouwjaar huis 2008.

Verschillende voorwerpen installeren

Hi there, Sorry but I do not speak very good Dutch so I hope English is all right. I would like a quote for 6 things: - install a shower door (one that fits on a bathtub) - replace an electric towel rack - fix the extractor fan in the bathroom (it doesn't turn on at the moment) - fix a light fixture (that doesn't turn on at this moment) - fix a balcony door that doesn't open properly (i can open it like a door but it does not tilt open) - install a kitchen extraction hood (i don't know if it's connected to a pipe) Thank you very much. Douchedeur en elektrisch handoekenrek installeren, afzuiger in de badkamer en in de keuken repareren, deur van het balkon afstellen of repareren en een lichtschakelaar repareren.

Voordeur met driepuntsslot opnieuw afstellen

Voordeur hangt niet meer recht in het kozijn, waardoor de driepuntssluiting niet meer werkt. Graag zouden wij de deur opnieuw willen laten afhangen, zodat de driepuntssluiting weer kan werken.

Partners

Partners van Casius