Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zaandam of directe omgeving.

1143 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, fundering voor garage maken, vaste trap plaatsen naar de zolder, fundering aanleggen en aanbouw maken, carport en terrasoverkapping realiseren, raam uitbreken en tuindeur plaatsen, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen, aanleggen dakterras met afzetting, glazen schuifdeur plaatsen, open trap plaatsen, 11 Binnendeuren inmeten, leveren en afhangen, vaste trap naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zaandam:

Trapleuning plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : ik wil een trapleuning laten plaatsen inclusief de materiaalkosten. Is het mogelijk dat je ook thuis komt voor de afmetingen? Plaats: Zaandam Waar moet de borstwering geplaatst worden? : binnen In welke uitvoering heb je interesse? : budgetvriendelijke oplossing In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? : greep met muurbevestiging Om hoe veel trappen gaat het: 1 In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Afmetingen : Standaard tussenwoning, afmeting moet nog opgemeten worden. Ik zoek een trappenspecialist die een trapleuning kan plaatsen op de trap op de begane grond in mijn tussenwoning. Afmeting is niet bekend, het gewenste materiaal voor de trapleuning is inox/RVS.

Raamkozijn vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die het raam inclusief kozijn in mijn schuur kan vervangen. Het kozijn is ongeveer 100 bij 80 cm groot

Balkondeur vervangen

Ik wil een hardhouten deur met isolatieglas laten plaatsen, maar ben ook nieuwsgierig naar het prijsverschil tussen kunststof en hardhout.

Rolhor voor drie ramen monteren

Hello, I want to put the mosquito net from Bruynzeel 700 serie on 3 windows on the first floor of a house. The montage should be done on the outside part of the wooden frame of the windows. The sizes measured inside the frame are the next ones: 56 x 140 cm 64. 5 x 140 cm 53,5 x 140 cm If you need further information please let me know. Quotoe including the prices of mosquito nets. Best regards,

Maatwerk kast maken in de slaapkamer

We hebben een slaapkamer met schuin dak. Daar zouden we graag een kledingkast op maat laten maken. Graag ontvangen wij een offerte. Zoals te zien is op de foto's loopt er ook een balk.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 3 of 4 horren monteren in mijn woning. Het gaat om plissé deur-horren in een dubbele openslaande deur op de begane grond en 2 horren in ramen op de 1e etage. De deuren gaan naar buiten open. De horren schaf ik zelf aan en zullen bij mij thuis klaar liggen voor montage.

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.

Voordeur laten plaatsen

We willen een voordeur laten plaatsen

Trap- en overlooprenovatie

Rechte trap 14 treden renoveren. Tevens overloop 6m2 bekleden.

Trap verplaatsen

Wij zoeken naar een bedrijf wat ons kan helpen onze trap te verplaatsen. Hij moet ongeveer 50 cm langs de muur opschuiven. Hiervoor moet de betonnen vloer op de 1e en de zolderverdieping worden ingezaagd. Na het opschuiven moet het ontstane gat weer worden ingevuld. De trap begint op de begane grond en loopt door naar de zolder. De hele kolom moet dus worden opgeschoven. De trap is van dit type: -3-Moderne_houten_trap_detail_large. Jpg Verdere afwerking kunnen we zelf, maar eventueel in overleg door de opdrachtnemer.

Tweemaal dubbele taatsdeur

Zwart profiel. Tweemaal dubbele taatsdeur afmetingen: totaal 170 cm breed en 215 cm hoog. Dus per deur 85 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Trap verplaatsen in de woning

Wij zouden graag onze houten trap(pen) ongeveer 40 centimeter willen laten opschuiven om zo meer ruimte in de badkamer te kunnen maken. Dit betekent dat de betonnen vloer op 2 verdiepingen moet worden uitgezaagd aan de linker zijde, dat de trappen moeten worden verplaatst en dat er aan de rechterzijde van de trap een vloerconstructie moet worden gemaakt.

Houtrot onderdorpel repareren

Het gaat om een onderdorpel van een raam op de 1e etage van 265 cm breed waarin in het middelste deel over een lengte van 120 cm houtrot zit. Het rotte hout is al deels weggehaald. Omdat het vervangen van het kozijn kostbaar is willen we graag kijken of reparatie mogelijk is. Eventueel aanvullend een prijsindicatie voor vervanging kozijn.

Trap repareren en renoveren

Ik wil de trap gerepareerd en gerestaureerd hebben. Er moet laminaat geplaatst worden en onder elke trede verlichting.

Tomsgates hondenluik plaatsen

Ik wil een XL Tomsgates hondenluik plaatsen.

Buitendeur plaatsen achter

Ik wil graag een buiten achterdeur plaatsen met glas en hang- en sluitwerk.

Dorpel van buitendeur vervangen

Graag wil ik een offerte voor mijn voordeur dorpel te vervangen. Mijn stenen voordeur dorpel is door midden gebroken. Hij loopt een stukje verder in de zij kozijn van de brievenbus.

Verlaagd plafond met inbouw spots maken

Totaal woonkamer ongeveer 55 m2. Totaal hal en keuken ongeveer 30 m2

Bovenraampje vervangen door ventilatieluik

Wij hebben in de keuken een raam staan dat uit drie onderdelen bestaat. Links vaste deel. Rechtsboven vaste deel raam en eronder een draaikiepraam. Graag willen wij het deel dat rechtsboven aanpassen om een ventilatierooster te kunnen plaatsen of de een luikje te kunnen plaatsen dat naar buiten toe opengaat. Dit om de draaikiepraam niet te hoeven gebruiken om de keuken te ventileren. afmetingen 50 a 60 x 20 cm.

Voordeur inmeten en afhangen

Wij willen bij Praxis een nieuwe voordeur van CanDo bestellen. Wij willen de deur hier graag door een vakman laten inmeten en na de levering ook laten afhangen. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Houten buitentrap renoveren of nieuwe plaatsen

De houten buitentrap moet gerenoveerd worden, of mogelijk geheel vernieuwd. De ophanging is half los, de planken op het tussenstuk liggen deels los en het plafond daaronder ligt eruit. Maar andere delen zijn nog goed. Zie de bijgaande tekening en foto’s. Een eventuele nieuwe trap moet vrijwel hetzelfde worden. Kunt u een prijsindicatie of advies geven? Wanneer heeft u tijd?

Plafond van gipsplaten plaatsen

In 1 slaapkamer moet er met gipsplaten een nieuw strak plafond in gezet worden. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter.

Horren monteren in kuntstof kozijnen

Graag laat ik een raamhor plaatsen: in elkaar zetten voor een draaikiepraam en monteren. Ik wou graag weten wat het kost om het te laten plaatsen.

Kiep-/kanteldakraam vervangen

Momenteel zit er op zolder een 'Velux dakraam GGL 804' in. Deze is rot en moet vervangen worden. Er mag, als dit goedkoper is, zeker een ander merk dakraam voor in de plaats komen. Offertes graag via de mail.

Kunststof kozijn, schuurdeur en boeidelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten schuurdeur inclusief het kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met deur. Ook wil ik de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen door kunststof, zodat de hele schuur onderhoudsvrij wordt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik wil de klus hier graag laten inmeten en daarvoor een afspraak met u inplannen. Ik werk in het onderwijs en ben daardoor alleen in de avond telefonisch bereikbaar.