Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zaandam of directe omgeving.

1150 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: stalen deur plaatsen, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, kozijnen vervangen, raam door openslaande deuren vervangen, tochtportaal maken in een restaurant, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zaandam:

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.

Voordeur laten plaatsen

We willen een voordeur laten plaatsen

Trap- en overlooprenovatie

Rechte trap 14 treden renoveren. Tevens overloop 6m2 bekleden.

Trap verplaatsen

Wij zoeken naar een bedrijf wat ons kan helpen onze trap te verplaatsen. Hij moet ongeveer 50 cm langs de muur opschuiven. Hiervoor moet de betonnen vloer op de 1e en de zolderverdieping worden ingezaagd. Na het opschuiven moet het ontstane gat weer worden ingevuld. De trap begint op de begane grond en loopt door naar de zolder. De hele kolom moet dus worden opgeschoven. De trap is van dit type: -3-Moderne_houten_trap_detail_large. Jpg Verdere afwerking kunnen we zelf, maar eventueel in overleg door de opdrachtnemer.

Tweemaal dubbele taatsdeur

Zwart profiel. Tweemaal dubbele taatsdeur afmetingen: totaal 170 cm breed en 215 cm hoog. Dus per deur 85 cm. Aluminium met slank profiel (met glas).

Trap verplaatsen in de woning

Wij zouden graag onze houten trap(pen) ongeveer 40 centimeter willen laten opschuiven om zo meer ruimte in de badkamer te kunnen maken. Dit betekent dat de betonnen vloer op 2 verdiepingen moet worden uitgezaagd aan de linker zijde, dat de trappen moeten worden verplaatst en dat er aan de rechterzijde van de trap een vloerconstructie moet worden gemaakt.

Houtrot onderdorpel repareren

Het gaat om een onderdorpel van een raam op de 1e etage van 265 cm breed waarin in het middelste deel over een lengte van 120 cm houtrot zit. Het rotte hout is al deels weggehaald. Omdat het vervangen van het kozijn kostbaar is willen we graag kijken of reparatie mogelijk is. Eventueel aanvullend een prijsindicatie voor vervanging kozijn.

Trap repareren en renoveren

Ik wil de trap gerepareerd en gerestaureerd hebben. Er moet laminaat geplaatst worden en onder elke trede verlichting.

Tomsgates hondenluik plaatsen

Ik wil een XL Tomsgates hondenluik plaatsen.

Buitendeur plaatsen achter

Ik wil graag een buiten achterdeur plaatsen met glas en hang- en sluitwerk.

Dorpel van buitendeur vervangen

Graag wil ik een offerte voor mijn voordeur dorpel te vervangen. Mijn stenen voordeur dorpel is door midden gebroken. Hij loopt een stukje verder in de zij kozijn van de brievenbus.

Verlaagd plafond met inbouw spots maken

Totaal woonkamer ongeveer 55 m2. Totaal hal en keuken ongeveer 30 m2

Bovenraampje vervangen door ventilatieluik

Wij hebben in de keuken een raam staan dat uit drie onderdelen bestaat. Links vaste deel. Rechtsboven vaste deel raam en eronder een draaikiepraam. Graag willen wij het deel dat rechtsboven aanpassen om een ventilatierooster te kunnen plaatsen of de een luikje te kunnen plaatsen dat naar buiten toe opengaat. Dit om de draaikiepraam niet te hoeven gebruiken om de keuken te ventileren. afmetingen 50 a 60 x 20 cm.

Voordeur inmeten en afhangen

Wij willen bij Praxis een nieuwe voordeur van CanDo bestellen. Wij willen de deur hier graag door een vakman laten inmeten en na de levering ook laten afhangen. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Houten buitentrap renoveren of nieuwe plaatsen

De houten buitentrap moet gerenoveerd worden, of mogelijk geheel vernieuwd. De ophanging is half los, de planken op het tussenstuk liggen deels los en het plafond daaronder ligt eruit. Maar andere delen zijn nog goed. Zie de bijgaande tekening en foto’s. Een eventuele nieuwe trap moet vrijwel hetzelfde worden. Kunt u een prijsindicatie of advies geven? Wanneer heeft u tijd?

Plafond van gipsplaten plaatsen

In 1 slaapkamer moet er met gipsplaten een nieuw strak plafond in gezet worden. Het gaat om ongeveer 12 vierkante meter.

Horren monteren in kuntstof kozijnen

Graag laat ik een raamhor plaatsen: in elkaar zetten voor een draaikiepraam en monteren. Ik wou graag weten wat het kost om het te laten plaatsen.

Kiep-/kanteldakraam vervangen

Momenteel zit er op zolder een 'Velux dakraam GGL 804' in. Deze is rot en moet vervangen worden. Er mag, als dit goedkoper is, zeker een ander merk dakraam voor in de plaats komen. Offertes graag via de mail.

Kunststof kozijn, schuurdeur en boeidelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten schuurdeur inclusief het kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met deur. Ook wil ik de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen door kunststof, zodat de hele schuur onderhoudsvrij wordt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik wil de klus hier graag laten inmeten en daarvoor een afspraak met u inplannen. Ik werk in het onderwijs en ben daardoor alleen in de avond telefonisch bereikbaar.

Planken op de dakrand vervangen

Ik wil de planken aan de randen van mijn dak vervangen. Het gaat om de planken aan de voorkant van mijn huis. Het betreft ongeveer 2 à 3 meter.

Dorpel repareren of vervangen inclusief hoekstuk

Ik wil graag offerte reparatie /vervangen hoekstuk en dorpel geheel vervangen. De afmeting van het dorpel is 1 meter. En de afmeting van het hoekstuk ongeveer 15 centimeter.

Blokhut opbouwen en fundering maken

We hebben zelf een 2e hands blokhut gedemonteerd en ligt nu netjes uit gesorteerd in onze tuin op de tuinvereniging Nut en Genoegen in Zaandam. We zijn bezig met fundering en hebben hulp nodig bij waterpas maken en basisopbouw fundering onderkant en het opbouwen van de blokhut. Blokhut is 3 x 5 meter, 2 ramen en 2 panelen deuropening. Exclusief dakshingles. Schatting 1 a 2 dagen werk.

Velux dakramen laten vervangen

Ggu Uk08 Ggu mk08 Ggu sk06 Graag kunststof leveren van de ramen en het plaatsen ervan

Velux dakraam laten plaatsen

Ggu sk08 kunststof Ggu mk08 kunststof Ggu Uk08 kunststof Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en monteren van de dakramen

Dakramen van Velux leveren en plaatsen

Vervangen dakramen Velux, leveren en plaatsen: GGL sk 06 kunststof; GGL mk 08 kunststof; GGL uk 08 kunststof. Graag willen wij weten wat het kost om te leveren en plaatsen en aftimmeren van de ramen.