Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur inhangen:

Binnendeur inhangen

Ik heb een binnendeur die nog helemaal kaal is, de scharnieren moeten er nog ingezet worden en het slot + deurklink. De scharnieren moeten erin gevreesd worden. De scharnieren, slot en deurklink heb ik al.
Onze klant uit Wormerveer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur inhangen uit heel Nederland:

Deur inhangen

Ik wil graag een stompe binnendeur (standaard maat) afhangen. De deur is aanwezig en de scharnieren ook. Graag ontvang ik een offerte.

Deur inhangen

Ik wil een binnendeur plaatsen in de bijkeuken. Het deurkozijn is wel aanwezig en de deur kan gelijk afgehangen worden.

Deur inhangen met nieuwe scharnieren

Ik wil een deur inhangen met nieuwe scharnieren. Het gaat om een standaard binnendeur van 211 bij 80 cm.

Deur in laten hangen

Ik wil graag een deur laten inhangen. Het gaat om een standaard binnendeur. Er zit wel een kozijn, maar geen scharnieren.

Douchecabine vervangen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Wij willen graag een oude douchecabine voorzichtig laten verwijderen zonder beschadiging van de vloeren en wand. En vervolgens een nieuwe douchecabine (met dezelfde vorm en maat) laten plaatsen. Dit heeft onze prioriteit. Eventueel afhankelijk van de prijs willen we ook onze thermostaatkraan met regendoucheset laten plaatsen. Daarbij willen wij graag een binnendeur laten inhangen bij onze slaapkamer.

Stompe binnendeur afhangen

Graag zou ik de binnendeur willen laten inhangen. Het gaat om een stompe deur. De deur is zo goed als op maat gemaakt. Ook graag de klink er op zetten.

Stompe binnendeur inhangen

Een stompe binnendeur inhangen. Het hang- en sluitwerk is aanwezig. De oude deur hangt er nog in en is beschadigd. De oude deur verwijderen en een nieuwe deur inhangen. Een deur met glas. De deur schaf ik zelf aan. Graag wil ik weten wat het inhangen van de deur gaat kosten.

Stompe binnendeur inhangen

Wij hebben bij Praxis een stompe binnendeur gekocht en willen die in een bestaand kozijn laten monteren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Binnendeur vervangen

Ik wil graag een binnendeur laten vervangen. Het gaat om een oude binnendeur vervangen door een nieuwe binnendeur. Ik heb persoonlijk de nieuwe binnendeur, maar ik kan hem niet in elkaar zetten. Ik wil de nieuwe deur laten inhangen. Alles wat op de oude deur zit wil ik graag op de nieuwe deur laten plaatsen. De oude deur wil ik graag laten verwijderen en afvoeren.

Binnendeur plaatsen en oude scharnieren vervangen

Ik heb een deur staan, maar de scharnieren zitten op de verkeerde plek en de hoogte van de klink is ook niet goed. Ik wil graag de scharnieren en de deurklink verplaatsen, het zit allemaal niet op de hoogte. Het gaat om een binnendeur. Het gaat om een opdekdeur. Het gaat om een houten deur. Als de scharnieren en de deurklink weer op de goede plek zitten, wil ik de deur graag laten inhangen.

Partners

Partners van Casius