Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wormerveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wormerveer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wormerveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Wormerveer of directe omgeving.

69 klanten uit Wormerveer bevelen een bij Casius in Wormerveer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wormerveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Wormerveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Wormerveer:

Binnendeur inhangen

Ik heb een binnendeur die nog helemaal kaal is, de scharnieren moeten er nog ingezet worden en het slot + deurklink. De scharnieren moeten erin gevreesd worden. De scharnieren, slot en deurklink heb ik al.

Horren monteren voor dakramen

Graag laat ik 3 horren opmeten en monteren. Het zijn houten kozijnen: 2 keer Veluxramen 3060GR en 1 keer een Fakro dakraam. De afmetingen zal ik kunnen opsturen.

Louvredeuren op maat laten maken

Onze vaste inbouwkasten hebben geen deuren. Wij willen graag 4 dichte louvredeuren laten maken. Het gaat om 2 kasten met verschillende maten. De maten (per deur) zijn: Voor 1e kast: 34,5 cm x 201,5 cm Voor 2e kast: 28,75 cm x 171 cm Een standaard maat past niet, die zijn te breed.

Lundia kast nauwkeurig inmeten

We willen graag een Lundia kledingkast voor op de slaapkamer laten inmeten. De vormgeving van de kast is bekend (zie bijlage) echter de exacte maten moeten nog correct bepaald worden, zodat we verder kunnen gaan met het bestelproces. We weten ook niet of alle wanden hier goed haaks zijn. De breedte is circa 3 meter en de hoogte circa 2,6 meter. Het gaat echter om de millimeters, zodat Lundia er mee uit de voeten kan. S.v.p. reactie via e-mail.

Trap renoveren met PVC

Ik heb een oude woning dus ook een oude trap. Op dit moment zit er een oude vloerbedekking opgeplakt. Deze ga ik eraf halen, maar er zullen nog wat lijmresten achterblijven en ook zullen er een paar treden wat bijgewerkt moeten worden ivm het oude hout. Hierna wil ik er graag PVC treden op hebben om de trap weer netjes op te knappen. Ik ben echter bang dat ik dat zelf niet zo netjes kan omdat ik de expertise niet heb. Het gaat om 15 treden en na 12 treden een klein 'tussen platje' met een knik. Het geheel zou na mijn fundering renovatie moeten plaatsvinden ca. In de herfst (september/oktober). Kunt u een schatting geven van de kosten? Het dus om bijwerken ondergrond en plaatsen van 15 treden + klein platform met PVC materiaal + stootborden. Ps: graag contact per email, daar ik overdag voor de klas sta en telefonisch niet goed bereikbaar ben.

Driepuntssluiting in de voordeur monteren

De klus betreft het monteren van een drie puntsluiting in de voordeur.

Zwevende glazen trap plaatsen

Wij gaan een woning kopen in Wormerveer. De hardhouten trap gaan wij verkopen en willen daarvoor in de plaats een glazen zwevende trap normale maten van de begane grond naar de 1ste etage rechttoe rechtaan inclusief leuning en eventueel met verlichting erin. De trap heeft als basis een stalen frame wat aan/in de muur bevestigd wordt.

Plafond in de woonkamer maken

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van of witte plafond gipsplaten of Platen Agnes in de woonkamer. De oppervlakte is 621.5 bij 349 cm. Kunt u het verschil in kwaliteit en prijs aangeven?

Wielen van schuifpuien vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman in verband met 70 schuifpuien in het pand. De bewoners kunnen dan aan de VvE aangeven dat er problemen zijn en dan dient de vakman een afspraak te maken. Het zal voornamelijk gaat om het vervang en van de wieltjes en de rail van de pui. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Loopwielen vervangen van schuifpui

Ik wil graag de loopwielen vervangen van mijn schuifpui. De schuifpui heeft een afmeting van breed 193 cm en hoog 230 cm. De schuifpui is van aluminium.

Vlizotrap laten plaatsen

Graag zou ik een vlizotrap laten plaatsen voor mijn zolder, maar vooraf zou ik graag willen weten of dit mogelijk is, dus zou ik vooraf wat advies willen hebben.

Hek versterken in de voortuin

Help, de houten palen van mijn houten hek zijn verrot. Ik wil de planken behouden. Kan iemand die rotte palen verstevigen bv door er een ijzeren paal naast te plaatsen en dit aan de planken te schroeven?

Kastenwand met interieur bouwen

Wij willen graag een inbouwkast laten maken tegen een wand van ongeveer 3,5 meter breed en ongeveer 50cm diep (onderste gedeelte) en 30cm (bovenste gedeelte). Van de grond tot aan het plafond. Onder: dichte kasten over de gehele wand. Boven: gedeelte met glazen deurtjes (1/4) a la buffetkast. Andere gedeelte (3/4) met planken voor boeken. Graag een reactie met een verwijzing naar een website en/of portfolio, waarop eerder werk is te zien. Realistische offertes zijn pas te maken na het zien van de wand.

Tuinkast van hout laten maken

B/d/hTuinkast met deur van een goede houtsoort, die geschilderd kan worden .

Tafel schuren en lakken

Het kaal schuren van tafel en daarna 3x laken met mat lak

Tafel schuren en laklen

Graag zie ik mijn tafel geschuurd worden en 3 x gelakt worden. Het gaat om een tafel met afmeting 2.00 x 1.00 meter.

Klepbank in de erker

Klepbank voor in de erker. Ruimte om speelgoed in op te bergen. En gezellig om erop te zitten. Afmeting ongeveer 1 bij 2 meter.

Rolhordeur

Montage/in elkaar zetten van deur + plaatsen rolhordeur. Materiaal leveren we zelf.

Deur voor bergkast oude stijl

Voor een huis (bj ong. 1890) zijn wij op zoek naar een kastdeur (meterkast). Hoogte 2.20 / breedte 93.5 dikte 3,5cm.

Een ouderwetse grote tuinbank waar een ...

Een ouderwetse grote tuinbank waar een poot is afgebroken vanwege houtrot. Op een aantal plekker houtrot. We willen de bank graag houden. Dus is het mogelijk poot na te maken en te plaatsen en de bank te repareren.

dakraam plaatsen en wanden van zolder ...

dakraam plaatsen en wanden van zolder met dunne plaat afwerken.het gaat om een vliering waar al een vloer inligt er komt een zoon van met te slapen .

Er moeten in totaal 8 kozijnen worden ...

Er moeten in totaal 8 kozijnen worden verwijderd & met nieuw (reeds in bezit) worden vervangen. er zijn 3 raamkozijnen op de 2e etage te vervangen, 2 kleine kozijnen vervangen in bestaande hoofdkozijn, 1 voordeur verwijderen & vervangen, 1 nieuwe achterdeur toegang maken dmv in enkelsteens buitenmuur deurgat te zagen & kozijn inc deur plaatsen. BG 2 nieuwe kozijnen plaatsen nadat het bestaande raamkozijn met toegangsdeur zijn verwijderd. Na plaatsing met nodige metselwerk & houteskeletbouw wand weer dicht zetten. Alles met nette afwerking afleveren ook glas voor in de kozijnen nodig incl montage!

Ivm met het bewoonbaar maken van de ...

Ivm met het bewoonbaar maken van de zolder, willen wij de vliezo-trap vervangen door een vaste trap naar de 2e verdieping. Werkzaamheden: Vliezo-trap verwijderen en trapgat dichtmaken. Gipsplaten plafond op de 1e etage (overloop) verwijderen. Nieuw trapgat maken (houten vloer) en open trap met traphek leveren + plaatsen. Omleggen gas- en waterleiding (aan- en afkoppelen) en thermostaatdraad CV ivm plaatsing trap. Verplaatsen lichtpunt op de overloop.

Wij hebben nu een spil trap ...

Wij hebben nu een spil trap (staalconstructie; houten treden), en willen een vaste houten trap met twee draaien van 90 graden. Totaal de overbruggen hoogte is circa 2.80 m en de trap moet ongeveer 80cm breed worden. De trap leidt van de begane grond naar de eerste verdieping. De bestaande trap moet verwijderd worden.

het huis wat wij WILLEN gaan kopen, ...

het huis wat wij WILLEN gaan kopen, heeft een schuifpui die niet helemaal open gaat. wij zouden hiervoor graag in de plaats twee open slaande deuren willen hebben. de breedte is ongeveer 3 meter, de hoogte 2 meter. de exacte afmetingen hebben we nog niet. wat kost het om een schuifpui eruit te laten halen en 2 openslaande deuren erin te plaatsen? alvast bedankt,