Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen:

Dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen

Ik zou graag willen weten hoe wat de prijs is van dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen. Wij hebben
Onze klant uit Wognum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen uit heel Nederland:

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag 2 x dubbele taatsdeuren (dus 4 losse deuren). Per opening circa 240 x 155 cm. Aluminium met slank profiel (met glas). Graag een offerte.

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag een offerte voor dubbele taats scharnierdeuren van staal of aluminium, 4-vlak met glas. De totale afmeting 195 x 244 cm.

Schuifdeuren en taatsdeuren installeren

Graag ontvang ik een offerte voor 2 x enkele taatsdeur in de afmeting 80 x 260 cm (2 deuren), 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren), 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren). Alle deuren in 3-vlak verdeling met smalle profielen. Type greep volgt. Aluminium met slank profiel (met glas).

Sets dubbele taatsdeuren plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in 2 sets dubbele taatsdeuren voor in onze nieuw te bouwen woning. Afmetingen 2. 60h-1. 80b. Wij zouden graag een prijsindicatie ontvangen.

Dubbele taatsdeuren plaatsen in doorgang

Goeden dag, Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen, die ik wil ontvangen per mail. De ruimte waar de 2 taatsdeuren moeten komen is totale Breedte is: 2,23 meter, hoogte is 2,35 meter Het moeten zwarte taatsdeuren zijn verdeeld in 3 vlakken en uiteraard inclusief montage. De vloer en het plafond zijn van beton. Op de vloer ligt vloerverwarming en tegels. Met het aanbrengen van de vloerverwarming is er rekening gehouden met het plaatsen van taatsdeuren.

Stalen taatsdeuren monteren

Ik wil graag stalen taatsdeuren tussen het woongemeente en de hal. Twee deuren van 75 cm per stuk in een opening van 150 cm. Staal of aluminium met slank profiel (met glas). Het plafond is van beton (zal gepleisterd worden) en de vloer ook. Op de vloer komt vloerverwarming en PVC. De bouw is nog bezig. Wat zijn de mogelijkheden en kosten voor de dubbele taatsdeuren?

Dubbele taatsdeuren leveren en plaatsen

Wij willen dubbele taatsdeuren kopen en laten plaatsen. Afmeting 150 x 240 cm. De deuren dienen geplaatst te worden tussen de entree en de woonkamer.

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Dubbele deur van 90 x 225.

Dubbele taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een dubbele taatsdeur met een rank profiel. Afmeting 2 x 90 cm breed en 231 hoog. We zijn er nog niet uit wat voor materiaal het gaat worden.

Stalen taatsdeuren laten installeren

Dubbele stalentaatsdeuren ongeveer 2.50 x 90 cm per deur.

Partners

Partners van Casius