Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wognum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wognum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wognum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Wognum of directe omgeving.

53 klanten uit Wognum bevelen een bij Casius in Wognum aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wognum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Wognum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Wognum:

Koof boven keukeneiland maken

Boven het keukeneiland een rechthoekige koof met de afmeting: 2. 83 bij 86 bij 25 cm. In de koof moet de afzuigkap en 6 spotjes komen. De koof van hout. Deze daarna in wit geschilderd.

Blokhut plaatsen

Wij willen graag een blokhut met luifel laten plaatsen van 8m breed (schuur van 3m en luifel 5m) en 3M diep. Wij vragen ons af wat dit gaat kosten? De blokhut moet worden geplaatst in Wognum. Het terras is al aangelegd hier moet deze bovenop worden geplaatst. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Ps. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar. Graag per mail.

Dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen

Ik zou graag willen weten hoe wat de prijs is van dubbele taatsdeuren en schuifdeuren met 3 ramen. Wij hebben

Hoge plinten monteren

Ik heb boven zelf laminaat gelegd, maar ik kom er niet aan toe om de hoge plinten te plaatsen. Het gaat om 3 kamers en een hal, en volgens mij is het zo'n 43 meter lengte. Het gaat om de GAMMA Elan Europlint 706, en deze heb ik al in bezit. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn. Wellicht wil ik ook nog laten kitten op plekken waar geen plinten komen.

Open zolderballustrade dicht maken

Ik heb een zolder met vaste trap. Over de hele breedte van de trap heb ik een open balustrade. Ik wil hier graag een wand laten plaatsen. Op deze zolder heb ik ook een wasmachine, hier wil ik graag een ombouw om hebben. Bij de trap en bij de ombouw wil ik graag ook een deur laten plaatsen. De lengte van de wand zal 8 meter worden en de hoogte zal 2.40 meter zijn. Afspraak in te plannen vanaf 16 januari.

Deuren met blinde scharnieren plaatsen

We willen graag offerte ontvangen voor het plaatsen van 8 binnendeuren. Het gaat om stompe deuren. De deuren hebben blinde scharnieren en verder de deur koppen en sloten en sleutel gaten. Ik verwijder de oude deuren zelf. Zie graag jullie prijs tegemoet.

Dakraam vervangen door een groter model

Het verwijderen van oud dakraam van ongeveer 45-60 cm, voor nieuw dakraam van 78-98 cm + montage.

Lundia schuifdeuren systeem monteren

Schuifdeuren Lundia landelijk. Hoogte 250. Totale Breedte 236,5. Dus 3 deuren. Geplaatst op laminaatvloer.

Garage met betonvloer en pannendak. ...

Garage met betonvloer en pannendak. Geisoleerd en te gebruiken als hobbyruimte.