Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wieringerwaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wieringerwaard heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wieringerwaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Wieringerwaard of directe omgeving.

12 klanten uit Wieringerwaard bevelen een bij Casius in Wieringerwaard aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wieringerwaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Wieringerwaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Wieringerwaard:

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schutting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Boeideel vervangen van garage

Ik wil graag 1 boeideel van de garage vervangen. Lengte 6.67 meter x 27 cm. Houtsoort is Red Cedar. Graag hoor ik van u met welke kosten ik rekening moet houden.

Woonkamer laten uitraggelen

Ik wil graag een muur laten uit raggelen en mijn plafond. Het gaat om ongeveer 10 meter lang en de breedte van het huis is ongeveer 4.50 meter.

Voorzetwand plaatsen in de woonkamer

Ik wil in de woonkamer een voorzetwand. Ik wil graag een voorzetwand van 10 meter lengte en ongeveer 2.51 meter hoog. voor meer info graag een telefoon afspraak met Eerst kijken dan prijs afspraak

Kromgetrokken voordeur herstellen

Mijn voordeur die pas 5 jaar oud is, is aan de onderkant kromgetrokken. Van buiten af gezien is hij hol. De weldorpel steek nu zeker 3 a 4 cm op sommige plaatsen naar voren. Die is namelijk gewoon recht gebleven. Je ziet gewoon de lijm zitten. Het wordt nu heel erg want de dorpel sleept bijna over de grond.

Kiep-kantelraam repareren

Het kiep-kantelraam in mijn badkamer kan ik wel openen en kantelen, maar niet meer sluiten. Het is een raam dat geplaatst is in 2008. Graag laat ik de benodigde reparatie aan het mechanisme uitvoeren.

Vervangen van 6 dakramen

Ik wil 6 dakramen laten vervangen. De maten zijn bij benadering als volgt: 2 ramen van 100 x 106 cm, 1 raam van 125 x 90 cm, 1 raam van 100 x 70 cm en 2 ramen van 106 x 70 cm. Ze moeten nog even goed worden ingemeten. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande ramen en het plaatsen van de nieuwe. De juiste maat moet nog worden ingemeten. Ik overweeg de ramen zelf aan te schaffen. De vakman mag ook een prijs aanbieden voor de levering.

Nieuw te realiseren garage in ...

Nieuw te realiseren garage in pastoriestijl.