Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijn voorkant huis vervangen:

Kozijn voorkant huis vervangen

Wij willen aan de voorkant van het huis het kozijn vervangen inclusief glas. Breedte is 301 cm Hoogte is 172 cm Rand erboven is 12 cm. Zie foto. 1. Offerte inclusief kantelkiep raam van 100 cm breed en hele lengte. 2. Offerte zonder kantelkiep raam.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijn voorkant huis vervangen uit heel Nederland:

Metselen van twee buitenmuren van een aanbouw

Ik ben op zoek naar een metselaar voor het metselen van 2 zijdes (buitenmuren) aanbouw van een woning. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 meter x 2,5 meter en aan iedere zijde 1 meter x 3 meter de hoek om. De voorkant bestaat voornamelijk uit een kozijn. Het gaat om een antraciet steen welke wij leveren. Specie kan eventueel, indien gewenst, door ons worden geleverd. Graag rond april beginnen.

Deuren en kozijnen schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen, buitenwerk. Het gaat om op begane grond: voordeur en kozijn, 2 raamkozijnen aan voorkant, openslaande deuren achterkant, raamkozijn achterkant en achterdeur. Op eerste verdieping: 3 raamkozijnen met elk 2 openslaande ramen en kantelraam en 1 raam met 1 openslaand raam.

Raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen

Bestaand raam (het glas) aan de onderkant ongeveer 30 cm inkorten. Dit raam zit aan de voorkant van de woning en bestaat uit 3 delen. De kozijnen moeten dan worden hersteld in de juiste maat en de muur (kozijn) opmetselen en dubbelglas plaatsen.

Deuren kozijnen en dakrand schilderen

In verband met onderhoud aan ons huis in de zou ik namens de VVE graag een offerte willen opvragen voor het schilderen van de voordeuren, raamkozijnen voorkant (BG,1,2,3 hoog) en dakrand (voor en achter). Hopelijk kunt u mij vast verdere informatie verschaffen over tarieven, prijzen, data, mogelijkheden etc. Wanneer u vragen, of verdere informatie nodig heeft hoor ik het graag. Vriendelijke groeten, Het gaat om 1 groot kozijn op de begane grond van ongeveer 1.80 m bij 1.60 m, op de 1e verdiep 4 kleine kozijnen van ongeveer 1.50 m bij 1.80 m en een soort erker met 2 zijramen en een voorraam dat breder is, bij elkaar is dit denk ik 2 m bij 1.60 m. Hetzelfde geldt voor de 2e verdieping. Op de 3e verdiep gaat het om 4 kozijnen van 80 cm bij 1.20 m. Eerst moet er worden geschuurd. Hier en daar bladert wat verf af en in 1 hoekje is het hout gespleten, dit is op de 2e verdieping.

Een draairaam, achterdeur en kozijn veranderen

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de achterzijde van onze woning een deur met bovenlicht kan vervangen door 1 kozijn met dubbel glas. Aan de voorkant: een draairaam vervangen door vast kozijn met dubbel glas en dubbel glas in het bovenlicht.

Opvullen van naad tussen muur en kozijn

Aan voor voorkant van het huis (1 hoog), zit er een fikse naad tussen de buitenmuur en het kozijn.

Kunststof gevelpaten vervangen door bakstenen of steenstrips o.i.d.

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geldt voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Deze willen we vervangen naar baksteen of steenstrips (zie foto's). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn ongeveer 330 cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Gevelplaten voorgevel kunsstof vervangen

Op dit moment hebben wij aan de voorkant van onze woning onder het voorraam een kunststof paneel/strip die aan vervanging toe is. Ditzelfde geld voor de bovenverdieping (tussen het kozijn op de begane grond en het kozijn op de eerste verdieping). Het is een begin jaren 60 huis en het gaat om een rijtjeshuis. Er zijn meerdere huizen in het rijtje die misschien wel geïnteresseerd zijn in deze renovatie. Maar eerst zouden we graag iemand langs laten komen om te kijken en een prijs te maken voor deze klus. Alvast bedankt. De panelen zijn 330cm x 75 hoog Dit gaat om twee panelen, 1 op de begane grond 1 op eerste verdieping.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Uitbouw achtergevel

Wij hebben een bovenhuis gekocht met 2 etages. Wij zouden op de eerste etage een uitbouw van 5,60m bij 2,5 a 3m willen hebben. Dit op het bestaande dakterras. Het liefst een houten skelet, aan de voorkant 1 grote glaswand. Daarnaast willen wij op de 2de etage een badkamer erbij krijgen, dus in de uitbouw. Van zo’n 2,50 a 3 bij 2,50m, het andere deel van het dak van de uitbouw willen wij een balkon/ terras op de uitbouw: Achtergevel op de 2de etage moet ook een nieuw kozijn in zodat het balkon op de 2de etage te bereiken is Openslaande deuren.

Partners

Partners van Casius