Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 2 lekkende ramen repareren:

2 lekkende ramen repareren

Ik wil graag mijn lekkende ramen laten repareren op de 1e etage van mijn woning. Het betreft dubbelglas, 2 ramen van ieder 62 x 110 cm.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 lekkende ramen repareren uit heel Nederland:

Lekkende houten kozijnen repareren

We hebben diverse lekkende houten raamkozijnen. Het zijn draai/kiep ramen en draairamen op diverse hoogtes. In totaal gaat het om ongeveer 20 ramen. Op elke etage betreft het 3 draai en 3 draai kiep ramen. We wonen aan de rand van het dorp op het zuid-westen in een appartementen gebouw.

Verschillende opdrachten

Ik heb een woning van 6,20 bij 7 meter. Ik zou graag een aantal opdrachten willen laten uitvoeren. Ik wil een dak bouw laten maken (een zo groot mogelijke), een dakkapel maken aan de voorzijde van de woning (ook een zo groot mogelijke), een aantal kozijnen en ramen vervangen op de 1e verdieping, twee lekkende dakgoten repareren, een waterafvoer maken via een stortbak naar de regenpijp en een deur maken in de schuur. De afwerking en type materiaal is in overleg met betrekking tot de dak bouw en het dakkapel.

Dak renoveren en lekkende kozijnen verhelpen

Uitbouw met een plat dak (circa 15 a 18 m2). Fungeert als slaapkamer, is dicht bij een snelweg. Achterste deel van dak bestaat uit platliggende ramen, hiervan lekken de kozijnen, deze moeten ook vervangen worden. Gewenst: oplossing om dak zo goed mogelijk te isoleren tegen geluid en vervangen van kozijnen door plat dak. Ik sta open voor advies van de vakman hierin.

Rottende kozijnen vervangen

Mijn buurvrouw en ik hebben erg veel last van lekkende en rottende raamkozijnen die we graag zouden laten vervangen. Omdat het geen standaard ramen betreft, zou ik u willen verzoeken langs te komen voor het opstellen van een offerte. Zou u contact met mij willen opnemen op dit emailadres voor het maken van een afspraak (in Amsterdam Centrum)? Met vriendelijke groet,

Diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen

Door een lek in een leiding is er vochtschade ontstaan. Dit betreft voornamelijk schade door schimmel. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om alles op te knappen: - De kozijnen zijn beschimmeld, ik weet niet of deze moeten worden vervangen of alleen opnieuw geverfd. Ongeveer 3 kleine ramen van 100 x 150. - vensterbanken zijn opgezet door vocht, 6 kleine ongeveer 0,5 meter en 1 grote ongeveer 3/3,5 meter. Muren zijn beschimmeld, ik weet niet of deze opnieuw gestuct moeten worden of alleen geverfd. - Deel nieuw laminaat, 2 vierkante meter beneden. - Nieuw laminaat 2, vierkante meter boven. - Nieuwe luxaflex ophangen, 5 stuks. In de bijlagen heb ik foto's toegevoegd van de muren en kozijnen, omdat ik niet weet in hoeverre dit moet worden opgeknapt.

Raam plus kozijn plaatsen

Heer/mevrouw, Beneden hebben we lekkende ruit van 855 x 1803 mm dubbelglas. Graag willen we dit laten vervangen. Daarbij gaan we op zolder verbouwen en willen we graag een kantelraam die ook helemaal open kan van 1270 x 1028 (zie bijlage voorbeeld). Momenteel zijn dit 4 ramen die niet open kunnen, 1 van die ramen willen we dus laten vervangen voor iets dat wel open kan.

Zeer diverse klussen in huis

Ik heb een aantal kleine klussen die ik graag wil laten uitvoeren, namelijk: - Houten tussenschot verwijderen; - Lekkende kraan repareren; - Lekkende afvoerbuis repareren; - Laminaatplintje bij een drempel leggen; - Plafondplaatje monteren; - Schroef in raamsluiting; - Paneel met klok ophangen; - 2 schilderijen ophangen; - MDF-plaat ophangen; - Fotolijst ophangen; - TV-beugel ophangen; - 2 plafondlampen ophangen; - Tochtstrip bij 4 deuren plaatsen; - Tochtstrip bij 5 ramen plaatsen.

Lekkende buitenmuur herstellen

Ik heb een huis gebouwd in 2001. Nu heb ik een lekkage door de muur bij een raam. Het gaat om een vrijstaand landhuis. Deze hebben ronde ramen. Boven een raam hebben we een lekkage. Hierdoor bolt het stucwerk helemaal op. Ik denk dat er geen goed leer boven de kozijnen zit. De muur die beschadigd is heeft op 15 cm breuken in het stucwerk. De gehele wand is 6 meter, het kozijn heeft dezelfde grootte.

Lekkende ramen vervangen en klemmende deur herstellen

Kozijn kitten zo wel boven en onderkant in verband met vocht overlast. Klemmende deur stellen. 2 lekkende ramen vervangen

Lekkende ramen vervangen

Ons huis komt binnenkort in de verkoop en nu willen wij 2 lekkende dakramen laten vervangen om het huis verkoop klaar te maken. Het betreft een Velux dakraam GGL 8 en een klein zolderdakraampje van 45 x 55 centimeter.