Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor balkon hekwerk vervangen:

Balkon hekwerk vervangen

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het opstellen van een offerte. Het betreft het volledig vervangen van (om te beginnen) 14 houten hekwerken. Ik zit in de commissie van de VvE en hebben twijfels of we wel hout gaan nemen of misschien aluminium of staal. Het gaat om 14 balkonhekken van ieder 6-7 meter lang en 1,25 meter hoog. Ook wil ik dat het oude hekwerk wordt afgebroken en afgevoerd. Eventueel wil een grotere wijk met een grotere VvE ook meedoen met totaal 80 hekwerken. Dus als dit een goede klus wordt zullen er nog meer volgen.
Onze klant uit Weesp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon hekwerk vervangen uit heel Nederland:

Harmonicadeuren plaatsen

Wij hebben twee deuren die we graag willen laten vervangen. Een kozijn zal in totaal 3,2 meter breed zijn bij 2,9 meter hoog. We zouden dit graag willen vervangen met een harmonica pui uit 3 delen. Alle drie de delen slaan naar 1 kant open. Het andere deel zal uit 1 vast deel bestaan en 1 deur. Totaal is deze 1,9 meter breed bij 2,9 meter hoog. We vinden het belangrijk dat het geheel in dezelfde uitstraling doorloopt. Daarnaast zal er links bovenin van binnen gezien, ruimte moeten zijn voor een afzuiging. De kozijnen moeten op 1 hoog worden geplaatst aan de achterkant. Je zult een hijskraan nodig hebben hiervoor. Verder kan het balkon makkelijk worden vrijgemaakt van het hekwerk et cetera voor de plaatsing. Tot slot zijn we erg benieuwd of je bereidt bent een aantal jaar garantie te geven op het sluitwerk van vooral het harmonica kozijn.

Hekwerk stalen balkon repareren

Wij willen het hekwerk van ons balkon repareren. Er is een gat omdat er een trap heeft gezeten. Dit gat willen we dichten met een extra stuk hek. Het hek is van staal. Het gaat om ongeveer een meter.

Balkon vloer en hekwerk reinigen

Ik wil graag mijn balkon laten reinigen. Mijn balkon is van steen. Ik heb veel mosaanslag op de grond en mijn hekken en wil graag weten hoeveel het zat kosten.

Renovatie van het balkon

Ik ben op zoek naar iemand die mijn balkon kan opknappen. Het gaat om een balkon van ongeveer 6 bij 1 meter met een lichte knik erin. Het gaat hierbij om: Het vervangen van betonnen muur door hekwerk. En controle op constructie balkon. Hoor graag of jullie hiervoor een offerte kunnen geven.

Balkon op de uitbouw uitbreiden

Ik wil graag een hekwerk van 9,4 meter plaatsen op uitbouw van onderburen. Aparte prijs voor het eventueel leggen van een houten vloer op een bitumen dak van circa 14 m2. Ik heb toestemming van de onderburen om dit te plaatsen.

Installatie- en schilderwerk

Verwijderen en plaatsen van een douchecabine op een bestaande bak. Controle afvoer (bij wasmachine en onder gootsteen) ivm lichte lekkage (rubbertjes zijn al vervangen) en schilderen van balkon (hekwerk)

Bestaand balkon vergroten

Ik heb een appartement op de eerste etage. Ik heb een klein bestaand balkon. Er is een stalen constructie tegen ons pand aangezet, waarin dit balkon, en de balkonnen van mijn bovenburen bevestigd zijn. Mijn onderburen gaan uitbouwen. Op de uitbouw wil ik mijn balkon uitbreiden. Het gaat niet om een volledig dakterras. Naast het bestaande balkon wil ik met 2905 mm langs de gevel. En 1900 mm in de diepte uitbreiden. Er zal een draagconstructie op het dak moeten worden geplaatst. Het dak wordt zo geconstrueerd dat deze het kan dragen. Hekwerk graag in zelfde stijl. Huidige balkonvloer is betonplex en nieuwe stuk zal ongeveer hetzelfde materiaal moeten zijn. Er is al een vergunning voor het balkon verkregen. Uitbouw zal rond medio januari klaar zijn, dus start rond die datum of 1 februari.

Balkon renoveren

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning aan de voorgevel een balkon hangen van 100 x 176 cm. Het is een betonnen balkon met een metalen hekwerk. Het beton is rondom gebarsten, er brokkelen stukjes beton af en de waterafvoer is slecht. We willen een afspraak maken om het balkon hier te laten beoordelen. Graag ontvangen wij uw advies en een prijsopgave voor de benodigde renovatie.

Vergroten/vervangen balkon

Wij hebben aan ons jaren '20 huis een vast balkon van beton. Het balkon geeft lekkage en dat vraagt volgens experts sealing. Nu wilden wij eigenlijk een groter balkon met een trap naar de tuin. Het stalen hekwerk willen we graag opnieuw gebruiken en de vloer liefst van hout. Onze tuin grenst aan een polder, de grond is nat. Nu hangt het balkon aan het huis maar groter waarschijnlijk toch steunen?! Graag ook meedenken over behoud van licht in het appartement beneden. De werkplek is goed bereikbaar.

Dakterras vernieuwen

Wij willen ons dakterras vernieuwen. Hoe oude balkon moet verwijderd worden. We willen een nieuwe ondergrond (composiet of goede alternatieven), een nieuw hekwerk en het terras vergroten tot wat wettelijk toegestaan is (d.i. max een halve meter dieper). Dit komt neer op ongeveer 16 vierkante meter nieuwe ondergrond en zo'n 12 meter stalen hekwerk rondom. We willen het stijlvol en met weinig onderhoud gedaan hebben. Liefst op (middel-)korte termijn, komende 2 a 3 maanden.

Partners

Partners van Casius