Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Weesp of directe omgeving.

348 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen, trapgat met vaste trap zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Weesp:

Traprenovatie > traptreden

Ik wil graag mijn trap renoveren. Graag hulp hierbij door een vakman. De trap is doorsnee in een woning uit 1980, met een halfronde draai aan het eind. Er zijn 13 treden en 14 tussenstukjes (trapplaten). De onderdelen kunnen bij Praxis worden aangeschaft. Nieuwe treden er op, lichteiken en witte stootborden.

Kozijn voorkant huis vervangen

Wij willen aan de voorkant van het huis het kozijn vervangen inclusief glas. Breedte is 301 cm Hoogte is 172 cm Rand erboven is 12 cm. Zie foto. 1. Offerte inclusief kantelkiep raam van 100 cm breed en hele lengte. 2. Offerte zonder kantelkiep raam.

2 lekkende ramen repareren

Ik wil graag mijn lekkende ramen laten repareren op de 1e etage van mijn woning. Het betreft dubbelglas, 2 ramen van ieder 62 x 110 cm.

Traprenovatie

Ik wil graag mijn trap laten renoveren. Er zit nu tapijt op; dat moet verwijderd worden. Graag wil ik het daarna laten bekleden met overzettredes en stootborden. De dichte trap kent 13 treden met een bocht naar links.

Schuifdeur maken onder een schuin dak

We have 2 areas below the roof, which is 2 meter and 2.8 meter length each. We would like to put a sliding door and make them storage areas. I am looking for a professional, who can build this for me.

Built in sliding doors

I would like to install some wardrobe doors on sliding tracks and close up the remaining height to the ceiling. Some shelves are needed too. Enclosed sketch and picture

Hordeur plaatsen

Graag zou ik bij de achterdeur die naar het balkon toe open gaat een hordeur plaatsen. Als ik het zo lees, is een magnetische hordeur het makkelijkst. Hoeveel zijn de kosten hiervoor? Ik ga ervan uit dat wanneer ik een hordeur bestel bij gamma dat dit inclusief bevestigingsmateriaal is??

Kunststof draai-/kiepraam in de gevel plaatsen

Ik wil een draai kiep raam in mijn buitengevel laten plaatsen van ongeveer 1 meter bij 1.30 meter.

Schuur laten bouwen

Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een nieuwe schuur kan/wil bouwen. Naar verwachting wordt in maart dit jaar onze damwand vervangen. De hele tuin gaat hiervoor op z'n kop, onze oude schuur zal gesloopt worden en er moet een nieuwe schuur worden geplaatst. Op de bijlage is aangegeven wat wij in gedachten hebben. Materiaal Western Red Ceder, kleur zwart, Zweeds Rabat potdeksel. Als de damwand wordt vervangen worden er meteen voor de fundering ook een aantal palen ter hoogte van de nieuwe schuur geslagen. Wij willen graag een schuifdeur in de schuur. Er staat een grote kersenboom in de tuin, en daar willen wij als het kan graag een uitsparing voor maken (vandaar de 'hap' uit de schuur zoals vermeld in de bijlage).

Balkon hekwerk vervangen

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het opstellen van een offerte. Het betreft het volledig vervangen van (om te beginnen) 14 houten hekwerken. Ik zit in de commissie van de VvE en hebben twijfels of we wel hout gaan nemen of misschien aluminium of staal. Het gaat om 14 balkonhekken van ieder 6-7 meter lang en 1,25 meter hoog. Ook wil ik dat het oude hekwerk wordt afgebroken en afgevoerd. Eventueel wil een grotere wijk met een grotere VvE ook meedoen met totaal 80 hekwerken. Dus als dit een goede klus wordt zullen er nog meer volgen.

Stalen deur met glas plaatsen in een nieuwbouwwoning

Eind december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Er zit daar tussen de hal en de woonkamer een houten kozijn met een deur en bovenlicht die we niet mooi vinden. We willen deze geheel laten vervangen door een stalen deur met glas en roedeverdeling. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren laten inmeten en vervangen door Cando deuren

Ik zou graag 3 bestaande deuren willen vervangen voor nieuwe deuren. Dus nieuwe deuren en deze plaatsen en afhangen en tevens voorzien van nieuw RVS beslag. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deuren en het meten, leveren en inhangen van de nieuwe deuren.

Houten luiken maken of leveren en plaatsen

Ik wil houten luiken maken of geleverd hebben om te plaatsen bij mij thuis voor mijn ramen. Boven 2 luiken van ongeveer 1 bij 1 meter (vanaf balkon) en beneden voor 2 ramen met 2 luiken van elk ongeveer 1,5 bij 1 meter.

Systeemplafond plaatsen in een bedrijfsruimte

Wij willen de komende weken in ons bedrijfspand graag een systeemplafond laten plaatsen. Er zit nu een oud plafond in dat bestaat uit 2 delen van ongeveer 6.50 x 4.50 meter. Dat plafond moet blijven zitten. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. De klus moet op 9 april klaar zijn.

Stalen taatsdeur plaatsen

Een stalen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer met een afmeting van 118 cm breed en 250 cm hoog plaatsen. Er is een doorgang waar nu een gordijn hangt. Daar wil ik de taatsdeur laten plaatsen. Het plafond en de vloer zijn van beton. Op de vloer ligt een parketvloer.

Trappen opknappen en renoveren

Wij willen graag onze trap laten opknappen en laten bekleden met hout of laminaat. Het betreft 1 trap met 1 draai en 1 trap met 2 draaien. De eerste trap met 1 draai heeft 14 treden. De tweede trap met 2 draaien heeft 12 treden. De trap is momenteel donker geschilderd en er zit een laagje oude lijm erop. De eerste trap is dicht, de tweede trap is open, maar wij willen deze ook graag dicht maken. Verder, wil ik graag ook de trapwangen en balustrade laten bekleden. Daarnaast zou ik graag een bijpassende trapleuning, overgangsprofiel van trap naar laminaatvloeren en afwerklijsten laten plaatsen.

Dakraam plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een dakraam in een houten dak met geïsoleerde panelen en dakpannen. Het dakraam is 120 x 120 centimeter groot en moeten aan de buitenkant worden voorzien van dakraambekleding. Ik schaf het dakraam zelf aan bij Gamma.

Electrische dakraambediening installeren

Ik heb twee identieke handbediende dakramen en wil deze naar elektrische bediening laten aanpassen. De ramen zijn circa 1 meter breed en 1.75 meter hoog. Er hangen nog geen Luxaflexen, die moeten ook worden bevestigd. Ik weet welke ik wil hebben. Kunt u dat ook verzorgen?

Garage ombouwen tot gastenverblijf

Ik wil graag mijn garage laten ombouwen tot een gastenverblijf. Er zit nu een kanteldeur in. De garage is 7.10 meter x 2.95 meter, het eerste stuk van ongeveer 2.70 x 2.95 zou nog als berging moeten dienen. In het gastenverblijf zouden de volgende voorzieningen moeten komen: inloopdouche, toilet, klein keukenblokje. Er is wel stroom aanwezig, een buitenaansluiting voor water is aanwezig.

Verlaagd plafond en spotjes in de woonkamer

Aanbrengen verlaagd plafond woonkamer van ongeveer 50 m2. In dit plafond dienen ongeveer 10 dubbele spotjes ingebouwd te worden.

Trap dichtmaken en voorzien van Flexxfloors

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten dichtmaken van mijn open trap en de treden te laten voorzien van Flexxfloors. Vervolgens wil ik ook het trap hekje en de wangen van de trap laten schilderen. De trap heeft een bocht en 13 treden. Ik koop de Flexxfloors zelf bij Karwei.

Trap vernieuwen

We willen graag een nieuwe dichte trap van de begane grond naar de eerste etage laten maken, 2 draaien, 13 treden.

Elephant vlonder(plank) repareren

In 1 van de Elephant composiet vlonderplanken in onze achtertuin is een gat ontstaan doordat er een zware bloempot op is gevallen. Het gat zit ongeveer in het midden van de tuin in 1 plank en is ca. 5 bij 10 cm groot. Het liefst laten we de vlonderplank vervangen, maar als dat niet mogelijk is mag het ook op een andere manier gerepareerd worden. We hebben zelf geen reservevlonderplank. Op verzoek kan ik een foto opsturen.

Dakraam laten vervangen

Ik wil een kunststof dakraam ter vervanging van een ander dakraam. Ongeveer 65 x 110 cm. Er zit nu een raam van 67 x 113 cm in.

Schuurdeur vervangen en nieuwe plaatsen

Ik wil mijn oude schuurdeur laten vervangen door een nieuwe deur. Oude deur moet eruit gehaald worden. Inclusief het inhangen en hang en sleurwerk monteren. Type deur CanDo ml559, apart word er meegeleverd iso glas en montage set. Waarschijnlijk moet dit ook monteer worden