Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor beveiliging op voordeur:

Beveiliging op voordeur

Ik wil wat aanpassingen doen in verband met de beveiliging van mijn voordeur: 2 pensloten plaatsen 1 inbraakstrip voor de voordeur plaatsen 1 slot vervangen voor een veiligheidscilinderslot Sloten en strip in bezit
Onze klant uit Velserbroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beveiliging op voordeur uit heel Nederland:

Meerpuntssluiting in de voordeur plaatsen

Ik wil een meerpuntsluiting in de voordeur laten plaatsen. HMB sluiting SKG*** type HMB, sluitkommen SKG. Deurbeslag met kerntrek beveiliging Hoppe London SKGCilinder Dom 30-30 SKG**. De voordeur dient elektronisch geopend te kunnen worden, zoals in de huidige situatie.

Aankoop en montage SecuMax postvanger

Ik heb een brievenbus/voordeur met tochtborstel. Ik wil graag een postvanger, om bukken te vermijden. Wat kost een SecuMax Postkeeper brievenbus met beveiliging en postopvanger (EAN of SecuMax postopvangzak en veer voor brievenbusbevestiging), plus montage door Praxis Klusservice?

In 6 deuren meerpuntssluitingen plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van 6 meerpuntssluitingen. Het gaat om 3 achterdeuren (hardhout), 1 voordeur (hardhout), 1 dubbele tuindeur (hardhout met aluminium slotlijsten), 1 garage loopdeur (kunststof met aluminium slotlijsten). Afmetingen deuren allen ongeveer 90x200, exacte afmetingen/details in bijlage. Deurbeslag en cylinders worden SKG*** met kerntrek beveiliging (nog uit te zoeken). 3 puntssluiting: SKG**, indien voldoende icm SKG*** beslag en cylinders. Advies hierin wenselijk, keuze ook afhankelijk van totaal prijs. Deze klus dient bij voorkeur ergens in augustus/september uitvoeren, in oktober worden de deuren geschilderd. Graag verneem ik uw beschikbaarheid.

Beveiliging van de voordeur verbeteren

Wij zouden graag onze voordeur tegen inbraak beveiligd willen hebben. De vorige eigenaar van het pand monteerde al een deurblokkade door middel van een ketting en een slot met kruissleutel (twee pinnen). Dit slot functioneert niet goed en zal moeten worden bijgesteld. Ik denk dat de gaten in het houten kozijn niet goed zijn. Daarnaast wil ik graag een anti inbraak strip laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

3-puntssluiting met kerntrekbeveiliging plaatsen

Ik wil graag een 3-puntssluiting met kerntrek beveiliging in mijn voordeur laten plaatsen. Mijn oude sloten moeten eraf. Wie kan mij helpen en wat kost dit?

SKG3 slot aanbrengen in de voordeur

Wij willen het defecte slot in de voordeur vervangen voor een inbraak veilig cilinderslot. Tevens de benodigde beveiliging aan de binnenkant van de voordeur aanbrengen. Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van het slot, de benodigde beveiligingen als deurbeslag en wat zijn de kosten van het slot zelf. Indien telefonisch contact, bij voorkeur 's avonds.

Beveiliging op de voor- en achterdeur aanbrengen

1. Voordeur: aanbrengen van driepuntssluiting (sleutelbediend) + tochtvaldorpel. 2. Achterdeur: aanbrengen van driepuntssluiting (krukbediend) + veiligheidsbeslag + veiligheidsscharnieren. Materialen mag u meebrengen. Het zijn beide houten deuren.

Voordeur leveren en plaatsen

Nieuwe voordeur plaatsen in appartement. Het moet een degelijke, massieve (zo geluiddicht mogelijk) bij voorkeur houten deur met afdoende beveiliging zijn. Veiligheidspinnen, inbraakstrips etc. Betreft het leveren van alle materialen en het plaatsen.

Beveiliging 2 deuren

Onze tuindeur met glasraam en de bergings voordeur moeten beter beschermd worden tegen inbraak, dit zodanig dat ze makkelijk te openen zijn van binnen maar niet van buiten. We denken aan inbraakwerend glas en stalen strips in gefreesd en een slot stang die je omhoog of omlaag moet trekken om de deur open te krijgen.

Beveiliging met driepunstssluiting

Voordeur voorzien van een driepunts sluiting.