Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Velserbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Velserbroek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Velserbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Velserbroek of directe omgeving.

218 klanten uit Velserbroek bevelen een bij Casius in Velserbroek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Velserbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, schuurdeur zonder glas vervangen, gehele achterpui vervangen, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Velserbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Velserbroek:

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen en sparing dichtmetselen

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen. van 2 deuren naar 1. Oude deuren worden vervangen voor 1 nieuwe deur. Deur is al aanwezig. Huidige schuurdeur dicht metselen met bakstenen.

Nieuwe poortdeur plaatsen of eerst maken

Ik wil een nieuwe poortdeur plaatsen. Poortdeur is nu 89 breed en 186 cm hoog. Misschien dat er een standaard deur tussen kan van 90 cm breed maar dat laat ik aan u over. Dus of poortdeur maken en plaatsen of kant en klare poortdeur plaatsen. Het zou fijn zijn als het bestaande slot over gezet kan worden. Graag op woensdag 29 mei.

Binnendeur met kozijn plaatsen

ik zou graag een binnendeur inclusief kozijn laten inmeten en laten plaatsen. Ik heb inmiddels een idee over wat voor soort deur er moet komen. De vloer (laminaat) is echter reeds gelegd. Ik verneem graag bij de offerte of dit een obstakel kan zijn. Het inmeten zou fijn zijn als dit zo laat mogelijk op een dag kan. Het plaatsen prefereer ik op een zaterdag als dat mogelijk is. Daarnaast wil ik dat de benodigde spullen geleverd worden.

Keukenraam vervangen

Wij hebben nu een keukenraam dat bestaat uit 2 delen: een vast deel en een openslaand raam (afmeting circa 160 x 123 cm). We willen er 1 raam van maken, dus het openslaande raam met bijbehorend deel kozijn mag er uit. In het nieuwe raam willen we een ventilatierooster over de hele breedte. We willen dubbel glas.

Beveiliging op voordeur

Ik wil wat aanpassingen doen in verband met de beveiliging van mijn voordeur: 2 pensloten plaatsen 1 inbraakstrip voor de voordeur plaatsen 1 slot vervangen voor een veiligheidscilinderslot Sloten en strip in bezit

Raam in de badkamer vervangen

Houten raampje badkamer vervangen. In een kunststof raampje die ook open gezet kan worden. 54 cm bij 54 cm.

Dorpel van de schuifpui vervangen

De dorpel van de schuifpui is gebroken en moet vervangen worden. De deur sluit niet meer goed. Zie bijgevoegde foto's. De dorpel is ongeveer 4 meter lang.

Slot in poortdeur frezen

Het gaat om 3 poortdeuren van hardhout, waarin een slot gefreesd moet worden.

Opdekdeur CanDo Trendy monteren

Wij hebben een CanDo opdekdeur gekocht, type Trendy met voorgemonteerd glas. We willen de deur laten monteren met een krukstel en daarbij de scharnieren uit de huidige deur laten overzetten. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Lichtkoepel plaatsen in betonnen plat dak

Ik wil graag meer licht in de woonkamer krijgen. Ik heb een uitbouw aan de woonkamer, deze is 2.50 meter lang. De woonkamer zelf is ongeveer 7 meter lang. Op ongeveer 3.50 meter wordt het al donker. Het idee is om een dakraam, een koepel, of lichtbak te plaatsen. De vraag is wat er gesloopt moet worden en wat het prijsverschil is tussen de opties. Ik zou graag met u de mogelijkheden bespreken. Bijgaande foto's voor een situatieschets.

Opdek binnendeuren afhangen

Graag offerte voor het afhangen van twee opdek binnendeuren. Vlakke, dichte deuren. Als het mogelijk is de oude scharnieren en dergelijk overzetten. Het betreft hier vervanging van twee beschadigde deuren. De oude deuren verwijderen en optioneel ook afvoeren.

Bruynzeel voordeuren afhangen

Mede namens mijn buren wil ik graag een offerte aanvragen voor het afhangen van 5 voordeuren, inclusief montage van hang-en sluitwerk. Onze voorkeur gaat uit naar Bruynzeeldeuren. Ik wil graag de huidige voordeuren ook laten verwijderen afvoeren. Ik hoor graag van u.

Vaste vurenhouten trap plaatsen

Inmeten, leveren en plaatsen van een vaste trap. Dubbel kwart open variant van vuren hout. Trapgat ongeveer 233 x 90 cm, hoogte 250 cm. Er moet een trapgat gemaakt worden door een houten vloer. De nieuwe trap moet bovenop de bestaande trap komen, zodat de trapgaten boven elkaar komen.

Taatsdeuren

Voor diverse klanten ben ik benieuwd naar leveranciers en prijzen van Taatsdeuren.

Opdekdeur sluitend maken

Ik heb een nieuwe opdek binnendeur in mijn woonkamer. Een deur van de gamma, een JBG deur (Jan de B.). De deur kan ik niet goed sluiten. Als er wind is gaat hij vanzelf open en ook als je ertegen aan duwt. De deur valt dus niet goed in zijn slot. Graag zou ik een expert hiernaar willen laten kijken. Het is vast een kleinigheid, maar mij lukt het niet.

Vouwwand met deuren laten plaatsen

Vouwwand met deuren naar buiten vouwend, zodat binnenruimte gespaard blijft. Ik wil graag een harmonicadeur van 5 x 2.30 meter. HR ++ glas. Prijs voor kunststof en hout. Het moet in de buitengevel geplaatst worden, er zal een deel van de gevel uitgebroken worden.

Inloopkast bouwen

Wij willen graag een kamer van 3 bij 2 met schuine wand en dakkapel omtoveren tot een simpele inloopkast zonder schuifdeuren. Het gaat dus om het plaatsen van legplanken en hangroedes.

Zwevende trap van hout plaatsen

Zwevende trap van hout. Enige haast geboden.

Systeemplafond met waterschade herstellen

Ik heb waterschade aan mijn systeemplafond.

Trap met tapijt laten bekleden

Een houten trap van 13 treden bekleden. Het is een trap met 1 draai. De trap is nu geverfd met aluminium treden erop. De aluminium delen haal ik zelf weg. De treden en de stoorboorden bekleden.

Binnendeuren erin zetten

Graag wil ik twee kozijnen met binnendeuren laten vervangen. In overleg kan de vakman ook de materialen leveren. De oude kozijnen en deuren laat ik ook graag afvoeren.

Inbouwkasten en kast op de overloop maken

Tussen twee slaapkamers en de deuren is er ruimte voor inbouwkasten, voor iedere kamer één en een overloopkast. De totale ruimte waar de drie kasten moeten komen is 2.85 meter breed, 0.7 meter diep en 2.50 meter hoog. We willen een indicatie van de prijs, exacte details komen later. In de offerte graag meenemen; een indicatie van de materialen, arbeidsuren en inrichting van de kasten, planken, kleding ophangen en dergelijke. De schuifdeuren graag apart opnemen. Er is een tekening beschikbaar.

Radiatorombouw met boekenkast erboven

Ik wil graag twee maal een radiatorombouw met daarboven een soort boekenkast hebben. Tussen deze twee kasten zou ik graag een koof willen hebben met verlichting. Ombouw radiator is 110 cm breed, 90 cm hoog en 40 cm diep. De boekenkast erboven 159 cm hoog, 90 cm breed en 25 cm diep. Ik zou graag MDF platen van 30mm (lakdraagfolie) gebruikt willen zien. Klant heeft eventueel een foto beschikbaar met daarop het idee, zoals ze het graag wil.

Houtrot in kozijn(en) repareren

In de hoeken van het kozijn hebben wij houtrot. Deze gedeeltes dienen vervangen te worden, ongeveer 20 bij 30 cm. Daarnaast dienen de glaslatten ook vervangen te worden bij 2 ramen (60 bij 227 cm) en een stuk kozijn dient te worden beoordeeld op houtrot.

Tuimelramen vervangen

In onze woning hebben we drie tuimelramen die hoognodig aan vervanging toe zijn. We hebben nu last van lekkages. Bij één raam is het houtwerk aan de binnenkant verrot. Afmetingen van de ramen: raam 1: 69,5 centimeter x 140 centimeter raam 2 en 3: 130 centimeter x 140 centimeter We kunnen er niet achter komen van welk merk deze ramen zijn.