Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor horren monteren voor ramen en deuren:

Horren monteren voor ramen en deuren

Ik wil horren monteren voor het hele huis. 5 x een raam, 2 x een deur. Graag ook helpen met opmeten en het kopen van de juiste horren.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horren monteren voor ramen en deuren uit heel Nederland:

Horren laten monteren

Het betreft 3 x hor schuin dakraam zolder en 1 x hor deur in de keuken. Of jullie voor het materiaal en de montage kunnen zorgen. Het betreft een huurhuis, graag zo goedkoop mogelijk. De afmetingen zijn als volgt: Hor deur: 2200 mm hoog x 860 mm breed Raam hor 1: 605 x 530 mm Raam hor 2: 1030 x 805 mm Raam hor 3: 1010 x 805 mm

Horren inkorten en monteren

Ik wil graag 2 plisséhorren inkorten en monteren. Horren worden zelf aangeschaft. De maat is standaard 83 x 155 cm moet worden 75 x 155 cm. Het gaat om de Bruynzeel 500 serie.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag monteren en plaatsen van een tweetal horren die eenvoudig te bedienen zijn. Kozijnen in keuken en woonkamer met naar buiten draaiende ramen dus er is sprake van een iets uitstekend stukje uitzetijzer, daar moet een oplossing voor worden gevonden. Afmetingen van de kozijnen zijn 1,20 meter bij 1,60 meter. Ik heb ook nog legio elektriciteitsklussen eventueel.

Horren monteren in kunststof kozijnen en deuren

Wij willen graag horren laten plaatsen in de profielen van de 5 kunststof ramen, voordeur en schuifdeur van onze mobile home. Wij hebben in de showroom gezien dat de Bruynzeel serie 500 (plissé) waarschijnlijk de mooiste oplossing is. Bij twee slaapkamers wil ik een duo-cassette met hor en verduisteringsgordijn. Eventuele simpelere constructies zijn ook in overweging. Na advies en opmeting ter plaatse ontvangen wij graag uw offerte.

Horren leveren en monteren na waterschade

Ik heb waterschade in mijn woning. Ik wil graag een globale offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een deurhor (binnenmaat kozijn 199 x 85 cm) en voor een hor voor een boven(klap)raampje (maat 80 x 25,5 cm). Het gaat om horren met een standaard uitvoering. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Afhankelijk van de reactie van de verzekeraar is de klus ook uitvoerbaar.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag 3 horren laten monteren in vierkante ramen die naar binnen openen (2 x kiep 75 x 68 cm, 1x regulier 70 x 70 cm). De horren moeten (semi-) permanent zijn/ alleen te verwijderen voor het ramen zemen. Ik weet niet precies welk materiaal hiervoor handig is, indien mogelijk, kan de vakman mij informeren/ adviseren wat ik hiervoor het beste kan kopen of bestellen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Horren inmeten en monteren

Bij GAMMA verkopen ze 'zelf-maak' horren d.m.v. profielen, gaas, magneten etc. Omdat ik zelf niet in staat ben om ze te maken zou ik graag willen weten wat het zou gaan kosten om te laten opmeten, dat het materiaal wordt gehaald bij GAMMA en ze dan vervolgens bij mij worden gemaakt en gemonteerd. Het betreft 3 ramen.

Raamhor monteren in beton

Graag laat ik 2 raamhorren van de Bruynzeel 700 serie monteren. De ramen bevinden zich op de eerste etage en de horren dienen aan de binnenzijde te worden geplaatst.

Horren monteren op Velux dakramen

Graag laat ik 2 Velux insectenhorren laten plaatsen op 2 velux dakramen. De horren dienen nog op maat gemaakt te worden. Wat zouden de kosten van plaatsen zijn?

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 rolhorren plaatsen voor onze houten kozijnen. Horren die bovenaan het kozijn bevestigd worden en die je naar beneden uit kunt trekken. De oude horren heb ik al verwijderd. Ik moet nog nieuwe horren aanschaffen, dit kan ik zelf doen of in overleg. Uw reactie graag per email.

Partners

Partners van Casius