Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor horren monteren voor ramen en deuren:

Horren monteren voor ramen en deuren

Ik wil horren monteren voor het hele huis. 5 x een raam, 2 x een deur. Graag ook helpen met opmeten en het kopen van de juiste horren.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor horren monteren voor ramen en deuren uit heel Nederland:

Horren installeren / monteren

Dear sir or madam, Today we bought 2 horren from Gamma: Bruynzeel plisséhor schuifpui 700 serie wit 150 x 240 cm Bruynzeel rolhor dakraam 700 serie aluminium 78 x 155 cm And we still need to buy another 4 pieces of this horren from Gamma Bruynzeel rolhor dakraam 700 serie aluminium 78 x 155 cm So in total 6 horren to install for us, we want to install them as soon as possible, please tell us the montageservice price to install them, thanks.

Horren voor ramen en deuren inmeten en monteren

Ik wil graag een hor bij de achterdeur en de slaapkamerraam boven. Achterdeur is van hout en slaapkamerraam van kunststof. Graag inmeten en ophangen

Hordeur monteren

Graag laat ik 1 Hordeur monteren. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en in huis maar de deur moet nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om een deurhor op de begane grond.

Horren monteren op een stenen muur

Ik moet nog horren kopen en heb graag een indicatie wat het plaatsen en op maat maken gaat kosten. Het gaat om 2 ramen, waarvan ik de afmeting zelf niet kan opmeten.

Horren en Velux raamverduisteraars monteren

Graag wil ik 2 horren en 2 velux raam verduisteraars kopen en laten monteren.

Horren monteren in of op kunststof kozijn

Graag laat ik 2 horren plaatsen, 1 hordeur en 1 raamhor op de slaapkamer. Ik moet ze nog wel even aanschaffen maar dat is zo gebeurd. Dus op maat moeten ze komen en geplaatst worden

Horren voor ramen laten monteren

Ik wil voor drie ramen horren laten monteren.

Horren in kozijn maken

Horren op maat maken en monteren. De lengte van de hor moet 1.66 meter en de breedte moet 1.14 meter zijn.

Plisse hordeuren laten monteren

Ik heb een offerte ontvangen van Gamma te Winterswijk van 4 plissedeur horren, die twee aan twee in twee openslaande deuren moeten worden gemonteerd. Aangezien de hoogte niet exact gemeten is, hebben we in de offerte twee maten laten meenemen: 96 X 218-221 cm en 96 x 221-224 cm. Graag maken we zo spoedig mogelijk een afspraak om de horren te laten monteren. Graag zo snel mogelijk op een zaterdag, indien mogelijk.

Kunststof dakkapel laten monteren

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een kunststof dakkapel aan de voorzijde van de woning met dakpannen. De breedte zal 3 meter moeten worden met kiepkantelramen, 2 horren en 2 ventilatieroosters. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het aftimmeren van de dakkapel. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Partners

Partners van Casius