Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam plaatsen:

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen, een tuimelraam van kunststof in de grootste maat (114 x 118 cm). Wat kost dit bij elkaar?
Onze klant uit Stompetoren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen uit heel Nederland:

Tuimel dakraam plaatsen

Wij willen graag een tuimel dakraam ( 78x118 cm ) op de vliering. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Plaatsen dakraam en doorbraak maken

Wij willen op onze zolder een dakraam laten plaatsen. U noemt bij de voorbeelden de maat 55 x 78 cm. Ik zou graag een vierkant raam willen (78 x 78), is dat mogelijk? Wat zou daar de prijs van zijn, inclusief montage, insectenhor en eventueel een rolluik (handbediend)? Er moet nog een dak doorbraak gemaakt worden. De kozijnen willen we van kunststof. De plaatsing lijkt me geen probleem aangezien het raam tussen twee gordingen zou moeten kunnen vallen. Rond juni zouden we graag beginnen als dat mogelijk is. Ik hoor graag van u.

kunststof dakraam plaatsen

Ik wil graag mijn dakraam vervangen voor een kunststof dakraam. Het raam is 89 breed en 154 hoog, bevindt zich op de eerste verdieping. Gaat sowieso om een raam, indien de prijs gunstig is om twee.

Uitzet dakraam plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een uitzet dakraam 78 cm 140 cm. Inclusief plaatsen.

Dakkappel en dakraam

Ik wil een dakkappel en misschien ook een dakraam in de zolder plaatsen. Ongeveer 3 x 1.5, complete oplevering. Er is ruimte om dit op te bouwen. Wij zijn serieus in deze aanvraag en willen dit op korte termijn realiseren.

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.

Zolder dakraam plaatsen

Het plaatsen van een zolderraam op een schuin dak, van ergens tussen de 50 x 80 - 60 x 100 cm. Graag dubbel glas. Van welk materiaal het kozijn moet worden weet ik nog niet. Er zit geen zolderraam in het dak. Er zit een zolder in met balken op +-210 cm hoogte. Is het mogelijk met deze maten dit te behouden?

Dakraam plaatsen

Graag niet bellen! Maar mailen Ik ben opzoek naar de kosten van een dakraam plus montage. Dak is schuin met dakpannen. Ongv 80 x 140 cm

Dakraam plaatsen

Ik heb nu een plastic raampje maar ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Deze moet dus verwijderd en afgevoerd worden en daarna vervangen.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam op zolder plaatsen, in een nieuwbouw huurwoning. Het dakraam heb ik al, maat 114-118.

Partners

Partners van Casius