Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor openslaande tuinpoort plaatsen:

Openslaande tuinpoort plaatsen

Voor de toegang tot mijn achtertuin wil ik een dubbele tuinpoort plaatsen van minimaal 3 meter breed en 2 meter hoog. Deze kan aan een zijde tegen het huis worden geplaatst, maar aan de andere zijde zal een paal geplaatst moeten worden. Vanwege de symmetrie is aan beide zijden een paal waarschijnlijk mooier. Er mag geen balk boven de poort worden gebruikt. Poort moet voorzien zijn van deugdelijk hang en sluitwerk. Materiaal: hardhout of geïmpregneerd grenen.
Onze klant uit Schoorl (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openslaande tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Hogere tuinpoort plaatsen

Graag advies over het plaatsen van een hogere tuinpoort aan een bestaande constructie die voor een onafhankelijk deel samenloopt met die van mijn buurvrouw (foto). Ik vervang graag mijn openslaande poortje met een grotere tuinpoort of verleng de bovenzijde er van.

Houten toegangsdeuren maken voor de tuin

Wij hebben aan de achterzijde van onze tuin tussen de garage en een stenen muur nu een schutting en tuinpoort staan. Ik wil die verwijderen en daar dan een poort met 2 openslaande deuren laten maken, zodat ik de auto in onze tuin kan parkeren. De dagmaat tussen de stenen muren is ongeveer 280 cm, de gewenste poorthoogte is 160 tot 170 cm. De poortdeuren moeten naar buiten open draaien en mogen semi-transparant zijn, bijvoorbeeld een met lattenwerk bekleed frame. Ik laat de klus hier graag even goed inmeten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte met een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de huidige schutting met poort.

Leveren en plaatsen van openslaande tuinpoort

We willen de carport afsluiten met een houten tuinpoort met dubbele, openslaande deuren. Met ijzeren frame voor de degelijkheid. Circa 3 meter breed en 2 meter hoog. Eventueel met elektrische bediening. Uitvoering in januari/ februari. Graag uw offerte hiervoor.

Tuinhuis vervangen en tuinpoort wijzigen

Ik heb een motorfiets gekocht, maar kan de draai door onze poortdeur niet goed maken. Daarom wil ik de toegang tot onze tuin graag laten veranderen. Momenteel is er in de schutting van ongeveer 5.50 meter breed 1 poortdeur. Ik wil er ofwel 2 openslaande deuren ofwel een brede schuifdeur laten maken. Verder wil ik ons oude tuinhuis laten slopen en afvoeren en er een nieuw tuinhuis van ongeveer 3 x 3 meter laten plaatsen. Het moet een tuinhuis worden met een schuin aflopend dakje en goed hang- en sluitwerk op de deur. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en ontvang dan graag een aanbieding voor de totale klus.

Openslaande poort leveren en plaatsen

Betreft: Leveren en monteren dubbele tuinpoort 2 x 144cm breed, 195cm hoog. 2 x tuinpoort 144x195cm. Geimpregneerde planken gemonteerd op stalen frame met verstelbare scharnieren. Inclusief hang en sluitwerk met cilinderslot. Leveren en monteren van geïmpregneerde balk 5x15cm ivm ondersteuning van bestaande afdak. Leveren en monteren van aanslaglatten op poort. De bestaande houten palen worden gebruikt om de scharnieren van de poort aan te bevestigen. Leveren en monteren van grondgrendel. Leveren en monteren van schuif om bovenzijde van de poort vast te zetten in de bovenbalk.

Openslaande tuinpoort plaatsen

Ik ben op zoek naar 2 openslaande deuren voor de tuin. Dit moet geplaatst worden tussen 2 muren die 2,25 meter van elkaar afstaan. Ik dacht zelf aan een kunststof of aluminium poortdeur. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Het gaat om een tuinpoort met 2 ...

Het gaat om een tuinpoort met 2 openslaande deuren van hout. De breedte waar deze geplaatst wordt is 1.98mtr. Aan de ene kant staat de buitenmuur van het huis en aan de andere kant een schutting van rabatdelen. Achter deze schutting is een aflopend talud. De tuinpalen die in de grond gaan zijn van hardhout gewenst van minimaal 9 cm dik. De deuren van planken in de lengte.

Wij willen graag een houten tuinpoort ...

Wij willen graag een houten tuinpoort van ong. 3 meter breed en 2 meter hoog. Deze zal bestaan uit 2 openslaande deuren, aan 1 zijde aan het huis bevestigd. De tuinpoort zal een rechte bovenzijde hebben.