Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor reparatie aan de voordeur:

Reparatie aan de voordeur

Onze voordeur sluit slecht, er zit ruimte tussen de deur en de stijl waardoor er veel kou naar binnen komt.
Onze klant uit Schagerbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie aan de voordeur uit heel Nederland:

Reparatie van metselwerk van de fundering onder de voordeur

Wij wonen in een eeuwenoud pakhuis. Onder de voordeur op de begane grond is het metselwerk van de fundering door het inboren van diverse leidingen in het verleden kapot gegaan. De samenhang is daardoor verdwenen van ongeveer 1 m² metselwerk en dat dient gerepareerd te worden. Er kan nu ongedierte naar binnen. We willen de klus hier laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Beschadigde voordeur repareren

Wij hebben een voordeur van 223 x 113 cm die beschadigd is doordat deze is open gewaaid. Daarbij zijn de ruiten in de deur gesneuveld en zijn de scharnieren en het slot in het ongerede geraakt. We hebben de deur nu vastgezet door deze dicht te timmeren en willen graag een vakman uitnodigen voor reparatie. De deur heeft geen standaard maat en is daardoor lastig te vervangen. Daarom denken we dat opknappen beter is. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte.

Portiek opknappen van appartementencomplex

Het portiek/entree van een complex van vijf appartementen is aan reparatie toe. Het betreft de voordeur en pui, brievenbus en traphuis. In elk geval dient te worden geverfd en eventueel voordeur en pui vervangen te worden. Het gaat om een standaard voordeur en pui waar ik de afmetingen nog van ga opmeten en sturen.

Dorpel van buitendeur vervangen

De voordeur dorpel heeft geen goede ondersteuning gehad. De dorpel is nu gebroken en op een andere plek begint hij nu ook scheuren. De werkzaamheden moeten op een maandag gaan plaatsvinden. De klant staat open voor een totale vervanging, maar wil wel eerst kijken of een simpele reparatie niet al genoeg is.

Beschadigde voordeur vervangen

Reparatie van de voordeur of het vervangen voordeur. De voorste plaat van de deur, aan de buitenzijde, staat bol.

Dubbelglas ramen vervangen

Dubbelglas ramen vervangen: - vervangen van 3 dubbelglas ramen en een gewapend voordeur raam* - overige ramen gaarne opnieuw kitten indien nodig, inspectie? ** * Ramen gedetailleerd: - Begane grond voordeur: 62,5 x 148 troebel met draad (glas is bovenaan afgerond) - Begane grond boven voordeur: kleine reparatie glas in lood - 1ste verdieping achterraam 1: 120 x 165 - 1ste verdieping achterraam 2: 120 x 165 - 2de verdieping voorraam: 108 x 128 (Alles minimaal HR++) ** opnieuw kitten gedetailleerd: - 1ste verdieping 2 voorramen en 3 bovenramen - 1ste verdieping 8 achterramen - 2de verdieping 2 voorramen en 3 bovenramen - 2de verdieping 1 achterraam - 3de verdieping 1 voor bovenraam - 3de verdieping 2 achter bovenramen Het dak wordt 21 augustus opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Glazenzetter samen met de schilder aansluit op de dakdekker in verband met de steiger.

Intercominstallatie vervangen in appartementencomplex

Ik ben bewoner van een appartement in het centrum van Utrecht. Het appartement maakt deel uit van een complex met 2 voordeuren: 3 appartementen achter de ene voordeur, 5 appartementen achter de andere. Er is een intercomsysteem waarmee de voordeuren kunnen worden geopend, maar het is niet mogelijk te communiceren met de persoon die voor de deur staat. De apparatuur daarvoor lijkt wel aanwezig, maar het werkt al jaren niet. We willen daarom graag een reparatie of vervanging van het systeem. Zouden jullie daarnaar kunnen kijken?

Betonreparatie aan luifel en latei

De offerteaanvraag omvat de opdracht tot reparatie, herstel en afwerking van:   1: Luifel boven voordeur, oppervlak: 135 x 75 (lxb) cm 2: Latei boven raam voorzijde huis, lengte: 292 cm   Beide te repareren delen bevinden zich op de begane grond. Het is waarschijnlijk dat de oorzaak is gelegen in de aanwezigheid van betonrot.

Betonlatei herstellen bij de voordeur

De betonnen latei boven mijn voordeurkozijn en raamkozijn moeten worden hersteld. De metalen wapening is gaan roesten en er is beton afgebrokkeld. Reinigen en isoleren van de metalen wapening en aanhelen van het beton zal waarschijnlijk voldoende zijn. De lengte van de latei is 2 meter per stuk. Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten van de reparatie.

Intercomsysteem in een appartementencomplex repareren

Gegevens: Appartement met 14 woningen en vier woonlagen. Bouwjaar pas volledig bewoond in 2013. Huidig systeem Golmar Platea Plus Beeldintercom (Geen kleurenscherm). Probleem: Zeer slechte beeldkwaliteit bij alle bewoners, maar niet iedereen ergert zich hier aan. Vraag: Staat Golmar hierom bekend? Is reparatie/herstel mogelijk, en zo ja wat zijn de totale kosten. Eventuele beslissing hierover wordt genomen in de algemene vergadering in mei aanstaande. Eventuele foto's van de huidige installatie, zowel bij de ingang en de bedrading in de kast bij de voordeur en ook de binnenpost kunnen zo nodig gemaild worden.

Partners

Partners van Casius