Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schagen of directe omgeving.

180 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, garage / berging bouwen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, stalen frame met deuren monteren, horren in aluminium en houten kozijnen maken, lichtkoepel leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schagen:

Gevelboeideel plaatsen

Het gaat om het vervangen van een houten boeideel aan de zijgevel van onze hoekwoning hout ( 7,5 x 3,40 meter). De binnenmuur is geïsoleerd, waarschijnlijk met glaswol. De gevelmuur zelf is is van rabat en start op de 2e verdieping.

Terrasdeur afhangen

Ik wil graag een terrasdeur laten plaatsen. De deur is 211 bij 92,5 cm.

Voordeur afhangen en schilderen

Ik wil graag mijn voordeur laten plaatsen inclusief schilderen. Het betreft een deur met 1-punt sluiting. Waarschijnlijk wordt het de kleur elders blauw Ral 5004.

Stompe binnendeur afhangen

Ik heb een nieuwe stompe binnendeur gekocht en wil die hier laten afhangen met nieuw hang- en sluitwerk. Het is een Lundia deur waar het glas al in zit. Er zijn 4 plakroedes bijgeleverd, en die moeten nog geplaatst worden. Ik zoek een timmerman die hier op korte termijn tijd voor heeft. Ik ontvang graag uw offerte per telefoon, mijn mail is tijdelijk buiten gebruik.

Kunststof kozijn met dubbel glas

Wij willen graag een indicatie van de kosten van het plaatsen van een kozijn met dubbel glas (vast, hoeft niet open te kunnen), in een opening (in een betonnen buitenmuur met bakstenen mantel) van 50cm breed en 200cm hoog op de begane grond in Schagen. Mag indicatief, hoeft geen bindende prijsopgave te zijn.

Canexel delen op een chalet vervangen door kunststof

Wij hebben een 9 jaar oud vakantiechalet dat aan de buitenzijde is betimmerd met Canexel delen. Die delen zijn in slechte staat en wij zijn in onderhandeling met de fabrikant in verband met de garantie die wij verwachten. Omdat dit lang duurt, willen we zelf alvast een vakman zoeken die voor ons een offerte kan verzorgen voor de vervanging van de Canexel delen door kunststof delen. De maat van het chalet is 3,70 x 10,0 meter. Het gaat om ongeveer 50 m² dubbelrabat, bijvoorbeeld VinylPlus of Eurotexx. De oude delen moeten afgevoerd worden. Het chalet is rondom goed toegankelijk. Ik ontvang graag uw offerte. De daadwerkelijke uitvoering zal afhangen van de uitkomst van mijn garantieverzoek.

Inbouwkast op maat maken

Wij willen een bestaande inbouwkast moderniseren. Dat houdt in nieuwe schuifdeuren, planken en aftimmeren (schuine wand). Breedte 1.35, hoogte 1,80.

Beschutting rond een stacaravan timmeren

Een houten rand aan de onderkant rondom een stacaravan plaatsen, de hoogte is 30 tot 50 cm de caravan heeft een heeft afmeting van 10 x 3,70 meter. Als het kan reageren in het Duits.

Velux dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam geleverd krijgen en laten plaatsen op zolder. Type Velux GGL PK10 2060 met geluidwerend glas en witgelakt hout. Plaatsing in week 17 (voorkeur voor 25 of 26 mei).

Taatsdeur bij de trap plaatsen

Ik heb een pand met beneden een bedrijfsruimte en boven een woonruimte. Ik wil daar boven aan de trap op de 1e verdieping een taatsdeur laten plaatsen. Ik laat het graag even inmeten en ontvang daarna uw prijsopgave.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Nu een vlizotrap in de hal. Deze vervangen voor een vaste trap. Het gat van de vlizotrap zal verplaats moeten worden. Ik heb bouwtekeningen. Ik heb betonnen verdiepingsvloeren.

Metalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de woonkamer en de werkkamer. Mijn voorkeur gaat naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 3 meter breed en 2.5 meter hoog. Het betreft een bestaande woning, een appartement. De deur komt tussen 1 muur van beton en 1 muur van gips. De voorkeur gaat uit naar staal, kleur in overleg.

Vaste trap naar zolder monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder, de zoldervloer is hout. Er zit nu vlizotrap, de nieuwe trap zal op een andere plek moeten. Het gat van de huidige vlizotrap maak ik zelf dicht.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen. Het dakraam is 1 bij 1 meter. Het gaat om een nieuw te plaatsen raam, er zit nu nog niets.

Sluitwerk vervangen van kunststof deuren

Sinds enige tijd is de klink van een van onze kunststof deuren van het merk Furh "lam". Tevens lijkt het soms moeilijk om, wanneer de deur van buitenaf op slot is gedraaid, dit van binnenuit niet of lastig open te krijgen is. Houdt dit in dat het slot aan vervanging toe is of zijn de nagemaakte sleutels dan slecht? Wat zijn de kosten voor het vervangen van een driepuntsslot en wat zijn de kosten van het vervangen van de lamme klink? Graag reactie per mail.

Trappen voorzien van laminaat

Ik ga binnenkort verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 2 trappen laten renoveren. Er ligt nu vloerbedekking op, die ik zelf zal verwijderen. Daarna wil ik er laminaat op laten leggen. Het gaat om een dichte trap met 1 kwartdraai en 12 treden naar de 1e verdieping en een dichte trap met 2x een kwart-draai en 12 treden naar de zolderverdieping. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave.

Aluminium kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen. De afmetingen worden circa 5 meter breed en 2.50 meter hoog. Wij willen graag HR++ dubbelglas in de deuren. Graag het verschil tussen hout en aluminium.

Blokhut Lantana laten plaatsen

Plaatsen blok hut Lantana zwart gebeitst, garage offerte **De blokhut Lantana is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De blokhut is vierkant en is 2 meter 50 breed en 2 meter 50 lang. Hij heeft een grondoppervlak van 6,25 vierkante meter. De nokhoogte van de blokhut is bijna 2 meter 30, de wanden zijn 1 meter 82 hoog en 2,8 centimeter dik. De blokhut heeft een dubbele deur (van 1,66 x 1,67 meter) met kunststof glas. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. **

Bestaand dakramen vervangen

De werkzaamheden zijn als volgt: Aantal dakramen: 1 dakramen Afmeting, breedte x hoogte,:114 x 118 cm Projectbeschrijving: Vervangen oude dakraam FVL4 naar nieuwe SK06 uitzettuimelvenster 114 x 118 cm. Met afwerking aan de binnenzijde, of behoud van het oude. En met verduisterend rolgordijn. Qua beglazing: Energiebalans beglazing - Standard HR++ (type 50)

Bestaand Velux dakraam vervangen

De opdracht: Type opdracht: Vervangen bestaand dakraam Uitvoerdatum Soort aanvraag: Particulier Aantal dakramen: 1 dakramen Afmeting (breedte x hoogte): 114 x 118 cm Projectbeschrijving: Vervangen oude dakraam FVL4 naar nieuwe SK06 uitzettuimelvenster SK06 114 x 118 cm met afwerking aan de binnenzijde met verduisterend rolgordijn. Qua beglazing zou ik wat meer info willen krijgen, voor ik een keuze kan maken, tussen de Energiebalans beglazing - Standaard HR++ (type 50) en de Regengeluidsreducerende beglazing, type 60.

Trappen bekleden

Ik wil graag een offerte aanvragen voor onze trappen. De trap naar de eerste verdieping is recht en we willen ook de zijkanten laten mee bekleden. De tweede trap naar de tweede verdieping is een open trap met een hoek. Hier willen we ook de zijkant en rondom de treden laten bekleding. Laagpolig tapijt en antraciet kleurig. Geen ondertapijt. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Loodsdeur vervangen

Loodsdeur vervangen.

Velux dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van 2 dakramen op de eerste verdieping. Ik wil graag dat de vakman de Velux dakramen levert en plaatst. De afmeting is ongeveer 73 bij 92 cm.

Binnendeur en deurkozijn plaatsen

Could you provide me an offer for the following installation activities: A current steel doorframe has to be dismounted. Then there has to be a hard wooden doorframe installed with a height of 260.5 cm from floor to ceiling. A "slotgat" has to be made. A stomp door has to be installed, 93 cm wide and 255 cm high, including the placing 4 RVS kogellagerscharnieren, a RVS deurkruk including rozet and loopslot. Also a door-stopper has to be placed. I am looking forward to hearing from you. I will need some help with the measurements.

Uitzetvenster vervangen

Vervangen van een lekkend vierpans uitzetvenster op zolder door een GGL-CK02 tuimelvenster (is reeds aanwezig samen met goot en waterkerend manchet). Inclusief het standaard afwerken van de binnenkant. De restmaterialen dienen door ondernemer te worden meegenomen.