Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor carport plaatsen:

Carport plaatsen

Ik wil graag een carport laten plaatsen, 606 maat 300 bij 600. Hoeft niks te worden verwijderd.
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carport plaatsen uit heel Nederland:

Carport, tuinhuis en veranda plaatsen

Wij willen graag een carport, tuinhuis en een veranda laten plaatsen. Afmetingen carport: 4 bij 6 meter Tuinhuis: Aluminium tuinhuis van 2 bij 3 meter zonder fundering met elektra Veranda: 6 bij 3,5 meter Ik ontvang graag een offerte.

Plat dak isoleren

Graag willen wij een offerte voor het isoleren van ons complete platte dak van de praktijk (+-60m2). Daarbij een verplaatsing van de regenafvoer naar voor, naar onder de carport i.v.m. het plaatsen van een regenton. Ik kan daar zelf de plek uitgraven waar de afvoer zit. Graag overleg over de dikte van de isolatie platen, zo ook de RD waarde. Is een RD waarde van 3 haalbaar in onze situatie? Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Plaatsen carport

Ik wil graag een Carport kopen bij praxis https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhuisjes-tuinopslag/carports/weka-carport-606-gr.2-6x3m/5653849 deze zou ik graag gemonteerd en geplaatst willen hebben in mijn tuin (oprit naar garage). voor de poten dan een kuil met beton lijkt mij.

Coniferenhaag verwijderen en plaatsen schutting

De coniferen haag erfafscheiding is 10 meter lang en deze zou ik van de carport willen laten verwijderen en vervangen voor een schutting met gaaspanelen. Gaaspanelen moeten tijdelijk zicht dicht gemaakt worden bijvoorbeeld met bamboematten. Aanplanten buitenzijde bamboematten met hedera (klimop). Timing van het verwijderen van de coniferen: als de palen in de grond kunnen hoeven de wortels er niet in het geheel uit, als het een en ander tot op maaiveldhoogte glad is. Graag opnemen in de offerte de afvoer van de oude coniferen en leveren en plaatsen van de schutting. Leveren en planten hedera eventueel optioneel opgeven. Hoogte carport hemelwaterafvoergoot is 2.40 meter, de hoogte van de schutting is ongeveer 2.20 meter. Graag een offerte voor de totale kosten.

Diverse klussen

Wij zouden graag carport willen plaatsen van 12 m2 Schuifwand garage Lood vervangen schoorstenen Nieuwe voordeur plaatsen Paar kleine klusjes binnenshuis

grind aanbrengen op perceel en perken invullen met beplanting

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan renoveren. We willen om het huis grind aangebracht hebben (in grindmatten + worteldoek). Dus niet alleen de oprijlaan maar ook voor, naast en achter het huis en onder de carport. Er zullen alleen voor en achter het huis een paar perken/bakken uitgespaard worden om bomen/planten te plaatsen. Totale oppervlak is ongeveer 350 m2. Naast het leggen van grind wil ik ook graag dat de hovenier meedenkt over de invulling van de verschillende perken in de tuin.

Waterput slaan en mogelijk pomp plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het slaan van een waterput voor tuinberegening. Het plaatsen van de pomp zou mogelijk ook kunnen, maar dat is afhankelijk van de kosten. De tuin is ongeveer 500 m2 en er is een carport aanwezig. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Groendak plaatsen

Ik heb interesse in een sedumdak voor op het dak van onze aanbouw. Daarnaast wil ik graag sedum laten plaatsen op een losstaand tuinhuis naast ons huis. Mijn buren willen tegelijkertijd ook sedum op hun aanbouw laten plaatsen. We hebben onderling afgesproken dat ik de offerte aanvraag voor de gehele klus en dat we het werk in één x willen laten uitvoeren. Het gaat om deze afmetingen (afgerond): 1. Dak van onze aanbouw = 50 m2. De dakconstructie is grotendeels van beton en deels (14 m2) van hout (carport). 2. Dak van ons tuinhuis = 31,5 m2. Dit dak is van hout. 3. Dak van de aanbouw van onze buren = 47 m2, Dit dak is deels van beton en deels van hout (garagedak 20 m2 en carport 15,2 m22). Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte voor de totale klus, met uitsplitsing van het werk voor beide aanbouwen en het tuinhuis. Ons huis is nieuwbouw en wordt half juli opgeleverd. Er ligt geen grind op het platte dak, omdat wij alvast rekening hebben gehouden met de plaatsing van sedum na de oplevering. Het huis van onze buren is intussen bewoond en heeft wel grind op het platte dak. Dat grind kan worden gebruikt voor de randen rond het sedumdak op alle daken (dus bij ons en bij onze buren). Er hoeft dus geen grind te worden aangeschaft. Het overtollige grind kan worden afgevoerd. We willen de klus graag eind augustus of begin september laten uitvoeren, als dat mogelijk is in jullie planning.

Aanleggen van krachtstroom

Wij zijn een sauna in de overdekte carport aan het plaatsen en moeten daarvoor krachtstroom aan laten leggen. De afstand van de meterkast naar de overdekte carport is een korte afstand waarbij de kabel over de grond gelegd kan worden of tegen de muur bevestigd kan worden

Fundering ombouw carport

±15 m2 Fundering plaatsen voor ombouw carport naar deels nieuwe entree/garage. Ik denk dat de ondergrond uit zand (gedeeltelijk) en klei bestaat.

Partners

Partners van Casius