Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor carport plaatsen:

Carport plaatsen

Ik wil graag een carport laten plaatsen, 606 maat 300 bij 600. Hoeft niks te worden verwijderd.
Onze klant uit Santpoort-Zuid (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carport plaatsen uit heel Nederland:

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil graag een metalen hekwerk, strak vormgegeven met rechte hoeken, geen rondingen of puntige bovenkant. Levering en plaatsing offreren. Bij voorkeur gecoat in zwart of antraciet. Het dient als afscheiding van een dubbele carport. De gewenste hoogte is 80 cm, de gewenste lengte 5.00 m. Als u extra foto's wilt hebben, kan ik die u toesturen.

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.

Plaatsen nieuw bitumen dakbedekking op carport

Aanbrengen bitumen dak op nieuw gebouwde carport. Oppervlakte ongeveer 33 m2. Tevens meebranden van 2 opstanden van lichtkoepels dagmaat 1 x 1 m. Dak wordt nog voorzien van underlayment platen. Aan 1 kant over bestaande dakleer aanbranden (garage) andere kant wordt door ons zelf afgewerkt.

Keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen

Ik wil Keralit op mijn voor-, zij- en achtergevel laten monteren/aanbrengen. Ik heb nu hout. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Het gaat in totaal om ongeveer 20-25 m2. Er zit nu een gat in de bekleding, dit is provisorisch gedicht, maar voordat het echt gaat lekken willen we het graag vervangen. Op de foto is van de zijgevel is onze voordeur, dat stuk moet wel gedaan worden, maar de carport ernaast niet.

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is van onze carport gewaaid tijdens storm, deze willen we graag laten vervangen. Het gaat om een vierkante bolvormige koepel, afmetingen dagmaat zijn 70 x 70 cm. De nieuwe moet dezelfde afmeting hebben. We hebben de offerte nodig voor de verzekering. Materiaal: transparant polycarbonaat (zonwerend indien mogelijk), gesloten lichtkoepel.

Lichtkoepel op de carport laten vervangen

Onze lichtkoepel is van de carport verdwenen na storm. Ik wil graag een nieuwe laten plaatsen. Afmeting dagmaat koepel is 70 x 70 cm.

Constructie berekening voor een carport maken

Ik wil een carport laten plaatsen. Ik beschik over een tekening. Voor de vergunning heb ik de constructieberekening nodig. Kunnen jullie een offerte voor mij maken?

Betonplaten voor oprit realiseren

Het betreft een oprit in combinatie met een deel onder de carport. De oprit is ca. 80 m2 en onder de carport ca. 20 m2. Ik wil de mogelijkheden bespreken om betonplaten met tussenruimte voor opvullen tegels of klinkers te plaatsen.

Carport plaatsen

Ik wil graag een Weka auto carport laten plaatsen. Ik bestel hem zelf en het moet dus alleen geplaatst worden.

Carport, tuinhuis en veranda plaatsen

Wij willen graag een carport, tuinhuis en een veranda laten plaatsen. Afmetingen carport: 4 bij 6 meter Tuinhuis: Aluminium tuinhuis van 2 bij 3 meter zonder fundering met elektra Veranda: 6 bij 3,5 meter Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius