Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Santpoort Zuid te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Santpoort Zuid heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Santpoort Zuid u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Santpoort Zuid of directe omgeving.

91 klanten uit Santpoort Zuid bevelen een bij Casius in Santpoort Zuid aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Santpoort Zuid bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Santpoort Zuid staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Santpoort Zuid:

Carport plaatsen

Ik wil graag een carport laten plaatsen, 606 maat 300 bij 600. Hoeft niks te worden verwijderd.

Hangende stalen schuifdeur monteren

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning gekocht en zijn die nu aan het verbouwen. De ruimte waar de keuken zal komen is momenteel nog leeg. Wij willen de toegang van de keuken vanuit de hal laten voorzien van een stalen schuifdeur met glas. De maat zal ongeveer 260 x 85 cm zijn. We willen die schuifdeur laten schuiven tussen 2 wanden, zodat deze helemaal verdwijnt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier in te meten en ons te adviseren. Daarna ontvang ik graag uw offerte met aparte posten voor de materialen en arbeid.

Nieuw kozijn plaatsen

Wij willen graag in een bedrijfspand een nieuw kozijn laten plaatsen boven een bestaand houten kozijn. Nu is het afgedicht met een houten schot. Er moet een bovenraam geplaatst worden. Uitvoering wederom in hout. Afmeting 340 bij 48 cm hoog. Wij willen een kiepraam, graag inbraakveilig.

Dakraam in het dak aanpassen

Ons dak heeft een hellingshoek van 14 graden. We hebben een groot dakraam met drie aaneensluitende compartimenten van (binnenmaat) 99 breed-130 cm hoog. We zouden één of meer van de ramen graag vervangen hebben door een raam dat open kan (of meerdere dus). Graag info over de mogelijkheden en prijzen.

Kunststof kozijnen in dakkapel plaatsen

Vervanging van twee aluminium kozijnen in een dakkapel. Afmetingen zijn circa twee maal 2,0 bij 1,5 meter. Huidige kozijnen eruit halen, met een aantal schroeven vast, en afvoeren. In plaats van aluminium wil ik graag kunststof kozijnen en ramen. In beide kozijnen een draai/kiepraam.

Hardhouten Cando achterdeur plaatsen

Het betreft het afhangen van een Cando achterdeur, hardhout model ml 557 hoogte 210 en breedte 83 cm. Het glazen ruit en beslag word meegeleverd maar dient wel geplaatst te worden.

Vervanging kozijn

Ik heb een raam van 2.88 bij 2.28 meter, verdeeld in 6 segmenten waarvan 2 ramen, linksboven en rechtsonder. Het onderste kozijn moet vervangen worden, alsmede een raam, rechtsonder, afmeting 88 x 110 cm.

Vervanging kozijn

Ik heb een raam van 2.88 bij 2.28 m, verdeeld in 6 segmenten waarvan 2 ramen, linksboven en rechtsonder. het onderste kozijn moet vervangen worden, alsmede een raam, rechtsonder , afmeting 88 x 110 cm.

Badkamerraam vervangen

Het badkamerraam moet vervangen worden, houtrot zit erin. Het kozijn niet. Wie kan offerte uitbrengen? Jaren 30 woning. Raam van 1,5 bij 1,5 meter. Materiaal hout.

Daggootreparatie

De kopse kant van een houten dakgoot (omlijsting) moet vernieuw worden.

Dakraam in bitumen dak

Het plaatsen van een dakraam in een flauw schuin bitumen dak van 10 graden. Het gaat om een raamopening ter grootte van circa 250 lengte x 120 breedte. Ik wil geen Velux of dakkoepel, maar gewoon glas, geluidwerend en zo goed mogelijk isolerend (HR++?). Het bitumen dak is op een hoogte van circa 3 meter en makkelijk bereikbaar vanaf de straat.

Er moeten twee bedden ingebouwd worden ...

Er moeten twee bedden ingebouwd worden zodat er laden ondergeschoven kunnen worden. De laden zijn al klaar. Twee bestaande bedden moet daarvoor op poten worden gezet en moeten een ombouw krijgen. Mag ook eerder begonnen worden dan genoemde termijn!

1 kozijn bijwerken en 1 niet sluitende ...

1 kozijn bijwerken en 1 niet sluitende schuurdeur repareren en slot maken. Tevens kozijn en deur schilderen.

verschillende klussen. - vloerplanken ...

verschillende klussen. - vloerplanken maken/vernieuwen - planken maken - servieskast maken - dakkapel aftimmeren

Vervangen van een raam met dorpel aan de ...

Vervangen van een raam met dorpel aan de tuinzijde van het huis door een deur. Er dienen tevens een aantal raamdorpelstenen te worden ingekort. Deur breedte 78 cm. Een tweede klus is het vervangen van een rij kantpannen aan de zijkant van de woning door nieuwe pannen. Vermoedelijk dient hierbij 1 a 2 planken van het dakbeschot te worden vervangen.

verlaagd plafond

verlaagd plafond