Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor veranda/ overkapping bouwen:

Veranda/ overkapping bouwen

We willen een houten veranda aan huis met een redelijke prijs. De foto laat zien wat we ongeveer willen hebben. De maten zijn: Diepte 150 cm en de breedte 230 cm. Het wordt gebouwd op een houten vloer. Fundering is denk ik niet nodig. Voor het dak willen we graag advies over de verschillende mogelijkheden. Mogelijk polycarbonaat platen en een goed afwateringssysteem. Wij willen eventueel ons tuin verhogen en weer met bestaande klinkers bestraten.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor veranda/ overkapping bouwen uit heel Nederland:

Fundering voor veranda overkapping

Ik wil graag een betonnen vloer in mijn achtertuin laten storten. Het gaat om de vloer voor onder het schuifpui die geplaatst gaat worden. Ik heb zelf al het gedeelte afgegraven dus gaat puur om het storten van de vloer. De afmetingen zijn 5.50 m lang 20cm breed en 20 cm diep. De achtertuin is te bereiken via een kleine achterom.

Veranda plaatsen

Wij hebben een overkapping die we dicht willen hebben. Dat wil zeggen zijkanten erin en een schuifpui voor. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden. Afm 500 x 400 Meerdere foto’s op aanvraag beschikbaarheid

Overkapping schoonmaken

Ik wil graag onze overkapping van de veranda laten schoonmaken. Het gaat om een polycarbonaat dak van 5 x 3,5. Woonplaats Zwolle.

Terrasoverkapping voor de veranda realiseren

Wij hebben een groot terras en willen heel graag een overkapping, alleen weten we niet hoe! (Zie foto). Heel graag ontvangen wij advies en offerte van wat er mogelijk is.

Onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak

Wij willen graag een overkapping aanleggen in onze achtertuin (die 115 m2 is). Achterin de tuin is nu een grasveld, die willen we inruilen voor een schuur met daaraan vast een veranda overpakking.( l-vorming). Bijgaand heb ik het kadaster toegevoegd. We willen graag mooie grote tegels en plantenbakken. In totaal gaat het om 36 m2. Ik bespreek graag de exacte uitvoering met de vakman.

Ontwerpen en aanleggen tuin

Voor ons nieuw aangekocht huis zouden we graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren/opnieuw ontwerpen van onze tuin (60 m2) Hieronder onze tuinwensen. Bijgevoegd de plattegrond en foto's van de tuin in huidige staat. - tuin moet kindvriendelijk /modern zijn - gazon van +/- 25/30 m2 - terras aan het huis kant - eventueel overkapping of pergola/veranda aan de achterkant bij het tuinhuis (hoor graag jullie ideeën wat leuk in die hoek zou passen ook qua bezonning) - terrassen van grote stenen tegels of vlonders - schuttingen aan beide zijde beplant met klimop, verder beplanting aan de zijkanten mogelijk -tuin is te bereiken via een balkon van 6m2 (1 x 6m), heb je daar nog ideeën voor om dit op te leuken? - eventueel lichtplan, niks te geks, maar als de tuin toch opnieuw aangelegd wordt misschien handig om op enkele punten lampen te plaatsen. -tuin is gelegen op het westen (zon in zomer van 12 tot 19). Betreft stadstuin zonder achterom, echter gaan we verbouwen dus er kan prima door het huis materialen worden vervoerd.

Serre plaatsen en schuurtje afbreken

Wij willen een serre plaatsen waar nu ons schuurtje is. Het schuurtje is bevestigd aan huis en is circa 4 meter bij 2 meter diep. Er is dus al een fundering en een vergunning is niet nodig. Aan de serre dient een in de nabije toekomst een overkapping en een veranda geplaatst te worden. Het schuurtje zou verwijdert moeten worden. We willen waarschijnlijk hout en glas. Elektra zou niet nodig zijn. De serre komt aan de achterzijde en er is makkelijk binnen te komen. Aan de achterkant is een parkeerplaats. Wij willen graag rond het voorjaar van 2020 beginnen.

Overkapping/ veranda laten plaatsen

We willen graag een vrijstaande veranda in de tuin. Hij moet geschikt zijn voor ca 12-15 personen en af te sluiten met een glazen schuifwand. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar kunststof, en zouden we er graag een houtkachel in willen hebben. Ik denk aan een afmeting van 7.5 bij 2.5 meter, maar ik ontvang graag uw advies.

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken in de serre veranda

Ik heb een overkapping achter het huis welke dicht gemaakt is met schuifdeuren. Onder deze overkapping zit echter de uitvoer van de afzuigkap. Nu wil ik graag door het dak van mijn overkapping (polycarbonaat, kanaalplaten) een afvoer hebben. Dus een chromen buis vanuit de uitvoer afzuigkap door dak naar boven zodat de etenslucht naar boven gaat en niet onder overkapping blijft hangen. De dakdoorvoer is ongeveer 10 cm. Het gaat om het gat in het dak maken.

Dicht maken van een overkapping

Ik wil graag een bestaande overkapping laten dicht maken tot een extra ruimte met toch een beetje het behoud van een overkapping/ veranda gevoel. zijwanden moeten dicht gemaakt worden en de voorkant moet een eventuele glazen wand/deur... de oppervlakte is ongeveer 18 vierkante meter. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius