Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kattenren tegen het huis aan:

Kattenren tegen het huis aan

Ik wil graag een katten ren laten maken. Tegen het huis aan, breedte ongeveer 4 meter en diep 2 meter. De beide zijkanten wil ik graag dicht hebben, met een dicht dak en de rest gaas met een afsluitbare deur. Hoogte 2.20. Moet er wel als een katten ren uitzien omdat het de vervanging is van onze huidige katten ren. Foto nr. 1 en 2 zijn van de huidige . Foto een voorbeeld waarvan ik de voorkant mooi vind. Er moet ook een zonnescherm van afgehaald worden. De bestaande panelen die kunnen opnieuw gebruikt worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Kan de vakman mij hierover adviseren?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenren tegen het huis aan uit heel Nederland:

Overdekte kattenren in tuin maken

Ik wil graag een overdekte kattenren laten plaatsen tegen mijn achterkant van mijn huis. Deze kant van het huis grenst aan mijn tuin, dus de muur heeft een tuindeur en slaapkamerraam. De lengte is 460 cm de hoogte is 241 cm en de diepte is 278 cm. Er moet een deur in zodat ik naar de rest van de tuin kan. Aan de kant van het slaapkamerraam grenst de schutting.

Kattenluik in nieuwe dubbel glasplaat plaatsen

Mijn man en ik willen een kattenren in de tuin vastgemaakt aan het huis met een kattenluik in een (op dit moment dichtgemaakt) raam, zodat de kat vanuit het huis naar de kattenren kan. Het gaat om dubbelglas wat op dit moment is dichtgemaakt, betreft de buitenkant (dit kunt u zien in de bijlage hoe het nu is dichtgemaakt). De binnenkant is dichtgemaakt met één enkele houten plaat. Onze vraag is of jullie het nu nog dichtgemaakte deel weer open kunnen maken, het raam opmeten en dan een nieuw dubbelglas raam maken met daarin een kattenluik voor de kat, dan het oude raam eruit en het nieuwe raam erin. Daarna kan het gewoon open blijven. Wat we wel weten is dat het raam ongeveer 45 cm breed is en de kat ongeveer 20 cm breed, dus is ook onze vraag of daar iets passend voor te maken is. Graag ontvangen wij een vrijblijvende, gedetailleerde offerte.

Kattenren maken

Mits het voor mij niet te duur is/wordt een kattenren 3 of 4 meter lang en 1.80 hoog met gaas. Kat zit 's nacht in huis. Zo simpel mogelijk, het is alleen dat de buren geen last van de kat hebben en kat naar buiten kan kijken, zonder weg te kunnen lopen. Ik heb al grindstenen gekregen voor de bodem. En er staat een schutting waar de ren tegenaan moet staat, er is geen andere plek.

Kattenren in de tuin maken

Wij willen graag een kattenren langs de zijgevel van ons huis laten plaatsen, waarbij de bovenkant dicht is. Ook willen we er graag een deur in hebben. De afmetingen zijn ongeveer 5 m bij 2 m en 2,5 m hoog. Materiaalkeuze graag met u bespreken.

Bouwen van een kattenren

Een kattenren aangebouwd aan een blokhut tot het huis, afstand ongeveer 6 meter, dak gedekt met transparante golfplaat. Het maken van een kattenluik in een bestaand raam. Glas eruit, kattenluik erin, passend in bijvoorbeeld een okoumeplaat.