Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor bedienbare garagedeur monteren:

Bedienbare garagedeur monteren

Er is een garagedeur in de garage gemonteerd, omdat zowel ik als mijn vrouw gehandicapt zijn. Wij willen de garagedeur laten uitrusten met GDK 800. De montage kunnen we zelf niet. Kunt u het GDK aan de garagedeur monteren en bedienbaar maken?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bedienbare garagedeur monteren uit heel Nederland:

Garage bouwen en metselen

In mijn tuin wil ik een garage laten metselen/bouwen. Een fundering op 4 palen ligt er al. De fundering is 6 meter lang en 3. 20 meter breed. Met een plat dak en een elektrische bedienbare garagedeur. Geen andere ramen of deuren. Ook elektra naar de garage brengen. De stenen kan ik eventueel aanleveren.

Garage aan zijkant hoekhuis aanbouwen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbouwen van een garage aan de zijmuur (beton tunnelbouw met schoon metselwerk) van ons hoekhuis. Op dit moment staat daar een houten berging. Het huis is vrij nieuw (eind 2011). Hierbij de volgende uitgangspunten: - Afmetingen buitenzijde 3,2 x 8 meter - Documentatie voor aanvraag vergunning in overleg - Spouwmuur met schoon metselwerk in dezelfde kleur/ stijl als huidige buitenmuren - Plat dak van houten balken met bitumen dakbekking (isolatie?) - Aan de voorzijde voorzien van elektrisch bedienbare garagedeur - Aan de achterzijde voorzien van hardhouten loopdeur/kozijn. Deze kan eventueel uit de huidige berging worden hergebruikt. Naast de deur een raam met dubbelglas - Overige afwerking buitenzijde onderhoudsarm (trespa?) - Voorzien van strakke gietvloer - Voorzien van hemelwaterafvoer. Er ligt een afvoerleiding voor regenwater rondom het huis (er zijn tekeningen van) - Heipalen en ringfundering (incl. uitgraven) verzorgen - De huidige berging zal ik zelf weghalen, de fundering (dikke betonnen plaat) zal blijven liggen. Die kan eventueel onderdeel worden van de vloer of moet weggehaald worden. - Het daklood van de bestaande berging zit in het huidige metselwerk (in de voeg). Dit moet tijdens het metselen van de nieuwe muur opnieuw gevoegd worden. - Elektra kan ik eventueel zelf doen maar als optie aanbieden. Het gaat om een lichtpunt binnen en buiten (voorzijde en achterzijde) en een paar wandcontactdozen. Er moet wel een drietal YMVK kabel naar binnen gehaald worden - De huidige woonkamer heeft al een uitbouw aan de achterzijde (vanaf nieuwbouw). De achtergevel zou gelijk komen met de achtergevel van de garage. De uitbouw heeft een plat dak. Wordt dit platte dak doorgetrokken naar de garage? - We zitten te denken aan een doorgang naar de huiskamer. Echter dit hangt een beetje af van de haalbaarheid en de prijs. Is dat als optie aan te bieden?

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen

Geïsoleerde garage met bergzolder, berging en overkapping bouwen; - Een garage met spouwmuur van 5.50 meter x 4.50 meter x 2.40 meter met bergzolder/vliering met puntdak, vloeistof dichte vloer, systeem plafond met 10 licht armaturen van 50 x 50 en een elektrisch bedienbare garagedeur. De gevel met een gebakken steen aan de buitenzijde, de binnenzijde mag een betonsteen zijn. Het dak hoeft niet geïsoleerd te zijn. - Een berging enkelsteens van 3.78 meter x 2.90 meter met plat dak en 2x raam enkel glas van 1.20 meter x 0.45 meter. En een loopdeur van de berging naar de garage toe. - Aan de berging vast een overkapping van 3.78 meter x 2.65 meter met plat dak en een houten toegangspoort. Alle 4 de ruimtes voorzien van elektra. De fundering is al aanwezig. Graag per mail een indicatie van kosten met een opsplitsing van uren en materialen.

Garagedeur door sectionaaldeur vervangen

Het vervangen van een metalen garagedeur van ca 2,30 x 2,10 m door een elektrisch bedienbare sectional deur.

Diverse klussen in ons huis

Klussen in ons huis, liefst uit te voeren in juli/augustus tijdens onze vakantie. A. Pui plaatsen A.1. Verwijderen en afvoeren van elektrisch bedienbare garagedeur (Bosch) van 3.95 breed. A.2. Maken en plaatsen van simpele pui in de garage (deur+2 ramen, uitgevoerd in hout en glas) B. Van de garage 2 slaapkamers maken B.1. Plaatsen van tussenwand B.2. Toegangsdeur naar slaapkamer 1 maken vanuit huidige washok B.3. Verwarming aanleggen in slaapkamer 2 B.4. Wanden van slaapkamer 1 en 2 stucen en behangklaar maken C. Terras (4x3m) opknappen C.1. Vermolmde planken verwijderen C.2. Nieuw terras aanleggen: bestraten of van hout (goedkoopste oplossing heeft voorkeur) D. Binnenschilder- en stucwerk D.1. Al het houtwerk verven (kozijnen, deuren, trappen en balustrades) D.2

Vervanging garagedeur

Ik heb een vrijstaande garage waar een deur van ongeveer 2 x 2 meter in zit. Ik wil dat er een nieuwe bredere electrisch bedienbare deur in komt. Betreft het ook het leveren van de deur. Materiaal in overleg.

Monteren van een elektrisch bedienbare ...

Monteren van een elektrisch bedienbare originele Hormann sectionnal garagedeur. De garagedeur is compleet en nieuw aangeschaft in juli 2009. Type deur: Hormann EPU40 staal met M profiel, Z beslag. afm:hoogte x breedte= 2300 x 2375 mm. Inclusief montage van de motor.(stroompunt aanwezig). De oude garagedeur wordt door mijzelf gedemonteerd en afgevoerd.

Ik wil een bestaande garage slopen. En ...

Ik wil een bestaande garage slopen. En een nieuwe met verdieping terug plaatsen. De oppervlakte is plusminus 7m x 4m. Mijn buren aan één kant hebben al een soortgelijke garage staan. Dus daar kan tegenaan gebouwd worden. Hoeven geen spouwmuren te worden. Garage is alleen voor opslag en auto. Graag een elektrisch bedienbare garagedeur en aan de kant van het huis een loopdeur. Ramen zijn niet nodig.

Herenhuis, 9x9m met bijkeuken en garage ...

Herenhuis, 9x9m met bijkeuken en garage van 7x4m. In badkamer en wc tot boven betegeld, hangende toilets. Badkamer met vloerverwarming, bad en douche dubbele wastafel. Begane grond en 1e verdieping met rechte muren. Met stolpdak. Op zolder nog 2 slaapkamers met 2 dakramen. Elektrisch bedienbare garagedeur (geen kanteldeur).

Vervanging bestaande garagedeur door ...

Vervanging bestaande garagedeur door vanuit auto/op afstand bedienbare "sectionaaldeur", in dezelfde kleur als bestaande deur (wellicht kan bestaande deur worden gehandhaafd!?).