Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Purmerend:

Grote voorkozijn (BG) vernieuwen door kunststof

Voorkozijn grote raam voorzijde begane grond is aangetast door houtrot en moet worden vervangen. Liefst kunststof. Maten 3,14 meter breed x 2,03 meter hoog. Nu hebben we alleen 1 te openen bovenlicht erin (zie foto) maar in het nieuwe kozijn willen we onder het bovenlicht ook nog graag een draai-kiep-raam erin.

Vervangen dakramen

Twee dakramen vervangen maat 134/140 en een dakraam maat 78/140 vervangen

Veranda/ overkapping bouwen

We willen een houten veranda aan huis met een redelijke prijs. De foto laat zien wat we ongeveer willen hebben. De maten zijn: Diepte 150 cm en de breedte 230 cm. Het wordt gebouwd op een houten vloer. Fundering is denk ik niet nodig. Voor het dak willen we graag advies over de verschillende mogelijkheden. Mogelijk polycarbonaat platen en een goed afwateringssysteem. Wij willen eventueel ons tuin verhogen en weer met bestaande klinkers bestraten.

Deurhendel en slot maken in kunststof schuifpui

Graag wil ik advies vragen omtrent het volgende. In onze koopwoning zit een grote kunststof schuifpui. Helaas zit er alleen aan de binnenzijde een hendel om de pui te openen. Graag zouden wij dit ook aan de buitenzijde willen met slot maar vragen wij ons af of dit mogelijk is zonder dat wij een hele nieuwe schuifpui moeten aanschaffen. Onbekend is waar de schuifpui vandaan komt, deze zat al in de woning. Ookal bij de vorige bewoners.

6 nieuwe binnendeuren opdek incl montage

Wij willen onze binnendeuren vervangen. 5x witte afgelakte opdekdeuren en 1 zwarte (met glas) opdekdeur. Aanschaf plus montage.

Dorpel vervangen

De natuurstenen dorpel van mijn voordeur is geheel door midden en moet vervangen worden. Aan een kant zit hij vast aan het deurkozijn. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Raam plaatsen op schuin dak

Voor meer licht willen we graag een extra raam laten plaatsen op een schuin dak. Het is een dak met dakpannen. Er hoeft geen balk of iets dergelijks te worden verplaatst. We willen graag een breed raam van ongeveer 117 cm breed (mag wat kleiner eventueel) met een hoogte van 70 cm (mag ook iets kleiner eventueel). Het hoeft geen raam te zijn dat open kan. Graag de goedkoopste mogelijkheid (als dat wél een raam is dat open kan is dat ook goed). Graag ontvangen we een offerte voor de aankoop van het raam inclusief plaatsing. Glas: de meest gekozen soort Geen kunststof, houten lijst.

Vloerbekleding van trap verwijderen en schilderklaar maken

Ik wil de trapvloerbedekking laten verwijderen en de lijmresten verwijderen. Het gaat om 13 treden. Graag ontvang ik een offerte.

Rotte dorpel vervangen door een dts dorpel

De onderdorpel van de schuifpui over een lengte van 3 meter is rot, deze dient te worden vervangen hardhout of het liefst DTS. Eventueel de 3 staanders circa tot 15 cm hoogte vervangen door hardhout DTS.

Trapgat maken en vaste trap plaatsen

Momenteel heb ik in de huurwoning een vlizotrap. Omdat ik medisch ben heb ik bij de woningbouw vereniging een aanvraag gedaan om een vaste trap naar zolder te laten plaatsen, en heb akkoord gekregen. Ik kan namelijk niet die trap op en af en wil heel graag mijn wasmachine daar plaatsen want de badkamer is daar echt te klein voor. Ik kom graag in contact met een trapspecialist die bij mij de situatie komt bekijken en een offerte kan opmaken.

De oude schuurdeur vervangen

Schuurdeur is gebroken dus er moet een andere in. Heb nog geen andere deur wel al wat gezien maar oude gaat ook niet meer dicht dus zit beetje haast bij. heb zelf 82.3*200 gemeten. maar allebei op 1 punt.

Tuin poort laten repareren

Onze tuin poort is er afgevallen. Het is de bedoeling dat deze op een goede manier opnieuw wordt gemonteerd, ook willen wij hier een slot in realiseren. Graag ook meenemen in de offerte.

Binnendeur afhangen

Ik wil een binnendeur laten afhangen.

Zinken bekleding op houten balken aanbrengen

Aan de achterzijde v/h/ huis bevinden zich een 3-tal balken. Deze zijn opgebouwd uit planken. Helaas hebben de vorige bewoners, deze balken niet geverfd. Waardoor de bovenste plank flink is aangetast door het weer. Verven hebben we meerdere keren geprobeerd, werkt niet. Vandaar dat we willen kijken of het bedekken van de bovenkant met zink, een betere / haalbare oplossing is. De balken zij 7 meter lang, en 15 cm dik. 2 balken zijn vrij. Op de derde balk rust wel een raster als afscherming van een klein balkon. Met een trap is de situatie goed toegankelijk.

Ontwricht raam repareren

Bovenraam is licht ontwricht op het bovenste scharnier, daardoor loopt raam aan in het kozijn. Het gaat om een raam van ongeveer 1 bij 0,8 meter.

Boei schuur vervangen

Boei schuur moet vervangen worden aan 1 zijde. Een deel van het hout is al verwijderd. Schuur is ongeveer 2.80 meter. Kleine klus, maar wat wel goed moet gebeuren. Wij hebben de ervaring niet. Ik zal dankbaar zijn als iemand dat wil doen.

Tuimelraam op zolder vervangen

Tuimelraam bestaat al ruim 30 jaar en is 1.10 x 1.10 meter. Er is een kleine lekkage op/naast het raam, dus moet ook verholpen worden. Ik vrees dat het complete raam vervangen moet worden. Graag een opgave van een houten raam/kozijn en kunststof.

Afhangen voordeur

Het afhangen/plaatsen van een nieuwe hardhouten voordeur in een bestaand kozijn. Maat deur 88 x 201,5 cm. De huidige deur is een linksdraaiende deur met oplegslot. De nieuwe deur een deur waar een driepuntssluiting ingefreesd moet worden en pas gemaakt moet worden in het kozijn alsmede het monteren van het deurbeslag. Naast de deur zijn drie enkele ruitjes boven elkaar geplaatst. Dit moet dichtgezet worden met een houten plaat.

Deur van de meterkast vervangen

Ik wil graag de deur van de meterkast laten vervangen. Afmetingen weet ik niet exact maar hoogte van ons plafond is 270 meter. Het is als het goed is een standaard maat. De oude deur zou dan ook afgevoerd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen huidige dakraam

Het huidige dakraam wil ik laten vervangen door een tuimelraam van 78 x 98 cm. Het huidige raam is kleiner (50 x 45 cm) dus de opening zou groter gemaakt moeten worden. De bovenkant van het nieuwe raam moet op dezelfde hoogte komen als het huidige raam in verband met de zonnepanelen. Afvoeren van het raam doe ik zelf. Er is heel makkelijk bij te komen met een ladder.

Het realiseren van twee dichte trappen in een woning

Ik zoek een trappenspecialist die in mijn woning 2 open spiltrappen kan verwijderen en twee dichte trappen kan realiseren. Het betreft een basis trap omdat deze waarschijnlijk nog bekleed zal worden. Er dient waarschijnlijk geen extra of nieuw gat gemaakt te worden in de plafonds ten behoeve van de nieuwe trappen.

Houten binnendeuren leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die 2 binnendeuren kan leveren en plaatsen. Ik wil 1 gladde deur en 1 deur met glas. De deuren moeten waarschijnlijk korter zijn dan de doorsnee maten in verband met een verhoogde vloer in de woning. Het moeten houten deuren zijn.

Plaatsen klein dakraam zolder

Wij willen graag een klein Fakro dakraam laten plaatsen in onze installatie ruimte, zodat er meer licht in de hal op zolder valt. En dat er meer licht in de installatie ruimte is. Zie ook de bijgevoegde foto voor meer duidelijkheid (blauwe stuk). Het raam moet zo klein mogelijk zijn. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe Veluxramen laten realiseren in het dak, hiervoor moeten er nog openingen gemaakt worden. Hiervoor moet er een rolsteiger worden gebruikt. Type GGU MK08 (elektrisch) met elektrische zonwering type MK08 MML 5060 Volledig transparant.

Dakraam vervangen

Ik wil mijn dakraam laten vervangen door een nieuw dakraam van 60 bij 80 cm. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.