Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Purmerend of directe omgeving.

1301 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: overkapping realiseren, 2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren, voordeur inclusief kozijn vervangen, vervangen kozijnen/pui, trapbekleding renoveren, ventilatierooster in de schuifpui aanbrengen, vervangen kozijnen, kozijnen vervangen incl HR++(+), dakraam/dakramen, stalen binnendeur maken, stalen deuren monteren, vervangen van trap, harmonicadeuren op maat installeren, vlizotrap vervangen, dichte trap met balustrade plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Purmerend:

Beschadigde deur repareren

Ik zou graag offertes willen om de deur te laten repareren, zodat ik deze naar de verzekering kan sturen en daarna de opdracht kan geven ter reparatie.

Kamerhoge deur plaatsen

Ik wil een kamer hoge hippe deur laten plaatsen. Het gaat om een glazen deur met stalen frame. De deur is ongeveer 270 bij 1 meter. De deur moet nog gemaakt worden.

Houten kozijn vervangen of repareren

Heb een keukenraam waar de onderdorpel van rot is en deel van de stijlen. Onderdorpel is 111 cm bij 4,5 cm en de stijlen zijn 140 cm bij 4,5. Stijlen kunnen eventueel ook deels vervangen en gerepareerd worden. Wil graag all in offerte en weten of er garantie is.

Vier binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 nieuwe binnendeuren met kozijn. Het kozijn komt tot aan het plafond. De deuren wil ik stomp hebben zonder bewerking, dus helemaal glad. Beslag heb ik al.

Fenstro zolderraam vervangen

Het gaat om het vervangen van een zolderraampje van 45 x 55 cm. Ik heb een Fenstro dakraam met geïntrigeerd gootstuk en inclusief manchet nieuw in verpakking op locatie.

Oude plafond door gipsplaten vervangen

Oude plafond van woning vervangen door gipsplaten. Oppervlakte per verdieping 45m2 ongeveer. Materialen worden zelf aangeschaft. Wij zijn voornemens een woning te kopen maar we willen graag weten wat bepaalde kosten zijn. Dus graag vrijblijvende offerte.

Binnenkozijnen vervangen

Vervangen van stalen kozijnen door houten kozijnen: deur hal naar kamer en deur wc.

Houten boeiboord vervangen

Ik wil aan de voorkant van mijn huis over de gehele breedte (ongeveer 6 m) het houten boeiboord laten vervangen (door wederom houten panelen). Het hoeft geen duurzame oplossing want we gaan binnenkort verhuizen.

Binnendeur afhangen

Nieuwe deur plaatsen/afhangen, de oude deur wordt vervangen

Bedienbare garagedeur monteren

Er is een garagedeur in de garage gemonteerd, omdat zowel ik als mijn vrouw gehandicapt zijn. Wij willen de garagedeur laten uitrusten met GDK 800. De montage kunnen we zelf niet. Kunt u het GDK aan de garagedeur monteren en bedienbaar maken?

Aluminium kozijn met slank profiel plaatsen

Aluminium met slank profiel (met glas).

Hardhouten kozijnen plaatsen

Ik heb een huis gekocht en wil graag alle kozijnen vervangen. Ik wil er weer hardhouten kozijnen voor terug. Het gaat om totaal 6 kozijnen.

Rail van houten schuifpui repareren

Van mijn houten schuifpui is de geleider afgebroken en staat nu op de onderste rail welke op de drempel is gemonteerd. De rail met de diverse onderdelen dient vervangen te worden (schuifpui is 139 cm breed) en zo nodig ook de rail waarlangs de schuifpui wordt open geschoven (300 cm) Ik heb eventueel foto's beschikbaar.

Taatsdeuren plaatsen in Picasso-stijl

Taatsdeuren plaatsen van 3,06 meter breed en ongeveer 2,50 meter hoog. Graag in Picasso-stijl aluminium met een slank profiel (met glas).

Scheidingswand plaatsen met schuifdeur

Opsplitsen woonkamer om extra slaapkamer te maken. Meer informatie: - breedte 5160 mm - hoogte 269 mm Scheidingswand dient geluiddicht te zijn door middel van isolatie. Graag frame met hout. Tevens een een deuropening voor een schuifdeur op rail. Verder rekening houden met klein elektrawerk. Opdracht zal 1e week van mei moeten worden uitgevoerd. Materiaal opnemen in de offerte.

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Een hardhouten Merbau of Jatoba trap naar de zolder moet worden schoongemaakt van beits die erop zit. Met afbijtmiddel gaat het moeizaam eraf en ik kan niet overal bij komen. Ik wil de trap uiteindelijk zelf voorpigmenteren met een loog en afwerken met olie. Het is belangrijk dat de trap overal goed kaal is. Wat is de prijs voor het laten stralen van een dertien treden open wenteltrap naar de zolder..?

Raam vervangen

Ons raam gaat niet meer dicht en is verrot dus willen wij graag een ander raam en dan van kunststof. Het is een UK08 raam met de afmeting van 134 x 140 cm. Wie kan ons komen helpen?

Montage van een kast

Ik wil 3 kledingkasten van 206 cm hoog, 180 cm breed en 63 cm diep laten monteren.

Verplaatsen trapgat en plaatsen vaste zoldertrap

Ik wil een vaste houten trap naar zolder, er is nu een vliering, deze moet weg, vloeren in de woning bestaan uit hout, aanzicht muur 170, links 135, rechts 130, hoogte vloer plafond 2.40 m (maten kunnen afwijken). Het betreft een huurwoning ben hierdoor scherper op de prijs. Afwerking graag meenemen in offerte.

Meerpuntsluiting achterdeur vervangen

Driepuntsluiting van de achterdeur vervangen. De (30 jaar) oude rolnoksluiting met slot (doornmaat 40) vervangen, inclusief eventueel freeswerk.

Kunststof dakramen leveren en monteren

Het gaat om 2 kunststof ramen van 78 bij 98 cm. Leveren en monteren. Graag een prijsopgave.

Aluminium taatsdeur plaatsen

Ik wil een aluminium taatsdeur laten maken en plaatsen. Het gaat om 1 deur van 1,20 breed en een paneel van 43 cm, met een hoogte van 2,53 meter. Deuren met een roe verdeling van 4 met witte coating, veiligheidsglas van 6 mm met folie ertussen. Het aluminium moet een slank profiel (met glas) hebben.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten plaatsen van de Praxis. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten. De oude deur kan ik zelf afvoeren. De deur is 87 bij 203 cm.

Liggende glaslat vervangen

De glaslat in de huidige woning is beschadigd en dient te worden vervangen. Het raam is 1,8 meter x 1,5 meter op de begane grond. Schilderen is niet nodig. Graag voor 1 februari dan wordt het huis opgeleverd. Kan eventueel daarna, hij is dan wel verhuisd en zoekt ook voor zijn nieuwe huis nog iemand die kozijnen kan plaatsen en allerlei klussen kan uitvoeren.

Herstellen kozijn en vervangen raam na inbraak

Ik wil graag de schade laten herstellen die is ontstaan door een inbraak. Het gaat om een raamkozijn met de gehele maat van ongeveer 150 cm breed. Hierin zit 1 bewegend deel (ongeveer 75 cm) waarin het glas stuk is en vervangen moet worden. Werkzaamheden betreffen: - Vervangen bewegend raam en kozijn. - Reparatie/vervangen "buiten" kozijn (koevoet schade).