Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten trap plaatsen:

Houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouw project ben ik op zoek naar een offerte voor een houten trap. De verdiepingshoogte is 2800 mm, maat trapgat is 1900 x 1000 mm de trap kan of met een 1 boven kwart of met een boven en onder kwart. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk u offerte.
Onze klant uit Petten (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten trap plaatsen uit heel Nederland:

Dak opbouw maken op basis van tekening (vergunning is binnen)

Wij willen graag een dak opbouw realiseren ik heb alle tekeningen en vergunning krijg ik deze week binnen. Zou graag een offerte willen opvragen voor deze dakopbouw. Bouwjaar woning 1999. Betonnen dak onder flauwe hoek. Het wordt een houten opbouw. Bouwtekening heb ik laten maken en kan die nasturen. Ik wil 'm casco met een trap er in. Kalzip-dak zit er nu op. We willen een zelfde dakbedekking op de opbouw Ik werk zelf als loodgieter en maak m zelf af. Afmeting 9 x 4,5 meter. Bij voorkeur in augustus starten.

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.

Trap en muren trapopgang schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen en kitten van een open trap. Het betreft een houten trap in een Schilderen/ kitten van een recent opgeleverde open trap met 15 treden. De kleur graag in hoogglans wit. Tevens hekjes rond trap zolder. Muren trapopgang schilderen. De trap hoeft waarschijnlijk niet geschuurd te worden.

Verdiepingsvloer maken in voormalig winkel/woonpand

In oud pand (voormalig winkel/woonpand) een nieuwe verdiepingsvloer maken. Afm. ca. 4 x 6 meter. Stalen bint(en), balklaag. In bestaande houten vloer (balken/planken) trapgat uitzagen ca. 3 x 1 meter. Exacte maat nog te bepalen op basis van nieuwe trap.

Zolder verbouwen tot leefruimte met dakraam en nieuwe trap

Graag wil ik een grove inschatting van realiseren van een slaapkamer op de zolder. Eventueel met apart toilet/ fontein. Er is nog water en geen afvoer maar het zit recht De trap moet op een andere plek komen. Dus een nieuwe opening maken daarvoor. Het zijn houten vloer. Bouwjaar 1923. Maten van de zolder: 4,80 x 7,80 x 1,70 Er is een eenvoudige isolatie van het dak waar je nu tegenaan kijkt. Die moet met beplating of iets dergelijks dichtgezet worden. Vloer is eenvoudig afgewerkt en waarschijnlijk niet geïsoleerd. We willen daar vooral het geluid isoleren. Ook moet er een dakraam gemaakt worden. De wens is een afmeting van ongeveer 120 x 70 cm

houten trap opnieuw bekleden

De trap opnieuw bekleden met houten traprenovatiedelen. 13 treden met linkse hoek. Betreft standaard dichte trap uit 1980. Met stootborden. Ik zorg er voor dat de trap kaal is als u begint.

Tapijt trappen verwijderen en houten trap schilderen

Wij willen het tapijt in ons trappenhuis laten verwijderen + de lijmresten. Het hout onder het tapijt zouden we graag willen laten schilderen. Het gaat om twee trappen met ieder 1 bocht + twee keer een overloop in een oud pand (1896).

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Anti slip in een houten trap frezen

Betreft zoldertrap met 13 treden.

Vloerbedekking en lijmresten trap verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking en lijmresten van een houten trap met draai en 13 treden met zijkanten. Zijkanten alleen lijmresten. Stootborden zijn al kaal.

Partners

Partners van Casius