Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Petten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Petten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Petten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Petten of directe omgeving.

11 klanten uit Petten bevelen een bij Casius in Petten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Petten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: veranda realiseren achterkant huis, 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, verschillende buiten werkzaamheden: houten latjes dak vervangen, onderframe dakkapel vervangen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en kozijnen voor aanbouw, buitendeur monteren en aanschaffen, timmerwerk onderkant dakgoot, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, garage- en carportbouw of kozijnen, deuren en dakramen in Petten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Petten:

Houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouw project ben ik op zoek naar een offerte voor een houten trap. De verdiepingshoogte is 2800 mm, maat trapgat is 1900 x 1000 mm de trap kan of met een 1 boven kwart of met een boven en onder kwart. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk u offerte.

Garagebouw: garage laten bouwen

Wat kost het bouwen van een garage van 4 meter breed en 7,5 meter lang met puntdak. Dubbelsteens uitgevoerd met electrische sectionaaldeur, loopdeur en 2 ramen.

Kozijnen met kunststof harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen in de woonkamer aan de tuinzijde. Het gaat om een kozijn van 3500 bij 2300 mm.

Windscherm met glas maken

Wij willen bij onze caravan een windscherm met glas laten maken. De lengte moet 2.50 meter worden en de hoogte 1.80 tot 2 meter. Het scherm in 2 delen en wordt aan één kant aan de caravan bevestigd en de andere kant op wieltjes gezet, zodat deze teruggedraaid en vastgezet kan worden naar de caravan toe. Dit vanwege de wind wanneer wij er niet zijn.

Vervangen kanteldeur

Vervangen van een garage kanteldeur. Verwijderen oude kanteldeur, leveren en aanbrengen nieuwe kanteldeur en afvoeren oude kanteldeur.