Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking):

Dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)

In het platte dak van onze woning zit al een koepel maar wij willen er nog een bij voor een andere ruimte. Zal gaan om een handmatige variant van ca. 80 x 80 cm met ventilatiestand. Koepel mag door u ingekocht / geleverd worden als dit interessant is. De ruimte waarin de koepel komt is geïsoleerd (koude dak) en moet dus afgewerkt/ afgetimmerd worden van binnen. Als de koepel is geplaatst willen wij graag dat het platte dak ca. 23 m2 wordt voorzien van een sterke nieuwe laag bedekking, soort in overleg te bepalen.
Onze klant uit Overveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking) uit heel Nederland:

vernieuwen dak/plafond

Ons dak moet worden vervangen vanwege waterschade. Er is al een dakdekker die branden van nieuwe dakbedekking doet. Wij willen voor nu nieuw plafond van ons badkamer in laten zetten, gaat om 4 bij 3 meter. Gaat dus om het binnenwerk, nieuw underlayement plaatsen en dakplaten bevestigen. Het oude dak moet verwijderd en afgevoerd worden. Dakkoepel van 1 bij 1 meter moet blijven en er moet een nieuw plafond geplaatst.

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Een gemetselde dakopbouw realiseren

Wij willen graag een extra verdieping op ons huis realiseren. Het gaat om +/- 50 m2. Het huis is al voorbereid voor een dakopbouw. We hebben al een trap en een gat (3 x 3 meter) in het huidige dak, stroom en elektra is al aanwezig. Rondom het dakterras is er al +/- 120 cm omhoog gemetseld. Dit hoeft alleen nog verhoogt te worden tot en met (het liefst) 2,95 meter. Dan willen wij binnenwanden plaatsten en dak plaatsen. De vloer en leidingen verleggen zijn mogelijk nog nodig. Vergunning moet nog wel aangevraagd worden, maar de bijna de gehele buurt heeft al een dakopbouw. Ik heb een poging gedaan om in een programma een plattegrond te maken, dat is helaas niet gelukt. Wel heb ik een schets van hoe ik wil dat het eruit komt te zien. We hebben een extra hypotheek nodig, mede daarvoor is de offerte nodig. We denken eraan om in twee gevels 2 ramen per gevel te plaatsen en in twee gevels 1 raam per gevel. Houten kozijnen. Dak in eerste instantie volledig dicht, maar in overleg misschien een dakkoepel bijvoorbeeld. Graag een casco oplevering. Rond de zomer willen we graag beginnen.

Dakkoepel vervangen (dakbetreding dakterras)

Ik wil een dakkoepel laten vervangen. De huidige koepel is kapot. De afmetingen zijn als volgt. Dagmaat: 90x90 cm, buitenmaat koepel: 105x105 cm, daksparing 115 bij 115 cm. We willen de huidige koepel eruit laten halen en een nieuwe laten plaatsen. Ook de oude dakopstand moet verwijderd worden en een nieuwe geplaatst, inclusief inwerken in het platte dak. Het gaat om de toegang naar een dakterras. De dakkoepel dient dus ook als dakbetreding en moet gasveren hebben en minimaal 80 graden open kunnen. Het dak waar de koepel geplaatst moet worden is op de tweede verdieping. Graag ook afvoeren.

Dakkoepel laten plaatsen

Wij willen graag in onze badkamer een dakkoepel laten plaatsen die ook open kan voor extra ventilatie. Wij hebben een eengezinswoning met een plat dak. Het huis is van 1965 en het dak is van hout. De dakkoepel moet ongeveer 100 x 100 cm zijn. Het gat moet nog gemaakt worden in het dak. Hiervan kan ik het materiaal zelf afvoeren. Graag zo spoedig mogelijk beginnen, in overleg met de vakman.

Plaatsen dakkoepel en verplaatsen regenpijpen op plat dak

Graag zou ik 1 regenpijp willen verwijderen, deze bevindt zicht aan de achterkant van het huis. Dit moet waarschijnlijk ook dicht gemaakt worden, maar hier laat ik graag naar kijken. Graag ook 1 nieuwe PVC regenpijp plaatsen aan het voorkant van het huis. De oude regenpijp hoeft niet afgevoerd te worden. Graag laat ik ook een dakkoepel plaatsen. Er is nog geen dakkoepel, dus het dak moet eerst uitgezaagd worden. De afmeting hiervan zou ongeveer 80 bij 80 centimeter worden. Deze mag heel basic, hoeft niet open te kunnen. Eventueel kan ik deze ook zelf regelen.

Dakkoepel vervangen

Plat dak bedekt met bitumen met grind. De huidige koepel (130 x 220) dient netjes verwijderd te worden. Nieuwe dakkoepel compleet met opstand plaatsen, dakbedekking weer aanhalen.

Lichtkoepels in een uitbouw plaatsen

Wij wonen in een huis uit 1935. Op het balkon hebben wij boven de keuken een piramide dakkoepel 12 0x 120 geplaatst. Deze moet vervangen worden en afgevoerd worden.

Velux dakraam in bitumen dak plaatsen

Ik heb een plat dak met een dakkoepel van 114 bij 114 cm. De buitenmaat is 114, de dagmaat 97 en de sparingmaat 114 cm. Ik wil de koepel vervangen door een Velux gebogen glaskoepel van 100x100 of 120x120 (de gesloten variant). Afhankelijk van kosten voor monteren. Na plaatsing dakraam wordt er een nieuwe bitumen laag aangebracht.

Dakkoepel plaatsen

Ik wil graag een koepel laten plaatsen op een plat dak met bitumen. De koepel moet open kunnen om het dak op te kunnen. Ik denk aan een afmeting van ongeveer 1 bij 1 meter.

Partners

Partners van Casius